1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

PODR (Podravka d.d.)

• havi
  • February 12, 2020 at 6:30 PM
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • April 5, 2022 at 11:18 AM
    Quote from alfa
    Quote from Moller

mogu valjda biti malo kritičan,

a mogu i više ako zatreba :)

Naravno da možeš, možeš i trolati, očito.

Od kada je Dalićka došla u PODR cijena je sa 480 sočila na 650 kn, mnogi su pisali o potopu. Vjerojatno pumpanje prije nego kumovi izađu?

Fascinaciju regijonom nikada nisam razumio,( siromašni, šovinistički kupci), izuzetak je kupnja njihovih tvrtki koje nastave raditi pod svojim imenom (ATGR).

Više sam za način širenja Mlinara koji je odmah napao Njemačku, Australiju...ili Cromarisa koji skoro sve prodaje u Italiji i Njemačkoj.

I Todorić bi bolje prošao da je umjesto osvajanaja regijona prodavao kvalitetne proizvode turistima po ljeti, a po zimi trčao (otvarao trgovine) za njima, bogatim kupcima u Njemačkoj ..

Meni si bio baš cool tip dok nisi počeo objašnjavati drugima, a zapravo sam sebi, kako je pragmatično trolati jer oni koji to rade profitiraju. Sebi si prodao tu priču, ja imam pravo valjda misliti da to nije OK i nitko mi neće prodati priču da je.

To je valjda u skladu s narativom o nelikvidnom tržištu i nedovoljnom rastu i pljuvanju po fondovima kada navale na kupnju i dignu cijene.

Možda i sa stavom jednog nekada jako glasnog kako su sve dionice precijenjene, a uskoro će eksplodirati skandal u svezi i glede korumiranosti Plenkovića pa će cijene još potonuti a narod je glup jer kupuje beton a ne dionice.

Do mene je, alergičan sam na pljuvanje po svemu i nelogičnost, nerazumnost..

Display More

ajde da sačekamo ovaj rasplet, ako uskoro do njega dođe, pa ćemo onda vidjeti tko je trolejbus,

ja pod region ne svrstavam samo Srbiju, oni čak i ne bi bili prioritet u širenju tržište, ali ima u okruženju i drugih država i državica, gdje se moglo biti vodeći,

ja samo govorim da je Podravka sa svojim potencijalom trebala biti hrvatska perjanica, a ne potencijalna lovina kao Kraš

• alfa
    Student
    Reakcija primljeno
    225
    • April 5, 2022 at 11:25 AM

Koliko sam ja pratio Kraš, protiv su bili radnici, jer su htjeli zadržati radna mjesta rađe nego da dobiju, bio sam tada računao, ako se dobro sjećam prosječno 70-tak tisuća kn za svoje dionice, logično je misliti da bi, s obzirom da je potencijalni kupac iz Srbije imao pogone u Srbiji, jeftiniju radnu snagu, preselio proizvodnju.

Nevažnost odakle dolazi vlasnik se vidi sada odkada je Putin krenuo baraniti se.

U HR Sberbank, u SR NIS ...

• havi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,895
    • April 5, 2022 at 11:38 AM

@ alfa

Pa to i je bila priča da se onemogući preuzimanje. Kad netko nudi visu cijenu onda izmisliš sve druge razloge ne bi li osujetio njegov plan.

Tko se vise sjeća debele kafeservirke Marice? Ona je odradila prljavi posao i servirala lovinu lovcu na tanjuru.

A i ove tvoje pisanije kako se Podravka mogla širiti u Njemačku okaci mačku o rep. Kada je Kras htio otovoriti suradnju s Lidlom na tržištima zapadne Europe iz Lidla su im otvoreno poručili možemo suradjivati u RH. a za Njemačku možete eventualno raditi pod našim robnim markama. Ništa originalno mi nećemo od vas uzeti jer da bi mi uzimali od vas morali bi imati kapacitet proizvodnje 10 puta veći od postojećeg. Slično je i sa Podravkom…. Ne da Švabo na policu. Ima on dovoljno svoje i partnerske robe za ponuditi.

• alfa
    Student
    Reakcija primljeno
    225
    • April 5, 2022 at 11:56 AM

Pa mogli su umjesto šopinga u regijonu, kupiti neki manji trgovački lanac u Njemačkoj pa prodavati i svoje proizvode.

Pogledaj gdje, u malim postocima vlastite prodaje ostvaruje prihode ATGR (CH i A).

Znači mogu i drugi i sa manjom količinom, možda ne u LIDL-u, ali može se.

Ti misliš da gazda ne bi preselio proizvodnju?

Zašto bi plaćao duplo više radnu snagu u HR kada već ima pogone u SR, vjerojatno ne bi preselio sve, ali više mi zvuči kao priča da ne bi konsolidirao, skresao troškove, učinio je profitabilnijom proizvodnju... na račun radnika u HR.

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • April 5, 2022 at 1:27 PM

uvijek možeš ubaciti klauzulu ,kako proizvodnja mora biti nastavljena u RH uz zadržavanje radnika , ali tu je bila na djelu " dogovorna " ekonomija kao u masu drugih slučajeva . To naši vole i gotovo

• Ledica
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,221
    • April 5, 2022 at 1:36 PM
    Quote from havi

@ alfa

Pa to i je bila priča da se onemogući preuzimanje. Kad netko nudi visu cijenu onda izmisliš sve druge razloge ne bi li osujetio njegov plan.

Tko se vise sjeća debele kafeservirke Marice? Ona je odradila prljavi posao i servirala lovinu lovcu na tanjuru.

A i ove tvoje pisanije kako se Podravka mogla širiti u Njemačku okaci mačku o rep. Kada je Kras htio otovoriti suradnju s Lidlom na tržištima zapadne Europe iz Lidla su im otvoreno poručili možemo suradjivati u RH. a za Njemačku možete eventualno raditi pod našim robnim markama. Ništa originalno mi nećemo od vas uzeti jer da bi mi uzimali od vas morali bi imati kapacitet proizvodnje 10 puta veći od postojećeg. Slično je i sa Podravkom…. Ne da Švabo na policu. Ima on dovoljno svoje i partnerske robe za ponuditi.

Marica- kraljica, nije dozvolila da strateški važni proizvodi kao čokolade i keksi završe u rukama srpskog tajkuna Šarana, ali nije ni okom trepnula kad je kao članica Privremenog vjerovničkog vijeća digla ručicu da se nestrateški i nevažni resursi kao sto su stotine hektara poljoprivrednog zemljišta , najsuvremenije stočne farme, vode…. završe u rukama ruskih državnih banaka, a usput se namire i američki i domaći lešinari.

A sve da se zaštite i spase mali OPG-ovi sa sićom od 100 milijuna kuna.

Ali Lessi se polako vraća kući , eno ga, najvjerojatnije stiže u susjedstvo, u Orbanovu Mađarsku jer ruski gazda se pokazao u zadnje vrijeme jako zločestim .

Na srecu Marica-kraljica se umirovila i spasila nas svojih daljnjih genijalnih menadžerskih podviga.

• barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • April 5, 2022 at 7:17 PM

*alfa, sa velikim dijelom tvoga pisanja ću se složiti ali da je borg kraljica dobra za podr kategorički neću!

naime, ako ćemo gledati kao ceo, pucar i mršić su ti koji su godimama prije radili i gradili da podr bude dobra i stabilna kompanija kakva je danas, za stanje kompanije nije zaslužna hdz instalacija dalička, ona je došla na kraju kada je sve bilo posloženo i ima nula zasluga za posl. rezultate, ovo danas nisu njeni rezultati nego prije spomenute gospode ...u stvari ona više ima politički rezultat nego operativan i kada bi baš tražili, osim što je provela uštede na uštrb kvalitete te podigla plaće radnicima(moralo se uslijed odljeva) i bonuse menađerima(dovela svoje), što točno je ona napravila za podr, koji su njeni potezi, strategije, gdje i na čemu se to vidi...na kupovanju trezora bonus dionica menađera...

podr je dobra tvrtka a može biti još i mnogo bolja ali ne pod bankomatom daličkom...njene "zasluge" ćemo tek vidjeti ?(

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • April 5, 2022 at 7:28 PM

dvojica vide mladu curu. jednoga obori s nogu, a drugi je niti ne primjeti i čudi se kolegi.

isto je i ovdje! možemo se mi tu prepirati i kontrirati kako se kome sviđa ili ne sviđa kraljica, vođenje firme, politika nagrađivanja dionicama managementa..... i svašta nešto. ali je nepobitna činjenica da bilanca izgled vrlo moćno, kao iz udžbenika! ako ne još i bolja! i činjenica jest da se dalo jako lijepo zaraditi u blue chipu posljednjih godina.

razlog zašto se spava? .... corona ili nešto drugo ili treće? vrag će ga znati!

mogao bih reći da me se ne tiče jer sam krajem prosinca i početkom veljače izašao nakon 6-7 g kompletno van valjda 5-ti ili 6-ti puta u zse karijeri. ali ovakvo paušalno pisanje bez ikakvog argumenta u najmanju ruku nije fer ni korektno.

Quote from barbosa 2.0

podr je dobra tvrtka a može biti još i mnogo bolja ali ne pod bankomatom daličkom...njene "zasluge" ćemo tek vidjeti ?(

podravka je bankomat od stoljeća sedmog, ne samo danas, i ne samo političarima. grad, županija i sport su vrlo sretni što ga još imaju. da li je to ok, pitajte lokalno stanovništvo! dioničare niti pod razno.

Edited once, last by tollway: Merged a post created by tollway into this post. (April 5, 2022 at 7:33 PM).

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • April 5, 2022 at 7:40 PM

Što se tiče rasprave o širenju prodaje Podravkinih proizvoda na zapadno Europsko tržište pa i u ostale zemlje. Imam i ja dionice Podravke, nije da nemam ali Podravka je nekada bila tvornica jednoga poljoprivrednoga kraja koji je bio osnova njezine proizvodnje i samih njezinih početaka. Već godinama čeka se istek zabrane prodaje hrvatskih poljoprivrednih površina strancima EU, što je za slijedeću godinu najavljeno da će i biti omogućeno jer smo članica EU i njezinih zakona. Još izgleda nije odlučeno kojom će se strategijom Vlada RH pokušati suprotstaviti toj situaciji. Pogotovo jer su cijene u zapadnim zemljama EU za poljoprivredno zemljište navodno i do 10 puta skuplje nego u Hrvatskoj koja uz Bugarsku ima najjeftinije poljoprivredno zemljište u EU. U lošijem slučaju ove situacija stranci će odvesti poljoprivredne proizvode koje su sami proizveli na poljima u Hrvatskoj koja su u tom slučaju u njihovom vlasništvu. A gdje je tu Podravka?

Od 2023. počinje rasprodaja našeg poljoprivrednog zemljišta strancima, Nizozemci će koristiti ‘mudru‘ taktiku
    Spašava li Vlada Prijedlogom izmjena i dopuna Zakona o poljoprivrednom zemljištu Hrvatsku od velike rasprodaje strancima? Svi samo govore o ulasku Hrvatske u…
    maslina.slobodnadalmacija.hr
  • barbosa 2.0
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,217
    • April 5, 2022 at 8:23 PM
    Quote from tollway

Quote from barbosa 2.0

podravka je bankomat od stoljeća sedmog, ne samo danas, i ne samo političarima. grad, županija i sport su vrlo sretni što ga još imaju. da li je to ok, pitajte lokalno stanovništvo! dioničare niti pod razno.

kol. tollway, nije ništa paušalno niti nekorektno, izvor je portal lokalnog stanovništva, između ostalih i ovaj text

Je li pošteno i pravedno da direktori Podravke zarađuju 350.000 kn mjesečno
    Da članovi Podravkine uprave u idućim tjednima odluče iskoristiti pravo na opcijske dionice iz 2019. godine, svaki od njih bi na tom jednom paketu zaradio
    danica.hr

i sada im te opcije uredno kupuje trezor...

a i dionica vrijedi koliko je netko spreman platiti za nju međutim tehnički i fundamentalno , ne znam di ćeš bolje od ove vrijednosti ?(

a kad smo već na "paušalno" pogledaj samo vegetu, samo sitno i žuto a sušenog povrća tek kada protreseš posudu pa ispliva ono malo na vrh...isto je i sa pasatom, rijetka skoro kao sok od paradajza, prije koji tjedan bilo na ponudi grah sa kobasicom, dobio takvu žgaravicu, nekada uopće nisam razmišljao o drugim brandovima ali plaćati 50kn za kilu sitne soli i malo b vitamina ...tešlo je zadržati kupca i koliko to može trajati dok se ljudi ne okrenu na nešto drugo jer pdr uopće nije jeftina ali je bila kvalitetna, sad je ta kvaliteta dovedena u pitanje za račun profitabilnosti...eto argumenta, protresi šalicu vegete i sam se uvjeri ?(

• Laudator
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,487
    • April 5, 2022 at 8:58 PM
    Quote from barbosa 2.0
    Quote from tollway

kol. tollway, nije ništa paušalno niti nekorektno, izvor je portal lokalnog stanovništva, između ostalih i ovaj text

https://danica.hr/je-li-posteno-…00-kn-mjesecno/

i sada im te opcije uredno kupuje trezor...

a i dionica vrijedi koliko je netko spreman platiti za nju međutim tehnički i fundamentalno , ne znam di ćeš bolje od ove vrijednosti ?(

a kad smo već na "paušalno" pogledaj samo vegetu, samo sitno i žuto a sušenog povrća tek kada protreseš posudu pa ispliva ono malo na vrh...isto je i sa pasatom, rijetka skoro kao sok od paradajza, prije koji tjedan bilo na ponudi grah sa kobasicom, dobio takvu žgaravicu, nekada uopće nisam razmišljao o drugim brandovima ali plaćati 50kn za kilu sitne soli i malo b vitamina ...tešlo je zadržati kupca i koliko to može trajati dok se ljudi ne okrenu na nešto drugo jer pdr uopće nije jeftina ali je bila kvalitetna, sad je ta kvaliteta dovedena u pitanje za račun profitabilnosti...eto argumenta, protresi šalicu vegete i sam se uvjeri ?(

Display More

Ne kužim, zar netko imalo svjestan svog zdravlja troši Vegetu?

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • April 5, 2022 at 9:06 PM

kaj se tiče politike prema managementu, politike plača, ugovora, dodjele dionica.... masovna pojava u zapadnim zemljama. pošteno, pravedno, moralno ili ne.... donesite zaključke sami. mene ne opterečuje.

kvaliteta proizvoda....cijena... možemo diskutirati do prekosutra. vjerujem da smo svi svjesni da je profitabilnost i dobit glavni kriterij. uz ostale parametre iz FI. ako pišemo na ovom forumu i ulažemo na zse. nema papira na svijetu koji se svima dopada i koji nema neku falingu.

odluka ipak ostaje na nama samima.

• alfa
    Student
    Reakcija primljeno
    225
    • April 6, 2022 at 7:24 AM

Najrije o Ivici i Marici. Nitko nije spominjao Ivicu? Ja nisam ni Maricu, ali ljudi vole nači dežurnog krivca.

Jednom se zove Krešo, drugi put Marica, ali uglavnom visi pogrešan Pedro.

Može se staviti klauzulu o nastavku rada u HR? Točno ali koliko znam obično to bude 3 max 5 god.

Nakon toga radnici iz Koprivnice mogu putovati na posao u Njemačku ili Irsku ili živjeti od onih prosječno 70 000 kn koje bi dobili više?

Mislim da je flight pisao kako Kraš i Podravka vrijede puno više kada je Kraš bio na 400 kn, većina (skoro svi) je pisala da je precijenjen, a sada je 760 kn poklon?

Podravka naravno nije postala to što je dolaskom sadašnje uprave, nisam to ni napisao. Alergičan sam i na hvalospjeve, pa sigurno ja nisam taj koji bi nešto slično napisao.

Ali u zadnjem GOI PODR piše o investicijama, koje mi izgledaju OK i piše nešto što govori o prošlim upravama, a to je da su po prvi put donijeli nekakav dokument, plan razvoja u svojoj povijesti i prvi put posadili svoje vlastite krastavce i papriku.

Može zvučati smiješno, ali po meni je žalosno da jedna PODR nema svoju proizvodnju voća i povrća koje prerađuje i prodaje.

Mislim da bi tako bila i profitabilnija.Pogotovo kada polj. zemljište nije skupo.

Gdje su tu bile prošle uprave?

• zm1
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    670
    • April 8, 2022 at 9:26 AM
    Radnica Podravke reagirala na naš tekst: Ovo je moja plaća s 35 godina staža
    Radnica Podravke upravo je reagirala na naš tekst o prosječnim plaćama zaposlenih i menadžera u koprivničkoj kompaniji. Ogorčena je iznosom od 8000 kuna
    danica.hr

supet je raditi u podravci

• tin
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,610
    • April 8, 2022 at 2:39 PM

Martina na N1....."teško da će mo ponoviti rekordne rezultate"......"nije realno da se povećani troškovi proizvodnje u potpunosti prebace na krajnjeg potrošaća"...."prodaja u Rusiju je obustavljena zbog nesigurnosti naplate".......

“Nije realno očekivati da Vlada mjerama u potpunosti anulira ovakve poremećaje” - N1
    Kako je rat u Ukrajini utjecao na tržiša i poslovanje Podravke te hoće li Vladine mjere ublažiti inflaciju ili će doći do novih poskupljenja i što nakon…
    hr.n1info.com
  • SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • April 8, 2022 at 4:15 PM

Pa što ta Dalić priča o nekakvoj nužnoj pomoči Vlade. Njima koji si dijele bonuse, opcijske dionice, plaće menadžera 50.000 kuna neto mjesečno, a koliko tek direktori i njoj, ima novca i za nekakvu dividendu. A poznato je i da su najavljena poskupljenja prehrambenih proizvoda, prije nego stiže nova najavljena pomoć Vlade u vezi posljedica stanja u Ukrajini.

• hugh
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    4,013
    • April 8, 2022 at 4:23 PM
    Quote from SOUR

Pa što ta Dalić priča o nekakvoj nužnoj pomoči Vlade. Njima koji si dijele bonuse, opcijske dionice, plaće menadžera 50.000 kuna neto mjesečno, a koliko tek direktori i njoj, ima novca i za nekakvu dividendu. A poznato je i da su najavljena poskupljenja prehrambenih proizvoda, prije nego stiže nova najavljena pomoć Vlade u vezi posljedica stanja u Ukrajini.

pretpostavljam da je tu riječ o onome......plače, opcijske dionice, bonusi i uspjesi firme su "naši" kad je sve dobro i sve ide odlično, gotovo pa samo od sebe, zahvaljujuči opčem stanju na tržištu.......a kad rezultati krenu prema dole onda trebaju pojačanu pomoč jel tada te izvrsne menađerske sposobnosti odjednom nema i te nadasve velike menađerske veličine nisu u stanju ostvariti čak ni prosječne rezultate ako nema "socijalne pomoći"............

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • April 8, 2022 at 10:35 PM

Svi smo mi Paladina, kad imamo povlaštene informacije postajemo veliki menadžeri za koje se otimaju u Podravci, a tu u blizini je i HDZ i ruski krvavi kapital

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • April 9, 2022 at 11:58 AM

Vjerojatno na poslovanje Podravke najviše utječe tko zna, a tko ne, a sadašnjoj, tek manje promjenjenoj Upravi od prošlog mandata, je tek 24.02.2022. počeo teči novi petogodišnji mandat.

Jedan dio članka kada je prof. Ljubo Jurčić izvukao Podravku iz gubitaka.

Nakon što je za predsjednika nadzornog odbora Podravke 2009. određen Ljubo Jurčić, a otišao 2012.

Tportal 15.02.2012.

Nakon izbijanja afere Spice, u koprivničkoj ga je kompaniji kao predsjednika nadzornog odbora angažirala Vlada Jadranke Kosor. Tu je funkciju obavljao bez naknade, koja iznosi oko 12.000 kuna mjesečno. U njegovom mandatu poboljšalo se poslovanje Podravke, rasla je dobit i izvoz. 'Tako su mi se posložile okolnosti da sam imao otvorene ruke. Kada sam prihvatio tu funkciju, svi su mi rekli da nisam normalan u što se upuštam', prepričava.

Kompanija je sada u mirnim vodama. Ne bi me zanimalo da sada samo čitam i pregledavam izvješća. Iako sam bio predsjednik nadzornog odbora, zapravo sam radio i kao krizni menadžer i mislim da smo napravili dobar posao. Zbilja, mogao bi tri-četiri doktorata na slučaju Podravke napisati', rekao je Jurčić.

• diokidina
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,171
    • April 26, 2022 at 1:37 PM

Kad je uprava odlucila kupovati dionice, nisam nigdje procitao da kupuje samo na bidu.

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. DLKV (Dalekovod d.d.) 3k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:29 PM
      • Dionice
      • harpun
      • June 4, 2025 at 11:36 AM
    2. Odgovora
      3k
      Pregleda
      1.3M
      3k
    3. All

June 4, 2025 at 11:36 AM
    1. ADPL (AD Plastik d.d.) 3.3k

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:06 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 4, 2025 at 10:46 AM
    2. Odgovora
      3.3k
      Pregleda
      1.5M
      3.3k
    3. All

June 4, 2025 at 10:46 AM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 4, 2025 at 8:51 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      912k
      2k
    3. umalo

June 4, 2025 at 8:51 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • June 3, 2025 at 7:12 PM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.9M
      10k
    3. my moon

June 3, 2025 at 7:12 PM
    1. LKPC (Luka Ploče d.d.) 173

• Like 1
      • Neo
      • February 27, 2020 at 11:04 PM
      • Dionice
      • Neo
      • June 3, 2025 at 1:53 PM
    2. Odgovora
      173
      Pregleda
      82k
      173
    3. umalo

June 3, 2025 at 1:53 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• DLKV (Dalekovod d.d.)

All June 4, 2025 at 11:36 AM
  • ADPL (AD Plastik d.d.)

All June 4, 2025 at 10:46 AM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 4, 2025 at 8:51 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

my moon June 3, 2025 at 7:12 PM
  • LKPC (Luka Ploče d.d.)

umalo June 3, 2025 at 1:53 PM
  • CROS (CROATIA osiguranje d.d.)

marinac June 3, 2025 at 11:18 AM
  • KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Barikb June 3, 2025 at 9:51 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

joe June 2, 2025 at 3:43 PM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 1, 2025 at 10:16 AM
  • ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.)

alfa1 May 29, 2025 at 6:35 PM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago