Display Moremogu valjda biti malo kritičan,
a mogu i više ako zatreba
Naravno da možeš, možeš i trolati, očito.
Od kada je Dalićka došla u PODR cijena je sa 480 sočila na 650 kn, mnogi su pisali o potopu. Vjerojatno pumpanje prije nego kumovi izađu?
Fascinaciju regijonom nikada nisam razumio,( siromašni, šovinistički kupci), izuzetak je kupnja njihovih tvrtki koje nastave raditi pod svojim imenom (ATGR).
Više sam za način širenja Mlinara koji je odmah napao Njemačku, Australiju...ili Cromarisa koji skoro sve prodaje u Italiji i Njemačkoj.
I Todorić bi bolje prošao da je umjesto osvajanaja regijona prodavao kvalitetne proizvode turistima po ljeti, a po zimi trčao (otvarao trgovine) za njima, bogatim kupcima u Njemačkoj ..
Meni si bio baš cool tip dok nisi počeo objašnjavati drugima, a zapravo sam sebi, kako je pragmatično trolati jer oni koji to rade profitiraju. Sebi si prodao tu priču, ja imam pravo valjda misliti da to nije OK i nitko mi neće prodati priču da je.
To je valjda u skladu s narativom o nelikvidnom tržištu i nedovoljnom rastu i pljuvanju po fondovima kada navale na kupnju i dignu cijene.
Možda i sa stavom jednog nekada jako glasnog kako su sve dionice precijenjene, a uskoro će eksplodirati skandal u svezi i glede korumiranosti Plenkovića pa će cijene još potonuti a narod je glup jer kupuje beton a ne dionice.
Do mene je, alergičan sam na pljuvanje po svemu i nelogičnost, nerazumnost..
ajde da sačekamo ovaj rasplet, ako uskoro do njega dođe, pa ćemo onda vidjeti tko je trolejbus,
ja pod region ne svrstavam samo Srbiju, oni čak i ne bi bili prioritet u širenju tržište, ali ima u okruženju i drugih država i državica, gdje se moglo biti vodeći,
ja samo govorim da je Podravka sa svojim potencijalom trebala biti hrvatska perjanica, a ne potencijalna lovina kao Kraš