Jos kad izađe izvjesce pa šišnemo do stoje.
A kad stari Pavlovic naruci koji tankeric i bulkic. Mudar je posve ovaj stari Pavlovic.
Jos kad izađe izvjesce pa šišnemo do stoje.
A kad stari Pavlovic naruci koji tankeric i bulkic. Mudar je posve ovaj stari Pavlovic.
Mudar definitivno je. Da nije ne bi cijeli život bio uhljeb. Pogledaj što je napravio u LKPC, dokapitalizacija....
Medo uranio sa zimskim snom!
Jadroplov je prije par mjeseci sa splitskim elektrotehnickim fakultetom(FESB) potpisao sporazum o projektima električnih putničkih brodova.
Rekao bi Richard da, da,....
https://www.seebiz.eu/trzista/danski…rijevoza/266891
Pa jasno da ce zagusenje luka jos trajati.
https://www.seebiz.eu/trzista/danski…rijevoza/266891
Pa jasno da ce zagusenje luka jos trajati.
I da ce vozarine jos dugo, dugo,... visoko ostati.
Upravo tako kolega. Dok traje kriza ostati ce na visokim razinama. Lokalne korekcije su prirodne.
Pojedinci su imali šanse ovih dana, te se nadam da jos imaju vremena do izvjesca kupiti po asku. Do 80kn(smatram super povoljno) ima par tis kom.
Nakon izvjesca sam gotovo siguran da idemo jos 20-30%.
Kako smatram da ce ovdje rasti tako ce i rasti na Atpl i Ulpl.
Gdje ce vise potegnuti vidjet cemo.
Pojedinci su imali šanse ovih dana, te se nadam da jos imaju vremena do izvjesca kupiti po asku. Do 80kn(smatram super povoljno) ima par tis kom.
Nakon izvjesca sam gotovo siguran da idemo jos 20-30%.
Kako smatram da ce ovdje rasti tako ce i rasti na Atpl i Ulpl.
Gdje ce vise potegnuti vidjet cemo.
Money for nothing and chicks for free??
Ključni izazovi održivosti hrvatskih javnih financija i dalje su mirovinski i zdravstveni sustav. U tom kontekstu Marić je poručio kako će Vlada iznova staviti naglasak na prodaju državne imovine i privatizaciju. Počet će s prodajom manjinskih državnih udjela s ciljem čišćenja vlasničkog portfelja, ali, nada se Marić, trebalo bi doći i do potencijalne prodaje većih kompanija u državnom vlasništvu.
Samo nikako prijeći s riječi na djela. Očito je u pitanju veliki sukob lobija i različitih interesa.
mitkko bi li nam odma objavio Q3 rezultate po mogućnosti precizno kao za Q2 da ne čekamo tetu sa zapadne obale?
mitkko bi li nam odma objavio Q3 rezultate po mogućnosti precizno kao za Q2 da ne čekamo tetu sa zapadne obale?
Veliki, veliki plusić. 😎
Veliki, veliki plusić. 😎
Do sada ste kolega insider bili točni pa vas i ovaj put držim za info
Sudeci po poredanim nalozima ovdje kao napeta strijela ceka se objava izvjestaja. Ispod 74 nema vise prodaje.. da mi je jasna prodaja po 67 od prije 2 dana tko je to tako sretan uvalio?!
Ovo danas je ludnica, pa nema loseg izvjestaja.... Nestrpljivo cekamo jdpl za nastavak slavlja...
Ovo danas je ludnica, pa nema loseg izvjestaja.... Nestrpljivo cekamo jdpl za nastavak slavlja...
Mislim da se kolege sa tpng nebi slozile s vama
Mislim da se kolege sa tpng nebi slozile s vama
🤭🤭🤭 To niti ne pratim puno osim jesu li novce pripremili za jdpl...
Mislim da ce se ovdje slavlje prolongirati do utorka.
Možda nije loše da bude utorak, jer do tad možda budem ima koju kunu, za koju dionicu više...Stare rage, će zaraditi jako lijep iznos.Unutra sam, i vjerojatno već sutra budem još...