Ne može ova dokapitalizacija biti pod istom lupom kao i dlkv. Ovdje su izdana državna jamstva uz odobrenje eu. Znači da je povećalo malo veće. Sumnje na pogodovanje određenim interesnim skupinama kod jdpl se drugačije gledaju. Mora i njima biti u interesu da postupe što transparentnije inače se izlažu kontroli raspolaganjem državnom imovinom od strane više institucija.
JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
Sutra ce se ponovno trgovati.
Moguci scenarij slijedecih dana, tjedana,.. je ta da ce se cijena napumat.
U ovo sam toliko siguran, jer cu i sam ucestovati u ovom, ako krene.
A i casha sam ostavi za nedaj boze potrebe.
-
Ne može ova dokapitalizacija biti pod istom lupom kao i dlkv. Ovdje su izdana državna jamstva uz odobrenje eu. Znači da je povećalo malo veće. Sumnje na pogodovanje određenim interesnim skupinama kod jdpl se drugačije gledaju. Mora i njima biti u interesu da postupe što transparentnije inače se izlažu kontroli raspolaganjem državnom imovinom od strane više institucija.
"Ne može ova dokapitalizacija biti pod istom lupom kao i dlkv...Sumnje na pogodovanje određenim interesnim skupinama kod jdpl se drugačije gledaju..bogu hvala, možda konačno su shvatili, s kakvom domoljubnom gamadi ovdje imaju posla..
-
'Država, koja je većinski vlasnik, ima pravo na ovakav potez jer nam je stalo do toga da Jadroplov kao važna kompanija na transparentan način dobije kvalitetne partnere u procesu dokapitalizacije', poručili su iz resornog Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, koje je predložilo smjenu uprave.
Uz formalne propuste, ključni razlog zbog kojeg je obustavljen proces dokapitalizacije cijena je dionica. Tibor Konjevod, član Nadzornog odbora Jadroplova, naglašava da je za trajanja Javnog poziva za dokapitalizaciju i upis dionica došlo do rasta cijena vozarina, čime je porasla i vrijednost imovine društva te je prema njegovoj procjeni vrijednost brodova trenutno viša od 65 milijuna dolara..
ma bravo, i poštovanje brate Konjevod.
-
Sutra ce se ponovno trgovati.
..
Vjerujem da će se ovaj tjedan trgovati , jer ova zadnja objava je, pravno baš i bila u tom smislu..zbog eventualnih tužbi..
-
Ako će sutra pustiti trgovinu zbog one obavijesti u petak onda se isto tako moglo trgovati i cijeli prošli tjedan. Niti jednu novu informaciju u toj objavi mi nismo dobili.
-
Ako će sutra pustiti trgovinu zbog one obavijesti u petak onda se isto tako moglo trgovati i cijeli prošli tjedan. Niti jednu novu informaciju u toj objavi mi nismo dobili.
Informacija od zadnjeg puta da su stopirali dokapitalizaciju, a nova da su je dogodili do daljnjega.
-
Informacija od zadnjeg puta da su stopirali dokapitalizaciju, a nova da su je dogodili do daljnjega.
Stopirano, pitanje je po kojem modelu ce uopce novi i biti. Znamo da slijedi preuzimanje... Pitanje po kojoj cijeni, mozda bude kao na krasu hehe s obzirom da je jdpl ne vjerujem...
-
Za slijedeci proces dokapitalizacije ce biti potrebno ostvariti par preduvjeta.
A jedan od njih je podici cijenu na burzi.
-
To bar nije problem u sadasnjem trenutku
-
-
A da, na nekih 100 kuna...
-
A da, na nekih 100 kuna...
Taman hehe... Sumnjam da nas nece stopirat u tom naumu puste agencije. To da veliki rade onda je opravdano...
-
Nista od trgovanja...i dalje je dokap "živ"...IMHO
U obavijesti navode da Uprava zastaje s postupkom dokapitalizacije do daljnjeg, odnosno dok ne revidiraju sve aktivnosti u dosadasnjem postukpu dokapitalizacije i ne provjere utjecaj dokapa na drustvo...to de facto znaci da ponistit dokap jos ne mogu i da traze zakonske rupe u postupku da isto provedu
Smatram da je ovo i dokaz da sjednica NO 02.09. nije bila legitimna sto dodatno potvrdujue cinjenica da ZSE nije objavila Odluke odrzane sjednice na svojim stranicama...
A sto se tice napucavanja cijene...jasno je da ce cijena bit katapultirana odmah u prvoj transakciji na otvaranju...samo je pitanje kad ce pustit trgovanje...
-
A ne znam. Pa napisali su sve u obavijesti u petak.
Trgovanje bi po meni trebali pustiti.
-
Kako sam i rekao.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/39667
Kako sam i rekao.
čini se da je krenulo i sakupljanje kapitala uokolo, moglo bi danas ovdje biti čekičanja do podne
-
Kakva su pravila, koliko se važe nakon deblokade?
-
izgleda će biti 15 minuta
-
Stotka nije daleko,i nije nedostizna.
Cak mislim i da je skoro dostizna.
-
izgleda će biti 15 minuta
Prošlo je 45 minuta od deblokade!
Što se čeka?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-