Mozda se ovim clankom u medijima nekima otvore oci. Dosao je u pravi trenutak, e sad cemo vidjeti kako ce se igra dalje odvijati... 100 kn realno novi dionicar mora ponuditi, ovih 25 je stvarno malo jedino ako nije ostanak uprave poklon novim vlasnicima...
JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
Evo link na clanak:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…ti-kesu-1120705
Izracunat je i nav i imamo neke buduce prognoze
Cekaj, cekaj, jel on to govori da je NAV 89 kn po dionici? Da mi je barem netko to ranije rekao Fulao sam za punih 7 kn, moj grijeh
Kaze i da bi realna cijena u dokapu trebala biti 100 kn. Joj, joj..
Gdje ste sada kriticari, bas me zanima sto imate na ovo reci?
ako sam ja dobro shvatio priču ovoga čovjeka, više se neće nikoga pitati, đe si bio '91 ( privatizacija) nego će novo pitanje biti, đe si bio 21' (dokapitalizacija) , uglavnom radnja ista, samo model novi,
a vama svaka čast za izračune, u normalnoj državi bi vas pozvali da računate za njih, ali očito njima samo oduzimanje ide jako dobro i tu imaju uvijek svoje favorite, a mali, pa mali im ne mogu ništa ponuditi, osim PKD i to u tragovima, opet zahvaljujući tima istima, ali u većini slučajeva od gubitka, nema ni poreza, pa je to valjda taj dio kojega se država u ovakvim slučajevima odriče u korist malih
-
Zanimljivo je i sta kaze o projekciji dobiti u sljedecih godinu dana - kaze da ce biti 130M kn, sto ce vrijednost dionice podici na 196 kn.
Podsjecam, trenutna cijena dionice na burzi je 45 kn
-
Evo link na clanak:
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…ti-kesu-1120705
Izracunat je i nav i imamo neke buduce prognoze
Cekaj, cekaj, jel on to govori da je NAV 89 kn po dionici? Da me barem netko na to ranije upozorio Fulao sam za punih 7 kn, moj grijeh
Kaze i da bi realna cijena u dokapu trebala biti 100 kn. Joj, joj..
Gdje ste sada kriticari, bas me zanima sto imate na ovo reci?
Legendo 👌👍
Ma trebal8 su to sve prodati pred godinu dana da se država makne iz upravljanja 😅
-
Ubacio sam svježe podatke iz FI za Q2 u tablicu NAV-a. Najveći efekt povećanja NAV-a je od smanjena obveza za 16,5M kn.
Sada je NAV 96 kn...
Cekaj, cekaj, jel on to govori da je NAV 89 kn po dionici? Da me barem netko na to ranije upozorio Fulao sam za punih 7 kn, moj grijeh
E moj mittko...
Sad je valjda svima jasno da si obicni navlakac i druker...precijenio si NAV za 7kn samo da se iskrcas...
Hvala Bogu, pa ima razumnih i postenih ljudi koji su tu da te raskrinkaju i pomognu novim ulagacima...
Bravo za njih😛😛😛...i hvala im
-
Ubacio sam svježe podatke iz FI za Q2 u tablicu NAV-a. Najveći efekt povećanja NAV-a je od smanjena obveza za 16,5M kn.
Sada je NAV 96 kn...
E moj mittko...
Sad je valjda svima jasno da si obicni navlakac i druker...precijenio si NAV za 7kn samo da se iskrcas...
Hvala Bogu, pa ima razumnih i postenih ljudi koji su tu da te raskrinkaju i pomognu novim ulagacima...
Eto, raskrinkali ste me, odoh sada u misju rupu, nema tu vise kruha za mene
Ako nista drugo, barem sam dozivio da me Lapad i BudFox odmilja zovu "eminentim strucnjakom", to mi je oduvijek bila zivotna zelja. Sada mogu otici sa ovog svijeta sretan
-
E moj mittko...
Eto, raskrinkali ste me, odoh sada u misju rupu, nema tu vise kruha za mene
ima da u dokapu svi zajedno ponudite 100 kn po dionici.....nečete valjda kupovat na štetu države.......
-
Ovaj članak pratkicki 3 dana prije isteka roka je kao neki ocajnicki pokušaj da se zaustavi vlak . Nijw mi jasan tajming , da je ozbiljan trebao je biti objavljen davno .
Ako išta onda iz njega možemo naučiti koliko su podcijenjeni brodari. A bude li kupac za koga mislim da će biti , e tek onda će biti vatrometa !
-
atpl ovo kupuje, imam neku feeling
-
Tpng. Kladimo se u pivu?
-
-
Tpng. Kladimo se u pivu?
Ako kupe atpl ili tpng što bi to po objavi značilo za cijenu te dionice. Hvala!
-
Tpng. Kladimo se u pivu?
Ako kupe atpl ili tpng što bi to po objavi značilo za cijenu te dionice. Hvala!
Tpng neće ništa kupiti.
Možda Tankerska plovidba.
Ili Atlantska plovidba.
-
Mozda tnpl i atpl zajedno.
-
Navodno UG, ako Adris i Vip ne ponude više.......
-
Navodno UG, ako Adris i Vip ne ponude više.......
Samo da nije podravka jer znamo gdje je MD kako to zavrsi...
-
Bas mislio to napisat, 50:50 i svi zadovoljni
-
Tpng. Kladimo se u pivu?
tpng ili tnpl? al priznam ti oboje
ako ne bude ni moje ni tvoje onda idemo zajedno na janjetin
-
Tpng. Kladimo se u pivu?
tpng ili tnpl? al priznam ti oboje
ako ne bude ni moje ni tvoje onda idemo zajedno na janjetin
Mislio na tnpl, ne ocekujem da kroz tpng kupuju ali svejedno, ekipa iz zadra
Mozemo posjetit neku lokaciju gdje se blejavci rotiraju uz plamen naravno. Ugrizes kapulicu i cekas objavu
-
Boraja, ali ne kod Vicka...
-
Možda je mirovinac u igri
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-