A koliki je danas pe na mdionice
JDPL (Jadroplov d.d.)
-
-
-
A koliki je danas pe na mdionice
Ako dobro razumijem oni postavljaju algoritme da gledaju posljednja 4 kvartala za izračun anualizirane dobiti pa onda trenutna procjena dobiti obuhvaća Q4 2021.
U svakom slučaju ovogodišnja dobit iznosi 76 milijuna kuna, odnosno anualiziranjem ovogodišnjih kvartala došli bismo do cca 100 milijuna kuna za 2022, a trenutna tržišna kapitalizacija iznosi 116 milijuna kuna - dakle P/E bi bio veći od 1. Međutim, obzirom da ćemo imati povećanje dobiti od novog broda, taj dio će rasti, dok je s druge strane cijena dionice propala nakon objave izvješća iz meni nepoznatih razloga.
U svakom slučaju, biti će blizu.
-
Hvala što ste me prosvjetlili naročito što se tiće MD jer ne plaćam pretplatu.
Rašamon na brodarima/ovo zadnje na jdpl čudno??
-
Fini oporavak cijene danas unatoc agresivnoj rasprodaji u petak. Nadam se da ce se trend nastaviti i da necemo imati rasprodaju ispod vrijednosti jer smo svi svjesni da je ovo podcijenjena dionica. Nakupljaju se nalozi na kupnji polako ali konstantno. Ako se opcenito popravi globalni dry bulk sentiment mogli bismo otici na ATH ove godine uskoro.
-
Sveti Dujam je trebao biti danas u Istanbulu a on jos uvijek na sidru ispred Odese. Valjda ceka dogovor sa Rusima da moze isploviti
-
-
Super clanak i nadam se da su dobili premium vozarinu za tu rutu!
-
Dobar premium
-
Ludilo, najbolju vozarinu postigli, pogotovo kad se gleda nosivost.. 👌💪
-
Jadroplov je nagradio svakog pomorca na brodu Sveti Dujam 500 dolara po danu.... Brod je bio u ratnom području 13 dana i 11 sati............ Poslušajte od 11:00 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
-
-
Jadroplov je nagradio svakog pomorca na brodu Sveti Dujam 500 dolara po danu.... Brod je bio u ratnom području 13 dana i 11 sati............ Poslušajte od 11:00 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
To mi je nesto puno po danu jer onda ispada da su dali vise od 5000$ po danu posadi, vjerovatno misle 500$ po clanu posade za taj period
-
Pa više Putin plaća od toga.
Mislim da je ipak 500$ po danu po pomorcu kao što i piše =)
-
I onako su ugovorili 30.000 po danu. Što je 5.000 za posadu. Vijađ i onako traje mjesec dana, a ovih 10ak dana su nagradili posadu s dodatnih 5.000, nama dioničarima ostaje još uvijek dobar dio.
-
I onako su ugovorili 30.000 po danu. Što je 5.000 za posadu. Vijađ i onako traje mjesec dana, a ovih 10ak dana su nagradili posadu s dodatnih 5.000, nama dioničarima ostaje još uvijek dobar dio.
Prije da je 10.000 po danu, takav brod ima cca 20 clanova posade.
-
ZSE ne voli sretnu posadu....
-
Je li ovo i drugi LPG kupljen?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/JDPL/COI-JDPL-e6f30bf20d3a5ef9875b899b021495ba.pdf
-
I iznajmljen …
-
I iznajmljen …
osjećam se kao Di Caprio, tek se ukrcao,
neka brodova, lakše je ploviti s novima
-
Zanimljivo u 14:23h počišćen ask na Jdpl, a obavijest na ZSE došla tek u 15h
A mislio sam da je ovo burza jednakih prilika...Valjda je u pitanju osjećaj za
feeling da će stići neka obavijest .