Trenutne ugovorene vozarina na brodovima Jdpl su od 21 do 34 tis $, zavisno od broda.
Sve su kratkorocne, i ugovorene na par mjeseci.
Nisu neki su i nize od 21k
Trenutne ugovorene vozarina na brodovima Jdpl su od 21 do 34 tis $, zavisno od broda.
Odakle vam informacije o ugovorenim vozarinama? Wishful thinking?
Uđi u knjige ugovorenih vozarina,koja se nalazi u firmi.
Ako knjiga lazu, lazem i ja.
Uđi u knjige ugovorenih vozarina,koja se nalazi u firmi.
Ako knjiga lazu, lazem i ja.
Knjige ne lazu, a ti ne govoris istinu raspon je blizu ali nije taj cak je i neki dan objavljena na forumu vozarina jednog broda koji je 19 000$ iz linka na dnu, kao sta smo i prosli put utvrdili kad sam rekao neke stvari da nije tako kako prezentiras i onda kad je izvjesce izaslo nisi se usudila odgovorit kad sam te predstavio s onim sta si govorila i cinjenicama koje su dostupne bile iz izvjesca, da te posjetim na post koji sam pitao i uredno si izbjega odgovorit, a prije se isto uredno na isti nacin pravila pametna i onda si mi rekla da krivo navodim, naravno nisi se javila kad su stvari bile drugacije od onoga sta si prezentirala, a ja sam bio u pravu tako da to je neka tvoja knjiga, a ne knjiga kompanije, pogresno je mislit da zato sta imas neku prednost da zbilja i jesi u prednosti prema svim ostalima u svim slucajevima.
i kaj sad
Čekamo kinu,oporavak vozarina,izvješće o poslovanju,dokapitalizaciju i pad cijene na koliko novca.
i kaj sad
Čekamo kinu,oporavak vozarina,izvješće o poslovanju,dokapitalizaciju i pad cijene na koliko novca.
Pitanje od milijun kuna
i kaj sad
Pitanje od milijun kuna
Za Velu Gospu ce sve biti jasnije 😝
ne nego za vuskrs
JDPL | BOBAN NENAD | 170 | 0.01% | 29,967 | 1.83% | 1.40M |
AGRAM BANKA D.D. | 1,000 | 0.06% | 16,380 |
Tu kod ovog dokapa treba biti oprezan ako Tankerska Plovidba postane večinski vlasnik. Znamo kako oni postupaju s manjinskim dioničarima.
Po kojoj cijeni bi mogao biti dokap
@ Tin
Ne znam kakvi su to u TNPG? Ako ćemo pošteno niti u ATPL nisu bili bolji kad su godine i poslovanje bili loši. Sad kad se počeo gomilati novac postali su nešto transparentniji i bolji. Tako će biti i sa TPNG. Kad novci dolaze svi se bolje osjećaju i šire su ruke prema svima, pa i prema dioničarima. A sto se tiče JDPL to je uvjerljivo najpodcjenjja domaća bulk dionica ato će nadam se uskoro pokazati i rezultati četvrtog kvartala prošle godine.
@ Tin
Ne znam kakvi su to u TNPG? Ako ćemo pošteno niti u ATPL nisu bili bolji kad su godine i poslovanje bili loši. Sad kad se počeo gomilati novac postali su nešto transparentniji i bolji. Tako će biti i sa TPNG. Kad novci dolaze svi se bolje osjećaju i šire su ruke prema svima, pa i prema dioničarima. A sto se tiče JDPL to je uvjerljivo najpodcjenjja domaća bulk dionica ato će nadam se uskoro pokazati i rezultati četvrtog kvartala prošle godine.
Kolega havi govorimo o TP koja je većinski vlasnik TPNG ...provjerite kako su prošli mali dioničari nakon delista TP.
Znam ja kako su prošli. Kako koji… jedni su dobili TPNG za zamjenu, a drugi koji su se zajedno okupili i nastupili prema većinskom cijenu otprilke 4 puta vecu od posljednje na burzi. Oni koji se nisu udružili i bili tvrdoglavi nisu dobili ništa.
Ne bih zbog osobnih animoziteta i (ne bas dobrih) prethodnih iskustava donosio zaključke o budućnosti. Mislim da je cijena u odnosu na vrijednost Jadroplova prilično atraktivna. Barem kao spekulacija od nekoliko mjeseci.
Znam ja kako su prošli. Kako koji… jedni su dobili TPNG za zamjenu, a drugi koji su se zajedno okupili i nastupili prema većinskom cijenu otprilke 4 puta vecu od posljednje na burzi. Oni koji se nisu udružili i bili tvrdoglavi nisu dobili ništa.
Ne bih zbog osobnih animoziteta i (ne bas dobrih) prethodnih iskustava donosio zaključke o budućnosti. Mislim da je cijena u odnosu na vrijednost Jadroplova prilično atraktivna. Barem kao spekulacija od nekoliko mjeseci.
Ne kažem da tu nema prilike...samo kažem oprezno...ako kupi TP ne bi se čudio da idu na delistiranje...
Ne kažem da tu nema prilike...samo kažem oprezno...ako kupi TP ne bi se čudio da idu na delistiranje...
O kakvom delistiranju pricas, jos nije ni krenula dokapitalizacija. Ako i TP preuzme, nece sigurno ici odmah u delistiranje, imat ce se dovoljno vremena za izaci.
O kakvom delistiranju pricas, jos nije ni krenula dokapitalizacija. Ako i TP preuzme, nece sigurno ici odmah u delistiranje, imat ce se dovoljno vremena za izaci.
A zbog cega bi delistirali jdpl? Nisu niti tpng delistirali.
Istina nisu delistirali TPNG ali su prestali isplačivati dividendu u TPNG a i dalje isplaćuju kroz TP....pa sva obećanja o velikoj kupnji od strane trezora itd... zato TPNG i tavori na ovako niskoj cijeni iako realno vrijedi znatno više....ma da me se krivo ne shvati ...nadam se da delista ne će biti i želim svima dobru zaradu...samo kažem kad je ekipa iz TP u igri valja biti na oprezu.
Istina nisu delistirali TPNG ali su prestali isplačivati dividendu u TPNG a i dalje isplaćuju kroz TP....pa sva obećanja o velikoj kupnji od strane trezora itd... zato TPNG i tavori na ovako niskoj cijeni iako realno vrijedi znatno više....ma da me se krivo ne shvati ...nadam se da delista ne će biti i želim svima dobru zaradu...samo kažem kad je ekipa iz TP u igri valja biti na oprezu.
Shvatili smo kolega.
Ali, bi bilo dobro što manje drukat, na rušenje cijene, što se događa u stvarnosti!
Shvatili smo kolega.
Ali, bi bilo dobro što manje drukat, na rušenje cijene, što se događa u stvarnosti!
Nemam JDPL...niti ga kupujem...svako dobro želim svim imateljima JDPL !