Vjerujem da će tisučica pasti,
Pa nećemo se vratiti na 800€
Vjerujem da će tisučica pasti,
Pa nećemo se vratiti na 800€
Uvjek se nađe netko koji želi ili mora kapitallizaliti dobit. Ja ne moram. Primam iznad prosječnu mirovinu, punica je bila dobro došla, a više nije tu, sin i snaha imaju riješeno i stambeno pitanje i zaposlenje onda ja iz dosade pomalo šaram po burzi
Jer šta ćeš sa viškom love? ma koji ptosjek,
Uvjek se nađe netko koji želi ili mora kapitallizaliti dobit. Ja ne moram. Primam iznad prosječnu mirovinu, punica je bila dobro došla, a više nije tu, sin i snaha imaju riješeno i stambeno pitanje i zaposlenje onda ja iz dosade pomalo šaram po burzi
Jer šta ćeš sa viškom love? ma koji ptosjek,
Kako štaš s lovom ??? Pa zapiti i zajesti !!! Ima lijepih gospodarstava sa hranom da ti se maltene ne isplati prati tanjure, a bačve u vikendici moraju biti pune i svakih par dana treba ići gore zapalititi vatru i napraviti neku klopu i pozvati familiju. prijatelje kojih je nazalost sve manje. Kod mene su vec nakon 40-te počeli što zbog raka, saobračajke, korone. .... Tako da je zivot kratak i treba se podruziti jos to malo .... A ne stiskat doma pare. Voziti skupo švapsko smeće od auta, trosito na kič i umrijet ko pseto A dionica hoce preko tisucu bez tobogana jer ljudi koji investiraju u diomice su više pametni a manje bedasti
Mislim da si ti upozoravao na taj mogući scenarij. na taj
malecki dio transformera. Moja logika sakupljča a ,po maolo ,blia je neobićna. logika, ne vođena tvojim savjetima. Nisam znao da su isključivo vezani za mamau i tatu.. Zaradio bar za WC u Zagrebu.
malecki dio transformera. Moja logika sakupljča a ,po maolo ,blia je neobićna. logika, ne vođena tvojim savjetima. Nisam znao da su isključivo vezani za mamau i tatu.. Zaradio bar za WC u Zagrebu.
Meni je kodt donio poprilično velike novce, a vidimo da i kotr2, koei i dlkv gaze slično i vec su nekoliko puta porasli otkako ih spominjemo, a mislim da je to tek početak ..... No uza sve to treba jesti i piti jer ja 50-tu prosao i svako jutro kad se probudim živ, zahvaljujem ovome gore na tome ...
Meni je kodt donio poprilično velike novce, a vidimo da i kotr2, koei i dlkv gaze slično i vec su nekoliko puta porasli otkako ih spominjemo, a mislim da je to tek početak ..... No uza sve to treba jesti i piti jer ja 50-tu prosao i svako jutro kad se probudim živ, zahvaljujem ovome gore na tome ...
Sve same stare konjine.......!!
Sve same stare konjine.......!!
A kak drukcije. Da smo lijepi i mladi bi k tipkali po forumima ...