Ono kupim malo po dobroj cijeni i eto ti nestrpljivih. Pa opet malo i evo ih opet.... Dokle ???
KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)
-
-
-
Ono kupim malo po dobroj cijeni i eto ti nestrpljivih. Pa opet malo i evo ih opet.... Dokle ???
Uživaj dok traje🤣😁
-
Uživaj dok traje🤣😁
"Pusti nek' traje
Sve dok traje dobro je
Ne obećavaj ništa, ja te ne tražim ništa
Lijepo je i to je sve…" -
Uživaj dok traje🤣😁
Ne mogu uzivati kad nestrpljivi stalno zadižu cijenu. Taman se spusti i eto nestrpljivog ... Pa dokle vise ????
Uživaj dok traje🤣😁
"Pusti nek' traje
Sve dok traje dobro je
Ne obećavaj ništa, ja te ne tražim ništa
Lijepo je i to je sve…"To mi zazvučalo ko tekst neke kuruze
-
Jako dobra godina! https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…1381efef45a.pdf
-
Odlično ... čini mi se da dobit od 8,3 mln.€ ukljucuje i pripadajuću dobiti od TBEA Koncar ... znači, matica cca. 7 mln.€
-
Odlično ... čini mi se da dobit od 8,3 mln.€ ukljucuje i pripadajuću dobiti od TBEA Koncar ... znači, matica cca. 7 mln.€
KOEI je matica.
-
Ok ... mogao sam matica staviti pod navodnike ... ali KOEI je matica KMT-u, a KMT je "matica" TBEA Koncar Instrument trasformers-u (a zapravo je zajednički pothvat u kojem KMT ima 27%)
-
Ok ... mogao sam matica staviti pod navodnike ... ali KOEI je matica KMT-u, a KMT je "matica" TBEA Koncar Instrument trasformers-u (a zapravo je zajednički pothvat u kojem KMT ima 27%)
Vrlo zanimljivu teoriju imas.
Inače shvatio sam ja od prvog vagona što se roji u tvojoj glavi,
al te ispravljam da ne zbunjujes "protivnike"
-
Vrlo zanimljivu teoriju imas.
Inače shvatio sam ja od prvog vagona što se roji u tvojoj glavi,
al te ispravljam da ne zbunjujes "protivnike"
Daj još jednom objasnite?
-
-
A tko je "napucao" cijenu? I zašto?😡
-
A tko je "napucao" cijenu? I zašto?😡
Imam osjecaj da se spremaju na trgovinu. Vidjeti cemo kroz tjeda-dva
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/KOTR/FI-KOTR-2190f9d4d0359e2654d4aa0106e18ca6.pdf
Suma sumarum:
- izvještaj odličan: financijski pokazatelji (prihod, dobit, profitabilnost, zaduženost ...) odlični, ugovorenost odlična, potencijal odličan, razvoj/trend odličan
- dividenda je mogla biti znatno bolja … pa barem 30% dobiti … malo sam razočaran … ali vjerojatno „štede“ za investicije i još veći zamah koji je pred njima … nadam se !
-
Kada ce preci 600 ?
-
-
Zasto mislim da taj koji ce uzeti na oko 600 nije hrabri nego pametan ?
-
Danas se ipak nešto miče...
-
Danas se ipak nešto miče...
Polako, u Hr su investitori dosta stidljivi i vole biti višestruko sugurni. Zato mi stariji koji volimo preuzeti nesto rizika imamo uglavnom vise vremena dopozicionirati se.
-
Eto ... gotova skupština ... sve prema planu, dividenda 11,24 EUR, ex date 18.06.2025., isplata do 04.07.2025.
Hm ... nisam pohlepan, ali ipak su mogli isplatiti malo više od 19,5% dobiti (od 17,1% ako se uzme i pripadajuća dobit TBEA) ... recimo barem 30%.
U svakom slučaju 2024.-a je bila odlična godina ... očekujemo još bolju 2025.-u !?
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
LKRI (Luka Rijeka d.d.) 472
- harpun
June 5, 2025 at 5:38 PM