KTJV (Kutjevo d.d.)
-
-
-
Mala slatka dividendica
-
Iznenadila me ova bozicnica iz kutjeva:D
vidim sjela dividenda nekakva- nisam ni znao da ce je biti .
-
Iznenadila me ova bozicnica iz kutjeva:D
vidim sjela dividenda nekakva- nisam ni znao da ce je biti .
još neki dan uplatio pola za vino, danas oni vratili nazad, to je taj program samoodrživosti
-
vidim da su se i ovi što nisu dobili dividendu odlučili kupiti koju butelju
bome mi je i Plenki otpio dobar guc
pa evo i cijena
Kutjevo - WebshopIn our web store you can find a rich offer of high and premium labels of Kutjevo wine cellar. Enjoy the drops of superior pleasure that are now available to…www.kutjevo.com -
uz naše regulative i insektore, dobro naša vina i imaju u prodaji
Od sedam analiziranih vina s polica, patvoreno čak šestwww.poslovni.hr -
-
Cekam Mollera vec par dana da objavi ovo no zgleda da smo svi odustali od ove grasevine. Jedino mi nije jasno jel to na burzi Nexe presa Moralica ili Moralic mulja Nexe. Vjerojatno nije ni bitno.
Kutjevo Envera Moralića najveći igrač s pet milijuna litarawww.poslovni.hr -
Cekam Mollera vec par dana da objavi ovo no zgleda da smo svi odustali od ove grasevine. Jedino mi nije jasno jel to na burzi Nexe presa Moralica ili Moralic mulja Nexe. Vjerojatno nije ni bitno.
lako za vino, tu uvijek dobro stojimo, problem su ostale grane, cijene su se snizile gotovo 35%, ali obećali su isplatu potpora do Uskrsa, pa se nadam da se može očekivati od 3mil.€ potpora 1milijunčić€ za dividendu, možemo i mi malo na jasle u ovim teškim poslovnim okolnostima, a novaca vidimo ima na rn😀
cijene repromaterijala su isto dosta pale, tako da možemo računati na jednu normalnu proizvodnu godinu
-
Bolje kupiti bocu vina nego novi Schaffhausen. Jedino postoji mali zaheb ako kupis dijonice Kutjeva.
Whiskey Rich: Luxury Liquor Trumps Stocks & Art Over Past Decade | ZeroHedge
-
-
Za Kutjevo proglašena elementarna nepogodaŽUPANICA Požeško-slavonske županije Antonija Jozić danas je proglasila prirodnu nepogodu za područje Grada Kutjeva ( Vetovo i Lukač) i Općine Kaptol.www.index.hr
Bit ce losa berba ove godine...
-
Da napišem jednu cinjenicu koja se trenutno dešava oko Kutjeva. Pisao sam vec neke insajdere po forumu i uvik su se pokazali tocni i provjereni, nije mi nikakav cilj izazvati pad cijene ili rast, ne zelim profitirati na nekoj laži.
Vinarija Kutjevo je napravila kardinalnu grešku i ponudila kooperantima prenisku cijenu za otkup (0,75 e) dok su drugi placali 0,85 do 1 e. Uskoro ce u Hrvatskoj nestati litrene boce od Kutjeva, u Dalmaciji od 1.8, u Slavoniji je vec slabo ima. Nedostaje im 2 miliona litara te kvalitete vina. Do novog mladog vina treba cekati nekih 4-5 miseci tako da mozete misliti koja je to greska.
Ukratko to bi bilo to, ne znam koliko vise ima dionicara Kutjeva tu na forumu, ali eto vam informacija pa da je znate. -
Ukoliko su odredili takvu ciejnu otkupa kao što pišete vjerojatno su to napravili uzimajući o obzir određenu kalkulaciju koja im osigurava povrat plus zadovoljavajuću dobit?
Vjerujem da kad ispregovaraš bolju cijenu je dobti veća ali nećeš pristati na cijenu koja ne osigurava dobit..
A ne imati dovoljno raspoložive robe za tržište je sigurno -, to se može u budućnosti reflektirati na bazu kupaca..
-
Kolega, Vi ste doista uvjereni da se ta litrena vina (nebitno da li je Kutjevo, Agrolaguna,, Istavino i šta ja znam tko sve ne još ....) rade od grojzja?
-
Napisao sam na drugom forumu da sam bia uvjeren da se rade od praška. Ocito se ipak rade od grozja.
-
Ukoliko su odredili takvu ciejnu otkupa kao što pišete vjerojatno su to napravili uzimajući o obzir određenu kalkulaciju koja im osigurava povrat plus zadovoljavajuću dobit?
Vjerujem da kad ispregovaraš bolju cijenu je dobti veća ali nećeš pristati na cijenu koja ne osigurava dobit..
A ne imati dovoljno raspoložive robe za tržište je sigurno -, to se može u budućnosti reflektirati na bazu kupaca..
Ako ostali placaju 10-25 centi više i opet imaju odgovarajucu dobit, netko je mislia da moze kako oce pa mu nije proslo.
-
Dionica koja uopće nije interesantna tržištu. Rekao bih dosadna, imam nešto malo a kao i da nemam. Bačene u čošak i skupljaju prašinu u minusu nekih 20 % ma tuga živa
-
Tako je bilo i sa Zvečevom dugo vremena koje je bilo u pono gorem stanju pa danas su mnogi dobro omastili brk.
Gledam opet danas netko se zeleni u TOP 10 dioničara odnosno marljivo skuplja papiriće dok drugi pokušavaju blatiti firmu paralelno na dva foruma misleći da više znaju o vođenju firme od starog lisca koji ju uspješno vodi već godinama.
-
Nije ovo dionica za špekulante i kratki vremenski period.
Kupi i zaboravi. KTJV i BCIN. Ista stvar.
Rasplest će se naposljetku kao ZVCV.
A sad da li će to biti za 5 ili 10 god. To je nepoznanica.
-
Nije ovo dionica za špekulante i kratki vremenski period.
Kupi i zaboravi. KTJV i BCIN. Ista stvar.
Rasplest će se naposljetku kao ZVCV.
A sad da li će to biti za 5 ili 10 god. To je nepoznanica.
Ja sam kupio KTJV prije neke 2 godine i zaboravio. Onda se se sjetio i pogledao u rujnu 2023. pa prodao i kupio ZABU na 12 za ekvivalent novaca...zasad mi se bolje rasplelo a vidim da i dalje mogu ući po istoj cijeni po kojoj sam prodao
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun