Nexe stao ali prodaje Ivan Stepic pomalo no on nije relevantan za stopanje cijene a ovi iz Nexa su valada odlucili podici ljestvicu jer interesanata je mnogo
KTJV (Kutjevo d.d.)
-
-
-
Nexe stao ali prodaje Ivan Stepic pomalo no on nije relevantan za stopanje cijene a ovi iz Nexa su valada odlucili podici ljestvicu jer interesanata je mnogo
ma to je njima kao sakupljanje bobica poslije prave berbe
Viadukt Nexe grupi u predstečaju otpisao 112 milijuna kuna, sad je Nexe od Viadukta u stečaju kupio zgradu za 13 milijuna kunaMediji su svojedobno pisali da je cijelu operaciju predstečajne nagodbe vodio tadašnji SDP-ov ministar financija, Slavko Linić, i to preko Ivana Berketa,…www.imperijal.netšto kaže jedan naš poznati, samo treba pratiti trag novca
-
U Hrvatskoj postoji nešto što se zove Trezor 1232. Znate li što je to?U VIŠE od 120 godina starom, restauriranom Turkovićevom podrumu vinarija Kutjevo predstavila je svoj novi, dugoočekivani projekt - Trezor 1232.www.index.hr
Ovo je bolje nego banka 😀
-
Fora je, samo nije nešto prepuno 1200 kom.
-
a ovi iz Nexa su valada odlucili podici ljestvicu jer interesanata je mnogo
Vidili su da ima mnogo interesenata za kupnju dionice, pa su podigli ljestvicu, prodavali su i u srijedu, ali za nekoliko postotaka skuplje...sada će ovo biti rovovska bitka, doslovno liparenje sa euro centima.
-
sa prometima o 3 k dnevno ce se tavoriti do izvjestaja uglavnom za trejdere trenutno neinteresantna dionica
-
He, he, znači ovdje večinu drže alkoholičari i vegetarijanci!
razrjeđivanje završeno,
Nexe me totalno razočarao, uopće nisu dosljedni
Nexe je već dugo sve i svašta, samo ne razočaravajući, za sebe, naravno.
-
Stepić je dugo kupovao malo po malo, zanimljivo da je sad okrenuo smjer...
-
Što implicirate, budite direktni??? Loš Fi ili neka druga loša vijest???
-
Ne impliciram apsolutno ništa.
Samo konstatiram.
BTW, imam i ja dionice KTJV.
-
-
Ne impliciram apsolutno ništa.
Samo konstatiram.
BTW, imam i ja dionice KTJV.
nalazimo se u fazi odležavanja
da je nešto loše na vidiku valjda bi se sipalo i dalje, ali nitko ne nudi da nasipa novu turu
-
jel to gospon Stepić shorta Ktjv
-
Jel ulaze u Crobex?
-
Jel ulaze u Crobex?
šalite se ?
još je daleko treći petak u ožujku, osim toga, mislim da nema 80% trgovanja u zadnjih 6 mjeseci, mislim da i članak 6 i 7 nisu ispunjeni?
možda se Enver odluči malo to rasitniti, sada kada su €urići stigli, bilo bi dobro da proda jedno 30% i onda bi mogli u trku
https://zse.hr/UserDocsImages/index_documents/CROBEX_20170209142316-2017-CROBEX-Odluka.pdf
-
Imate nove uvjete ulaska u Crobex iz 2020 godine.
75%, trenutno su mislim na 75% od 01.09. do sad i ako se bude trgovalo svako dan do 28.02. mislim da ulaze.
-
75%, trenutno su mislim na 75% od 01.09. do sad i ako se bude trgovalo svako dan do 28.02. mislim da ulaze.
ok, možda to i jeste cilj, a free float, pa tu ima manje od 5 % slobodnih dionica
-
ok, možda to i jeste cilj, a free float, pa tu ima manje od 5 % slobodnih dionica
Nebitno za ulazak, nego za težinski faktor u indexu.
-
Nebitno za ulazak, nego za težinski faktor u indexu.
pa da navalimo onda od Valentinova do 8smarta
-
Kutjevo ima prvi vinski trezor u regiji, ali i podrume stare 800 godina, a u njima 56 tisuća impresivnih boca!Zna se da vrhunsko vino ima svoj život, da ga se školuje i pazi, da se razvija u bačvi, inoksu, boci, postaje sve bolje, da doseže svoj zvjezdani trenutak, a…slobodnadalmacija.hr
lijep marketing za vinariju
-
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/hrvats…ih-boca-1263426
lijep marketing za vinariju
lijepo je da dalmatinski portal reklamira kontinentalnu vinariju,
ali u trezoru ima 65000 impresivnih boca,
uvijek sam se pitao kako oni vrijednost tog trezora vode u knjigama, moja procjena je oko 6,5mil.
ako negdje ima taj podatak bilo bi lijepo to znati
ostaje nam sačekati izvješće za Q4, moja procjena 17-18,5mil. prihoda i 1,1-1,6 mil. dobiti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun