Najjače mi je što u velikoj mjeri ovaj rat financira EU. Oni su formalno protiv rata, šalju pomoć i krenuli su se naoružavati, ali cijelo vrijeme kupuju naftu i plin od Rusa.
Utjecaj i posljedice ratova na tržišta kapitala
-
-
-
Najjače mi je što u velikoj mjeri ovaj rat financira EU. Oni su formalno protiv rata, šalju pomoć i krenuli su se naoružavati, ali cijelo vrijeme kupuju naftu i plin od Rusa.
Jos jaca stvar je sto ruski plin prolazi kroz Ukrajinu za Europu u duplo vecim kolicinama nego prije mjesec dana a Ukrajina kupuje plin iz Europe (kao ne zele ruski)
-
To je Ukrajincima moneta za potkusurivanje kako prema Rusima, tamo i prema EU. Uz to im je veliki izvor zarade.
-
Ruse se mora pustiti da se kao malo dijete do mile volje valjaju po "samoposluzi" inače vrište i neurotično urlaju, dok se svi ostali posjetioci čudom čude kako je moguće biti tako neodgojen
Lavrov prijeti: Svi koji donose oružje Ukrajini postaju vojne meteMOSKVA - Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov zaprijetio je da će svi transporteri koji bi mogli donijeti oružje u Ukrajinu biti proglašeni vojnim…seebiz.eu -
milijarda dnevno. zašto ni jedan hrabri azovski odred ne sravna bar kilometar plinovoda koji radi punom parom njima ispred nosa?
za još neke fiks ideje slobodno me kontaktirajte.
-
ima i u americi razumnih novinara, no ništa se ne dešava slučajno pa ni njeno javljanje u živo. da li smo to u fazi broj 2. ovog kontroliranog kaosa ili...
Upozorenje američke novinarke: Lažemo o Ukrajini u epskim razmeramaToliko ima dezinformacija vezanih za Ukrajinu da nikad nismo videli ništa slično, lažemo u epskim razmerama, upozorila je na TV kanalu „Ril amerikan vojs“…odysee.com -
milijarda dnevno. zašto ni jedan hrabri azovski odred ne sravna bar kilometar plinovoda koji radi punom parom njima ispred nosa?
za još neke fiks ideje slobodno me kontaktirajte.
Zato jer Ukrajinci znaju da bi se Europcani naljutili.
-
ima i u americi razumnih novinara, no ništa se ne dešava slučajno pa ni njeno javljanje u živo. da li smo to u fazi broj 2. ovog kontroliranog kaosa ili...
ako nisu videli, onda sigurno ne lažu
-
cifre su interesantne. ja sam rekao 45 do 120 dana. ovo malo brže ide. pričekajmo koji dan dok se rusi iz mariopulja prebace na kramatorsk i kad se tamo dim raziđe puno stvari će nam biti jasnije.
Američke rezerve nafte brzo se prazne, a cijena je opet skočila | Geopolitika NewsOdluka američkog predsjednika Joe Bidena da na tržište plasira naftu iz rezervi te zemlje dovela je do brzog iscrpljivanja samih naftnih pričuva. SAD su tim…www.geopolitika.news -
Neobično gadno pucaju riječima iz Pekinga prema Washingtonu. Kako se i moglo pretpostaviti neće Kinez ništa pomagat osim sebi. Osim ako se ne uvedu i njima sankcije pa im postane skupo prijateljstvo sa Putinom.
A mi sanjajmo o Atpl na 600.
-
-
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet…a---700360.html
Ovo mi nije jasno
Koliko im treba do Ukrajine, hoce li imat goriva uopce ?
Meni nije jasno kako su zaključili da idu prema Europi, a prošli su pored Japana u smjeru Juga? 🤔
-
https://dnevnik.hr/vijesti/svijet…a---700360.html
Ovo mi nije jasno
Koliko im treba do Ukrajine, hoce li imat goriva uopce ?
Meni nije jasno kako su zaključili da idu prema Europi, a prošli su pored Japana u smjeru Juga? 🤔
problem im je shvatiti da rusi imaju baltičku, crnomorsku i pacifičku flotu. no kakve su škole danas nije ni čudo.
-
ovi stvarno više nisu normalni. dok mu je vojska opkoljena na istoku kao von paulus oni se igraju spinova.
Pogledajte kako nas lažu - Janša, Kaczynski i Fiala nisu uopće bili u Kijevu! - Najnovije VijestiPrema službenoj verziji događaja, premijeri Slovenije Janša, Češke Fiala, i potpremijer Poljske Kaczynsky, otputovali su 15. ožujka u ratnu Ukrajinu. Putovali…www.logicno.com -
Logocno.com, je inace relevantni izvor informacija 🤣🤣🤣
Nista nije crno-bijelo..
-
možda je buzin bolji? ne vjeruješ svojim očima ili su namjere neke drugačije?
-
Logocno.com, je inace relevantni izvor informacija 🤣🤣🤣
Nista nije crno-bijelo..
na tom portalu pisu samo znalci.
evo samo par naslova kakvih tamo znalaca ima.
Evo zašto je portal Logično suverenistički portal, a ne ruski ili američki - Najnovije VijestiČesto nam spotiču da smo proruski portal. Napišu nam i pokoji email - ugodan i manje ugodan. Neki pak misle da nas financiraju Amerikanci, ali onako ispod…www.logicno.comPetar Jasak:''Namjerno sam se zarazio koronavirusom''Urednik portala logicno.com Petar Jasak napisao je svoje iskustvo sa virusom koje prenosimocrodex.netIZLEČIO SAM HEMOROIDE ZA DESET DANA BEZ LEKOVA | Časopis Magično bilje - Broj 188www.magicnobilje.comi zato nema sumnje u njihovu strucost o tome tko je i gdje bio u ukrajini
LOGICNO
-
prvo crodux pa onda magično bilje. alooo bajdene ako već trošiš američke papire zvane $ daj plati ljude koji imaju bar srednju završenu. točno mi nedostaje ona stara engleska profinjena škola manipulacije. ili se brani neobranjivo? koji očaj...
-
Nije crodux nego crodex . Ktome onaj tko procita tko i sto pise doci ce do zakljucka da je to urednik portala LOGICNO. a kakav je urednik i koje su mu reference vidimo upravo iz njegovih tekstova koje sam i postavio.
Zato je LOGICNO zakljucit da je LOGICNO.COM neprikosnoven izvor informacija
-
novinar se zove robert marić i članak na koji se ja pozivam je valjda njegov. tko je urednik kojih glasila u hr ja pojma nemam niti me zanima. nekom u buzinu je u opisu posla da to zna. ja sam na ovom forumu isključivo radi dionica što se može vidjeti iz ogromne većine mojih postova. obično pišem tamo gdje sam i ekonomski angažiran. u ovu raspravu sam uvučen slučajno. ali kad sam već uvučen u to imam svoje oči i mišljenje. laži globalnih bio/eko fašista su toliko evidentne da ih i slijepac vidi. poslije mi vrag nije dao mira pa sam analizirao tko dislajka i kontrira. ti ljudi nikad ili jako rijetko pišu nešto o dionicama ali kad se preispitivaju šuplji atlantistički narativi odmah se propinju na zadnje noge ?! i tako mic po mic sam došao do zaključka. BUZIN jbte. jednostavno ne mogu vjerovati da su na takvom niskom nivou manipulacije.
-
¸Pa pogledajmo njegove clanke.
Po njemu tko god je pao a cijepljen je - pao je radi cijepljenja. LOGICNO
Pogledao sam 30 njegovih clanaka i gle cuda svih 30 je proruski nastrojeno ili napadacki protiv Ukrajine.
Njegov urednik Jasak koji je "sam izelcio hemeroide bez lekova nakon sto se sam zarazio koronom"(da se cijepio sigurno bi i hemeroide dobio zbog cijepljenja) kaze da uopce nisu proruski portal al eto slucajno nemaju ni jedab clanak protiv rusa. LOGICNO
Robert MARIĆ, Author at Najnovije Vijestiwww.logicno.com -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun