Sve su to proizvodi koji se mogu supstituirati u srednjem i dugom roku.
Lanci opskrbe pucaju i paralelno se stvaraju novi.
Samo će biti malo skuplje, što ćemo platiti iz ljubavi prema demokraciji, da možemo slobodno pisati po forumu
Samo će biti malo skuplje, što ćemo platiti iz ljubavi prema demokraciji, da možemo slobodno pisati po forumu
i sad zamisli scenarij da mediji podrže (a ne da mi slučajno iskače na morskom) prava slobodarskog naroda korzike na slobodu, nezavisnost i demokraciju. živio napoleon bonaparte, dole peta republika i tako dalje i td.... ako ništa drugo stariji su od unijata u ukrajini i njihove težnje imaju dublje korijenje. samo ne znam šta bi na to rekla legija stranaca koja je slučajno baš tamo stacionirana. pucali na crnce ili korzikance isto im dođe. nemoš stalno birati posao.
bit ce zanimljivo pratiti.
Možda je ovo Game Changer
uuu ti boga kako se vremena mijenjaju. 70% francuza bi im odma dalo i državnost samo da ih nikad više ne vide jer jedino probleme od njih imaju. ali država ne razmišlja kao građani.
istina. jedino što oni ne pucaju nego se preusmjeravaju dok nama pričaju o nekakvim malim problemima u logistici. nismo samo mi gladni. hoće i oni u indiji nešto pojest. sjećam se ja i par nepar, južnog voća nigdje, kava i žvake iz graca, levisice iz trsta. ko ga hebe i onako izludim kad u njemačkoj uđem na onaj odjel za pivo. nemoš izabrati koliko toga ima.
Ta priča da Rusima fali oružja mi je urnebesna. Možda još najveća laž plasirana u medijima ovih dana.
Od kud ovi strahovi da će faliti gnojiva? Svaki dan pa i više puta u jednome danu, kad upalim tv, gnojiva kolko te volja!
Ta priča da Rusima fali oružja mi je urnebesna. Možda još najveća laž plasirana u medijima ovih dana.
Od kud ovi strahovi da će faliti gnojiva? Svaki dan pa i više puta u jednome danu, kad upalim tv, gnojiva kolko te volja!
neće nedostajati oružja, ali s takvom tehnikom čini mi se da je Putin malo zalutao u 21 stoljeće
ne može se živjeti na nekoj staroj, da ne kažem prastaroj slavi, držati svoj narod u pokornosti, ne razvijati suvremena oružja i glumatati svjetsku veličinu iskompleksiran prirodnim nedostatkom iste tj, visine, mislim da je upravo najviše za.ebao svoj narod i od negdašnjeg saveznika iz 2sv. rata postao omraženi agresor za većinu svijeta,
možda on samo u stvari namješta mete od starih krama, da ne mora plaćati odvoz na otpad
ako za 10-15 dana ne pokaže ništa novo ili ne potegne najbrži prst prema nuk. glavama, onda sigurno možemo očekivati njegov skori pad s bicikla, a potom da ga njegov vlastiti narod nastavi cipelariti,
do koje granice, to će oni odlučiti
za ove analitičare malo je reći da su retardnja koji mogu držati predavanja klincima i domaćicama. nesebično ću sa vama podjelite jedan moj izvor znanja. profesor je bio nešto bolestan i nije se oglašavao od početka ove krize te sam se bio i zabrinuo. srećom evo ga opet pa ako odgledate ovaj prilog vaše poimanje tehnologije i svijeta nepovratno će se promjeniti. naravno na bolje.
Onda kad padne taj Putin, u Rusiju će doći na vlast lik u stilu onog kanadskog substitute drama teachera...
Doći će neki isti takav ili još gori od njega. Tko misli da će tamo ikada biti neki režim koji nije autoritaran, uopće ne razumije Rusiju i njihov način razmišljanja.
Laž i prijevara koju mediji šire je da je ovaj rat pokrenuo jedan čovjek - Putin, da ga je pokrenuo eto iz obijesti... vele "ničim izazvana agresija" i da Amerika nema prste u tome. Tu su interesi Rusije... dugoročni interesi, za stoljeća unaprijed. Kad sve strune..i Putin i Gerasimov i Lavrov..sve su to stari tipovi... Oni znaju da nemaju puno pred sobom.. Sva mlada ekipa koja sad ima 20 godina i ubija se tamo po Ukrajini, za sto godina ih neće biti. Ali Rusije će biti i za sto godina. U kakvom obliku? E, o tome ovisi ono što je na djelu danas, za petnaest i trideset godina.
Đastin Trudo je gori i od Putina, samo on ne udara po tuđinima nego po vlastitom narodu. Okot.
šuška se o sastanku Putin - Zelenski... ne bi bilo loše da sve ovo stane.
za ove analitičare malo je reći da su retardnja koji mogu držati predavanja klincima i domaćicama. nesebično ću sa vama podjelite jedan moj izvor znanja. profesor je bio nešto bolestan i nije se oglašavao od početka ove krize te sam se bio i zabrinuo. srećom evo ga opet pa ako odgledate ovaj prilog vaše poimanje tehnologije i svijeta nepovratno će se promjeniti. naravno na bolje.
tip uopće nije slušljiv
i meni bi više legla neka treba u toplesu od starog profesora.
😂Baš superfulkulsimpatičanlik😂😂😂😂užitak mi ga je bio slušati, a najsimpatičniji dio je kada kaže "satere 100 metara ispod zemlje" 🤣🤣🤣🤣🤣
😂Baš superfulkulsimpatičanlik😂😂😂😂užitak mi ga je bio slušati, a najsimpatičniji dio je kada kaže "satere 100 metara ispod zemlje" 🤣🤣🤣🤣🤣
Đedo Mraz...
Onda kad padne taj Putin, u Rusiju će doći na vlast lik u stilu onog kanadskog substitute drama teachera...
Doći će neki isti takav ili još gori od njega. Tko misli da će tamo ikada biti neki režim koji nije autoritaran, uopće ne razumije Rusiju i njihov način razmišljanja.
Laž i prijevara koju mediji šire je da je ovaj rat pokrenuo jedan čovjek - Putin, da ga je pokrenuo eto iz obijesti... vele "ničim izazvana agresija" i da Amerika nema prste u tome. Tu su interesi Rusije... dugoročni interesi, za stoljeća unaprijed. Kad sve strune..i Putin i Gerasimov i Lavrov..sve su to stari tipovi... Oni znaju da nemaju puno pred sobom.. Sva mlada ekipa koja sad ima 20 godina i ubija se tamo po Ukrajini, za sto godina ih neće biti. Ali Rusije će biti i za sto godina. U kakvom obliku? E, o tome ovisi ono što je na djelu danas, za petnaest i trideset godina.
Nevazno tko ce doci, ako zele kretena i dalje, nek ga imaju. Blokada u svjetskoj trgovini ce ih baciti bar 50 natrag, pa nek koriste naftu i rade tenkove, naoruzanje.
I tako danas svi ti tenkovi, avioni su zastarjela oprema kojim se ne vode ratovi. Elektronika, dronovi, autonomni tenkovi, robotizirana oprema.. prakticno sve to ameri vec odavno imaju, da se rusi mogu samo slikati.
Iako se nadam da ce svi redom doci pameti i koristiti znanje za napredak i uzivanje u zivotu i to kvalitetnom zivotu, a ne ubijati se.
rečeno je već na početku rata da rusi i amerikanci neće međusobno ratovati. vidim da se stalno vrti jedan mit stari tenk- novi dron. samo postoji jedan problem u toj priči. rusi imaju najviše ili su drugi po dronovima na svijetu. prije rata sam pročitao da imaju najviše jer su u gruziji izvukli pouku. oni se ne bave pretjerano sa propagandom ali kad upale proizvodnu traku to štancaju bud zašto. što se tiče trgovinskih odnosa tu je tek zabluda do neba. nebi ovo objavio jer sam bio optužen za paničarenje ali ovog je sad previše pa to nije panika nego realnost. događaji se ubrzavaju. jarane litra zejtina 8 evrića pa si ti misli.
Ma Putin je idiot...
U 21. stoljecu vojnom intervencijom pokusat sirit svoj utjecaj...nemam komentara
Pa nije se Ukrajina i ostale ex drzave Sovjetskog saveza priklonile Zapadu zbog propagande i "šupljih prica" nego jer se BOLJE ŽIVI, ima se para, trosi se, putuje, uziva...
Nitko nije kriv Rusima sto su pokrali drzavu i zapeli u razvoju prije 50g i sto su ekonomska (a cini mi se i vojna) sprdacina...
Izbilo ih je iz cipela i vojno i ekonomski...dobili su sto su trazili
rečeno je već na početku rata da rusi i amerikanci neće međusobno ratovati. vidim da se stalno vrti jedan mit stari tenk- novi dron. samo postoji jedan problem u toj priči. rusi imaju najviše ili su drugi po dronovima na svijetu. prije rata sam pročitao da imaju najviše jer su u gruziji izvukli pouku. oni se ne bave pretjerano sa propagandom ali kad upale proizvodnu traku to štancaju bud zašto. što se tiče trgovinskih odnosa tu je tek zabluda do neba. nebi ovo objavio jer sam bio optužen za paničarenje ali ovog je sad previše pa to nije panika nego realnost. događaji se ubrzavaju. jarane litra zejtina 8 evrića pa si ti misli.
8 eura ok, sadit ce se suncokret u brutalno ce seljaci zaraditi ako ce imati kome prodat
U svemu dolazi od izjednacenja ponude i potraznje, ako ce se na necemu brutalno zarađivati, ici ce ljudi u tom smjeru.
Uz to što je idiot Putin je izdajica ruskog naroda jer je nakon 22 godine diktatorske vladavine svoju Rusiju doveo do potpunog sloma i vratio je u šezdesete godine prošlog stoljeća.