upravo tako ....
GRNL (Granolio d.d.)
-
-
-
Je.
Nikad naučiti da se trubi nakon što kupim, a ne prije
-
evo nas na samo +36% a bilo toga ko plijeve na 25-30 kn. Možda netko udijeli još koji komad ispod 50?
-
Nema ovdje ozbiljne trgovine, ovo može bit samo razbibriga, to je valjda jasno.
Teško da će se na ovoj dionici ikad bit veliki prometi.
Na stranu to, jako je zabavno...
-
Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!
-
Ovaj na bidu vam dva, tri rada dana stalno diže cijenu,a da ne kupi ništa...kad se izmakne sa bida, da cijena ne propadne u ambis?!
o kupio je kupio... on je kupac transakcije u 09:47.48 i uvjeren sam da je dokupio.
-
A ne znam, mislim da vrijedi i još više, ali je mogao skupiti na nižim razinama, naravno uz malo strpljenja.
-
o kupio je kupio... on je kupac transakcije u 09:47.48 i uvjeren sam da je dokupio.
ali moramo priznati Marinu83 da bi valjalo još kupovati na 25-30
ovo je malo postariji članak, ali ima nešto u njemu
-
Zbog skupe pšenice i energenata, običan bijeli kruh u Hrvatskoj bi mogao dosegnuti nezapamćenu cijenuPekarska industrija poprilično je zabrinuta jer je cijena pšenice na rekordnoj raziniwww.jutarnji.hr
OTVRĐENO JUTARNJEM
Zbog skupe pšenice i energenata, običan bijeli kruh u Hrvatskoj bi mogao dosegnuti nezapamćenu cijenu
Pekarska industrija poprilično je zabrinuta jer je cijena pšenice na rekordnoj razini
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…cijenu-15174872
OTVRĐENO JUTARNJEM
Zbog skupe pšenice i energenata, običan bijeli kruh u Hrvatskoj bi mogao dosegnuti nezapamćenu cijenu
Pekarska industrija poprilično je zabrinuta jer je cijena pšenice na rekordnoj razini
bojim se da će se takvo stanje odraziti i na burek, moglo bi se uskoro tržiti burek više, evo danas npr. ne možeš ni kiflu zaraditi
-
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/GRNL/COI-GRNL-464f085fb05161debe20588eea8588b2.pdf
Granolio d.d. - Obavijest o sklapanju ugovora za izgradnju fotonaponskih elektrana za vlastitu potrošnju
-
Alarmantno upozorenje: ‘Prijeti nam katastrofa kakvu nismo vidjeli od Drugog svjetskog rata‘‘Ukrajina i Rusija proizvode 30 posto svjetske ponude pšenice, 20 posto kukuruza i 75 do 80 posto suncokretova ulja‘, rekao je Beasleywww.jutarnji.hr
NESTAŠICA ZBOG RATA
Alarmantno upozorenje: ‘Prijeti nam katastrofa kakvu nismo vidjeli od Drugog svjetskog rata‘
-
kad vidim ovakve naslove slabo mi bude... hebeni senzacionalizam tipa mrtvi padaju u kini po ulici... hrvatska proizvodi duplo veću količinu pšenice nego što joj je potrebno. kinez vam je uvalio spiku, amer vam je naštampao helikoptera i pogurao rat u ukrajini i sad se koprcajte. ali koprcajte se s maskama na faci i primite se bustera... željeli ste dobili ste. skupa s nama. otvoren sam za ključanje jer nije tema... da odmorim. pozdrav
-
kad vidim ovakve naslove slabo mi bude... hebeni senzacionalizam tipa mrtvi padaju u kini po ulici... hrvatska proizvodi duplo veću količinu pšenice nego što joj je potrebno. kinez vam je uvalio spiku, amer vam je naštampao helikoptera i pogurao rat u ukrajini i sad se koprcajte. ali koprcajte se s maskama na faci i primite se bustera... željeli ste dobili ste. skupa s nama. otvoren sam za ključanje jer nije tema... da odmorim. pozdrav
imamo mi i političara duplo više nego nam je potrebno, pa nikakve koristi, važno je kako se upravlja tom pšenicom,
preko 100000t uvezemo smrznutih pekarskih poluproizvoda, tjestenine su uglavnom strane na policama, kruh nam je preskup u odnosu na cijene pšenice i brašna,
ali zato imamo uhljeba na uhljebu, valjda i oni računaju da su ti viškovi upravo njima namijenjeni
-
Jesam vam rekao da će se ovaj sa bida izmaknuti, kada napuca cijenu?!
-
jesi, jesi, ali što u stvari imamo od toga, koliko je to prodano po "napucanoj" cijeni, skoro za vreću brašna
-
jesi, jesi, ali što u stvari imamo od toga, koliko je to prodano po "napucanoj" cijeni, skoro za vreću brašna
Ja vas čekam na 31,20kn da privatim makar dio vašeg tereta brašna.
-
ah, kakav mlinar83, ti bi kruha preko pogače
-
Kolega ja sam strpljiv, netko će se prosut, prije ili kasnije...
-
Kolega ja sam strpljiv, nego će se prosut, prije ili kasnije...
možda i padne koje zrno, samo strpljivo i pozorno osmatrati
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k