Ako se nemogu nove opcije probit na nacionalnoj razini (lokalno je već posebna priča) a postojeće nemogu reformirat onda smo osuđeni da ponavljamo isto.
Politika - općenito
-
-
-
ovaj fokus mora poraditi na google analytiscima
nemres ih naci uopce
guglam fokus, sve osim njih izlazi
guglam fokus doniraj, sve udruge razne izlaze osim njih
dok ih ja nadjem potrosio sam pare
-
ovaj fokus mora poraditi na google analytiscima
nemres ih naci uopce
guglam fokus, sve osim njih izlazi
guglam fokus doniraj, sve udruge razne izlaze osim njih
dok ih ja nadjem potrosio sam pare
bravo!
o tome i govorim, za početak.
ni tko je informiran ih ne može naći, a kamoli onaj tko je neinformiran, a potencijalni je birač.
mislim, ovakvim strankama ići na televiziju, koju gledaju većinom ovi 65+, šta jedva znaju šta su jučer ručali, je ravno samoubojstvu.
a uostalom, to je čisti HDZ-ov i SDP-ov teren.
btw., da sam ja kandidat Fokusa, ne bi niti na debate išao, jer je to gubljenje vremena za birače koje ciljaš.
mladi ili malo stariji, društvene mreže, Instagram, TikTok, itd.
kratke, jasne, zanimljive i drukčije poruke.
i biti iskren.
-
hdz ovo objavio na fejsu, obrt od buduce premijerke
mislim lol
pa ako si u politici, znas da ce te cesljat svi protivnici, i da moras napraviti sve da im das sto manje materijala
ovo je onako, ne znam, nemam rijeci
-
hdz ovo objavio na fejsu, obrt od buduce premijerke
mislim lol
pa ako si u politici, znas da ce te cesljat svi protivnici, i da moras napraviti sve da im das sto manje materijala
ovo je onako, ne znam, nemam rijeci
pa ova je prije kandidat za upravu Haludova ili IGH
-
Kod nas su veći problem korumpirani birači nego korumpirani premijer i cijela piramida političkog upravljanja. Pravo je stanje u zemlji takvo da mi u većini baš želimo ovakvo društvo kakvo je danas, naš cilj se ostvaruje biti će mo država staraca i sluškinja koje vabimo da nam država pomaže kroz različite subvencije, a rad i stvaranje novih vrijednosti nam je najomraženija pojava i takve smo prognanli na Zapad. Protiv današnjeg stanja u zemlji nitko ne protestira, nitko kamenje ne baca prema Vladi, znači dobro nam je, idemo dalje do kraja.
-
I što sad znače ti rezultati ? Bio je svojedobno Nadan V. kandidat za Pantovčak sa sjajnim rezultatima iza sebe, čudotovorac, pa nisu ni njega htjeli, eee pa ko bi udovoljio rulji... ?
-
-
Benčić ima kredit od 12.000 eura na 30 godina. Isplatit će ukupno 32.000 euraSANDRA Benčić bit će premijerska kandidatkinja stranke Možemo na predstojećim parlamentarnim izborima, objavilo je vodstvo te stranke na konferenciji za…www.index.hr
Dobro je, zena kuzi ekonomiju i mislim da ce dic Hrvatsku na noge.
Jadna nam majka sa takvima.
Najzalosnije od svega kaj ce dobit xx posto glasova.
-
izgleda da je nadrkana non stop, onako trigerrana kao u americi kako zovu karen
al pazi ovo:
Benčić od nekretnina navodi stan na zagrebačkom Trnju od 38.70 kvadrata procijenjene vrijednosti na 110.159 eura. Do stana je došla uz pomoć kredita. Na supruga pak glasi automobil Peugeot 207 iz 2009. vrijedan približno 2200 eura. Prijavila je i suprugovu ušteđevinu od 4645 eura.
i sad ce dio reci "bravo, takva nas treba zastupat, nije pokrala"
al ja gledam to ovako, da zena nije nista postigla u zivotu, i sad bi ja trebao takvoj dati glas da vodi mene?
to ti je kao da slusam nekog tko je ulozio 200 eura u apple, i onda mi daje investiciske savjete kako ulozit moju imovinu koja je nebrojeno puta veca
rekli bi amerikanci, tipicna karen, nadrkana na sve i svakog
ma lol
znam da nije bas ok nekog suditi po izgledu, al ovo je kao po spranci isprintano
kad ih vidis, pomislis da su tipicne osobe kojima su svi sve krivi, i jedino sto podrzavaju je trosenje tudjih novaca na migraciju i lgbtdxv+ skupine
a kad im pogledas politicki plan, skuzis da si u pravu
Suprug joj je djelatnik Fakulteta političkih znanosti
doslovce gore ne moze
-
-
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ica_najnovije_m
Dobro je, zena kuzi ekonomiju i mislim da ce dic Hrvatsku na noge.
Jadna nam majka sa takvima.
Najzalosnije od svega kaj ce dobit xx posto glasova.
Hrvatsku stvarno ne treba vodit netko tko digne kredit od pišljivih 12.000 eura na 30 godina. Onaj tko nije sposoban sam sebe postaviti na zdrave temelje ne može ni državu. Srećom ova stranka ima nedovoljno potpore da bi ona ikad mogla biti premijerka.
-
Andrej P. je idući premijer, ako mu ipak dosadi ta fotelja tipujem na Vilija B., tako da nema mjesta strahu .
-
Andrej P. je idući premijer, ako mu ipak dosadi ta fotelja tipujem na Vilija B., tako da nema mjesta strahu .
Vili?
Karen bi mu odma zvala manager-a, jer ju je upisao na listu čekanja za 3 god.
-
btw., Plenki je kao S&P 7, ako rokne, gotovo je.
ovo oko njega su samo patuljci, small caps
-
Tomašević: Mnogi kritiziraju jer smo zatvorili pipe. Bandićeva stranka je propala - Index.hr
ovi mozemo zaludjeni bandicem kao demokrati trumpom
bandic odapeo, a njemu je uspjeh jer je bandiceva stranka propala
spominjao bandica non stop, mislim, lik je umro, bio bi veca faca u mojim ocima kada bi rekao "gospoding bandic je preminuo, o mrtvima sve najbolje, nemojmo se usporedjivati sa pokojnima, idemo dalje pozitivno"
ili nesto na tu foru
al bandic ovo bandic ono, mislim, spominjes nekoga tko ti ne moze niti odgovorit jer je 2 metra pod zemljom
-
Tomašević u NU2: “Drago mi je što su se HDZ-ovci javili, znači da se boje Benčić”
A koliko ih se na forumu tek boji Benčić .
-
vec vidim da ce mozemova politika biti svatko tko je protiv bencic je ili hdzovac, ili zenomrzac ili nes slicno
-
Nisu mi ni mili, ni mrski ti Možemovci.
Samo smatram da HDZ treba češće rotirati na vlasti, jer ako su predugo, onda se usheme u prljavu rabotu, eto prvo INA a onda po istom obrascu i HEP odrađen. Ako netko zna dobro dijeliti tuđe, onda su Možemovci kriva adresa.
Ipak mi je smiješno kako joj spočitavaju blokadu vlastitog obrta radi, ni manje ni više, pola kile ribe (ako i toliko). Nikad ta ekipa nije imala privatan biznis pa ne kuže.
No, aktualnoj vlasti predviđam dug boravak tu: zadnjim populističkim mjerama našlo se za svakog ponešto. Uskoro će AP kao Erdogan ovlažiti prst i novčanice dijeliti na izbornom mjestu.
pa privatni biznis uvijek mora imat cash-a za neke tekuće potrebe.
to je ono šta Benčićka ne kuži
s druge strane, češćim rotiranjem HDZ-ovaca dokazano je da samo raste broj uhljeba, a ekonomska politika države ostaje ista.
to šta izmišljanje radnih mjesta nije kazneno djelo u Kaznenom zakonu, ne znači da nije kazneno djelu u ekonomskom zakonu.
to je, doslovce, praktična definicija odrasta.
najbolje da većina populacije bude "nasađena" na proračun, kao što je već i sada slučaj.
samo, onda je pitanje odakle ti substrat za ekonomski rast?
ostaje ti turizam i domoljublje, tj. šta nam blesavi iseljenici šalju novac.
i EU fondovi.
to samo govori da smo cijela nacija rentijera i parazita.
zato svi i pričaju o nekakvim "preraspodjelama", jer su svjesni da je, iz ovakvog substrata, generiranje organskog ekonomskog rasta gotovo pa nemoguće.
onaj koji uspije riješit ovaj zadatak komotno može biti kandidat na Nobelovu nagradu iz Ekonomije
-
Sad si st-brajo nabrajao svašta i ne kužim point tvog posta. Jel problem izmišljenih radnih mjesta nije Bandićeva ostavština? Ta spodoba, pokoj mu duši, zadužila je ZG preko mjere zdrave logike.
I onda kažeš da je bolje ne rotirati ih? Fakat te ne kužim... Lik je vedrio i oblačio dvajst godina i posao se dobijao samo preko njega, hoćeš namještenje ili građevinski ugovor.
-
Sad si st-brajo nabrajao svašta i ne kužim point tvog posta. Jel problem izmišljenih radnih mjesta nije Bandićeva ostavština? Ta spodoba, pokoj mu duši, zadužila je ZG preko mjere zdrave logike.
I onda kažeš da je bolje ne rotirati ih? Fakat te ne kužim... Lik je vedrio i oblačio dvajst godina i posao se dobijao samo preko njega, hoćeš namještenje ili građevinski ugovor.
to je lokalna samouprava i to je nešto drugo nego država, jer lokalna samouprava ima određena fiskalna ograničenja za razliku od države.
btw., šta ti misliš, da svi ovi šta su se učlanili u Možemo i očekivali posao u Holdingu se, sutra ako Možemo dobije nacionalne izbore, ne bi zaposlili u Državnom uredu/Agenciji/Ministarstvu za "prodavanje magle"?
imaš HNS, HSLS, HSP i takve stranke, koje su na nacionalnoj razini nebitne, a uvijek su služile kao poligon za uhljebljivanje, zbog koaliranja.
+ šta svaka vladajuća stranka, kad dobije državne izbore, trpa svoje.
btw., dugo već traje ova suša u oporbi, pa apetiti rastu, a članstvo je nezadovoljno, jer samo istureni beru benefite, pa im se moraju naobećavati brda i doline da ih mobiliziraš da uopće izađu na izbore.
a država uvijek može podići poreze ili doprinose, ili nešto "preraspodijeliti", ili si uzeti porez na dohodak od kapitala, itd.
uostalom, uvijek ti mogu još više dignuti PDV
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k