Istraživanje utjecaja psiholoških faktora na donošenje investicijskih odluka i performansi - anketa

• Official Post

Poštovane kolegice i kolege,

prenosim zamolbu kolegice s Ekonomskog fakulteta, pa bih vas zamolio za par minuta vašeg vremena za rješavanje ove ankete koja je dio istraživanja koje će nam pomoći bolje razumjeti psihološke aspetke i kako bi ih mogli bolje iskoristiti kod donošenja financijskih odluka:

https://forms.gle/ujyJYheP7F8bAfZZ8

• Anketa riješena, moram priznati da sam duže razmišljala i bila u većoj dilemi koji odgovor izabrati nego sto mi treba vremena da odlučim sto ću danas na zse kupiti ili prodati . ;)

Ne znam u koji razred će biti svrstan moj psihološki profil ulagača. 😂

• ispunila sam anketu, pažljivo, koncentrirano i iskreno. Zanimaju me rezultati i veselit će me da ih pročitam. :)

I ja sam uložila veliki napor i trud, međutim stalno sam imala osjećaj da su moji odgovori kontradiktorni. Mora da je za takav dojam odgovoran način na koji su koncipirana pitanja .

Zanimaju me rezultati jer ako će biti kategorija “ psihički nestabilan ulagač” ja sigurno upadam.😂

• ispunila sam anketu, pažljivo, koncentrirano i iskreno. Zanimaju me rezultati i veselit će me da ih pročitam. :)

I ja sam uložila veliki napor i trud, međutim stalno sam imala osjećaj da su moji odgovori kontradiktorni. Mora da je za takav dojam odgovoran način na koji su koncipirana pitanja .

Zanimaju me rezultati jer ako će biti kategorija “ psihički nestabilan ulagač” ja sigurno upadam.😂

Odakle vam ideja ,da će vam itko izraditi psihološki profil, te javiti rezultate ^^ ^^

Popunjeno...takoder sam bio dosta kontradiktoran...sto me i ne cudi kad dnevno mijenjam 3 puta misljenje sto kupiti/prodati...ocito svi na ZSE imamo dijagnozu, ovi normalni su davnih dana otisli...ludo trziste, ludi ulagaci...

Odakle vam ideja ,da će vam itko izraditi psihološki profil, te javiti rezultate ^^ ^^

Ma jasno je da neće, ali smijemo se valjda malo zabavljati i šaliti na svoj račun .