37.4 eura ili 281.6 kn
Novi ATH...
37.4 eura ili 281.6 kn
Novi ATH...
37.4 eura ili 281.6 kn
Novi ATH...
Probija se plafon i dalje: 38,60 EUR
Kad je bio IPO pre godinu i nesto, imali su 450 zaposlenika, sad su na 800+…Nikola Dujmovic za ICTBUSINESS.Info
Izgleda stvarno da imaju posla preko glave.
Ako treba da se nauče posla od 3-6 mjeseca novi IT kadar…. ovaj dupli broj pocinje sada da radi na puno in donosi pare.
2023 bit ce jos puno jača godina izgleda.
Napadamo lagano 40 eurića..iliti 300 starih kuna...
Svakako biti će zanimljivo vidjeti izvještaj... 28.2.
Napadamo lagano 40 eurića..iliti 300 starih kuna...
Svakako biti će zanimljivo vidjeti izvještaj... 28.2.
Još maloooo
Edit: That was fast
edit2: wow, netko počistio 2000 kom cca
Ovo je 'watching the paint dry' dionica.
Samo prati godinama kako se firma razvija i raste, a za njom i cijena dionice.
Yahooist Teil der Yahoo Markenfamilie
Ovo je 'watching the paint dry' dionica.
Samo prati godinama kako se firma razvija i raste, a za njom i cijena dionice.
Jos malo i ide na100% od IPO-a u godinu i pol. Ako ovo nije bio zicer onda ne znam sto je...
Naravno da mi je žao što nisam još kupio, kao što mi je u nekim drugim slučajevima bilo krivo što sam kupovao, na burzi i životu nema zicera sve je splet različitih okolnosti
Jos malo i ide na100% od IPO-a u godinu i pol. Ako ovo nije bio zicer onda ne znam sto je...
Nema zicera
Microsoft nastavlja sa donacijama Ukrajini.
Ukrajina ce biti totalno Microsoftova i Span je Microsoftov izvodžač - partner number 1 tamo, bit če puno posla za njih u sledecim godinama. Licence ne nose margine, marginu nosi service i maintenance koji dolazi poslije.
Kad će više završiti rat u Ukrajni, stvarno su dosadili s tim, obnova kreće tek kad rušenje završi, bit će posla i za SPAN i za KODT samo moramo biti strpljivi
Moguća su i za nas neugodna iznenađenja što se davanja poslova tiće sa strane u krajine. Nema zicera ali na te dvije dionice ne bi se smjelo izgubiti.
Kad će više završiti rat u Ukrajni, stvarno su dosadili s tim, obnova kreće tek kad rušenje završi, bit će posla i za SPAN i za KODT samo moramo biti strpljivi
Ne treba da se rat u Ukrajini završi. Obnova več počinje. Tamo gdje su pare več se radi. Vlada (pare iz EU i USA), multinacionalne kompanije i banke…
Span je imao u prosincu oglas za zapošljavanje IT inženjira za područje Clouda, Microsoft Azure za Kijev office.
Link kako KredoBanka iz Ukrajine več radi digitalnu tranformaciju sa Azurom :
Slabo nesto naloga na prodaji.
Podsjecam samo na procjenu vrijednosti nakon zadnjeg kvartala: 448-495 kuna odnosno 60-65 eura.
sutra dan D.Bit ce interesantno!
Nije mi jasan ovaj AZ mirovinski. Opet su prodavali dionice Spana.
Čudno za mirovinski fond. Ovo je dobra dionca zadugoročne investitore.
sutra dan D.Bit ce interesantno!
Zasto je sutra dan D?
Jer je desant na Normandiju😍
Ulazi u igru jedan malo jači igrač,kvartalni izvještaj će biti odličan i imaju novih ugovora koji bi uskoro trebali bit objavljeni.Pogledajte kako se trgovalo u završnici dana .Sve se skidalo sa aska.U jednoj transakciji mislim da je proslo oko 1000 komada.Ameri se zelene.Svi su preduvjeti za lijep dan za crobex a pogotovo za span!