Koliko je dobro procijenio prodao je 40 tis kom po 32 eur sad je 62. U par mjeseci je izgubio preko 1 mio eura. Zasad nije pogodio
SPAN (SPAN d.d.)
-
-
-
Jasmin Kotur prodao veliki paket dionica SpanaZAGREB - Jasmin Kotur prodao je veliki paket dionica Spana u kojem je član Nadzornog odbora.www.seebiz.eu
I t r
-
Koliko je dobro procijenio prodao je 40 tis kom po 32 eur sad je 62. U par mjeseci je izgubio preko 1 mio eura. Zasad nije pogodio
Barem nije prodao BTC na 400 USD kao ja
-
Čudi me da se na ovoliku likvidnost ne pojavi netko novi u top 10. Jel ima neko pregled svih dioničara?
-
Ova odluka je iskljucivo posljedica smjernica dobrog korporativnog upravljanja. Pise to i u obavijesti ako ste precitali. Banek i Kotur sta zaposlenika u Spanu. Nismo vise u socijalizmu da radnici kontroliraju direktora. U moderni kompaniji koja kotira na burzi clanovi NO su manje vise nezavisna strucna lica. I novi clanovi NO ce bit verovatno takvi. Dujmovic gradi modernu globalnu kompaniju i svaki potez koji uradi ide u tom pravcu.
-
A da nije kakva priprema za preuzimanje u tijeku ? Pa ostavke nadzora i kupovina velikih slotova dionica Samo nagađam, nemam pojma. Ali kako vidim Kinezi u Bgd otvaraju firme sa AI. Kinezi ruse stranice crnogorske i slovenske vlade. Cybersecurity potreba raste. Po meni bi ovo moglo sada biti cijena za PE 16.
-
A što da mi kažemo nakon ovoga, nego dobro se i držimo još.
-
Ma kakvo preuzimanje. Tko bi preuzimao firmu koja radi generički IT biznis? Jučer je jedan kolega usporedjivao P/E Microsofta i Spana. To je neusporedivo. MSFT je globalni lider u svemu, a Span lokalni vendor ogromne korporacije (pretežito). I to jedan od najmanjih.
-
1.33 eura dividenda:
"Na održanim sjednicama usvojen je prijedlog odluke o upotrebi dobiti i isplati dividende u iznosu od 10,00 kuna/1,33 eura po
dionici"https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/SPAN/COI-SPAN-a5e6330f6e02c89cf04210eed6e3aa12.pdf
Isplata dividende 3.7.
-
Ma kakvo preuzimanje. Tko bi preuzimao firmu koja radi generički IT biznis? Jučer je jedan kolega usporedjivao P/E Microsofta i Spana. To je neusporedivo. MSFT je globalni lider u svemu, a Span lokalni vendor ogromne korporacije (pretežito). I to jedan od najmanjih.
Isti takav samo veci. Kako je SPAN preuzeo Estoniju. Ili kako je Phoenix preuzeo Farmaciju. Jedan vendor drugoga
-
-
Spanuforija splašnjava, vraćamo se na realnije brojke
-
Ova dionica je trenutno brutalno precijenjena, FI za prvi kvartal ne opravdava ovu valuaciju.
-
Ova dionica je trenutno brutalno precijenjena, FI za prvi kvartal ne opravdava ovu valuaciju.
ajd dečki pročitajte malo .pdf
-
Reklo bi se, ako ovako nastave, da je oko 60 eurica njena fer valuacija. A ako ovi novozaposleni jos nesto i doprinesu tada i vise.
-
šta piše osim teške puške, pada dobiti i mizerne dividende a cijena u nebu.......više od min. vremena nemam za ovakve halucinacije.....
-
šta piše osim teške puške, pada dobiti i mizerne dividende a cijena u nebu.......više od min. vremena nemam za ovakve halucinacije.....
Al za negativu uvijek imate vremena hahah
-
Ne isplati se čamiti u ovome za 2% divke i mizeriju od dobiti.
Idem prodavati čarape na pazar. Bolja marža i povrat.
-
Al za negativu uvijek imate vremena hahah
izjednaćavanje negativnosi sa realnosti i nedostatak kritičkog razmišljanja ovdje je neprihvaćena pojava.......znam to, pa sam sprenam odtrpiti nastavak halucinacije, ne samo na ovoj temi...... ima bar još jedna perjanica a možda i dvije koja će izvješćem nakon 16 doživjeti debakl u utorak......
-
A kakvu dividendu ste očekivali? Politika firme je 20-50% dobiti ide u isplatu dividende... ovo predloženo je 40% cca.
-
A kakvu dividendu ste očekivali? Politika firme je 20-50% dobiti ide u isplatu dividende... ovo predloženo je 40% cca.
ja nikakvu, to pitajte ove koji su jućer kupovali po 62 pa su sad u problemu plus izvješće koje oćito ne prati ovakav rast cijene u očekivanjima......
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin