Display MoreImam problem da uvijek moram kupovati neki okrugli broj komada dionica. Tako mi je sada ostalo 20-ak tisuca kuna koje nemam na sto potrositi jer cu si pokvariti kolicine vec kupljenih dionica.
Znam, bolesno. 🤷
Da, bolesno, ali vrlo čest poremećaj.
Dobro je što zaokružujete na manje, meni uvijek pofali keša jer i ja moram sve zaokružiti. Na više. 😀
Trenutno me ERNT nervira jer završava sa 9.
Previše mi je 11, a za 1 komad mi se ne plaća brokerska naknada. Teška situacija 🤔
To nije u redu, ja bih onda radije prodao i tih 9 - uopće se ne šalim
Nekada se sam sebi čudim, ali znao sam to već tako raditi - nešto mahnito kupujem neko dulje vrijeme, zadam više naloga u nekom rasponu pa nekada ili u brzini ne zbrojim dobro ili mi poklope neki nalog koji sam zaboravio... onda kada tako slučajno kupim par komada više nego što sam si zamislio, razliku prodam, pa makar to bio i 1 komad neke dionice koja košta par kuna gdje me više košta brokerska naknada Moj broker me sigurno puno voli.
Onda nadalje, skužio sam da to prečesto radim i da je stvarno glupo pa sam onda nekako prihvatio i da smijem imati nepravilan broj komada neke dionice, ali da njihov broj mora imitirati Fibonaccijev niz - 1,1,2,3,5,8,13...
Nemam ništa za reći u svoju obranu 🤷