Istiskivanje je izglednije i očekivano. Pitanje je po kojoj cijeni u odnosu na sadašnju kao i da se ne mora ići sa zahtjevom za pravičnu naknadu. Delistiranjem bi i dalje zadržali male dioničare u vlasničkoj strukturi, a za istiskivanje im nije potrebna neke velika količina novca.
KOKA (Koka d.d.)
-
-
-
Istiskivanje je izglednije i očekivano. Pitanje je po kojoj cijeni u odnosu na sadašnju kao i da se ne mora ići sa zahtjevom za pravičnu naknadu. Delistiranjem bi i dalje zadržali male dioničare u vlasničkoj strukturi, a za istiskivanje im nije potrebna neke velika količina novca.
I meni se čini da je tako ,pogotovo zbog zadnje vrijeme malo aktivnijih malih dioničara i njihovih upita i zahtjeva.Nego ako i bude to ,koja god metoda da bude uzeta za otpremninu mi se ne čini loša tj.manja cijena od trenutne.Čak i ako govorimo o delistu i njihovoj eventualnoj ponudi.
-
auu da nije Pivac skočio na koku? Skoro 3900 komada ! Ovo je morao prodati netko iz top 3-4 ! I to sve svoje možda ...
Miriši na gospon Pera.On ima ili je imao 3500 a identična količina je prodana u jednoj transakciji...
-
10ak minuta kasnije plane 1650 komada Atpl.. Moguće da i to ima veze .Vidjet će se za koji dan.
-
prodao je, a ako bude htio nazad u zlatnu Koku bude ulaznica 800kn,ovdje je potencijal veliki i nema puno slobodnih dionica
-
prodao je, a ako bude htio nazad u zlatnu Koku bude ulaznica 800kn,ovdje je potencijal veliki i nema puno slobodnih dionica
Jurica, zašto bi htio natrag u Koku?
Pomalo je skupljao posljednjih mjeseci, ali samo nešto sitno, danas prodao sve i vjerujem da je razlog što je vidio bolju priliku negdje drugdje.
Kako mislite da je na ovoj dionici veliki potencijal kad svaki trenutak možemo očekivati objavu istiskivanja?
A iskustvo nam govori da mali dioničari kod istiskivanja gotovo uvijek izvuku deblji kraj.
-
Ledica danas spomenula Koku na temi JDPL pa sam valjda prvi put u životu išao pogledati kakva je to dionica, jednostavno ju nisam prije uopće doživljavao
Za sada vam mogu samo reći da ima jako lijepi graf. Cijena teži ka 560, odnosno 620 kn. Danas je probijen "rastući trokut". Dosta je nelikvidna i iz nekog razloga graf ima malo povijesnih podataka.
-
Ledica danas spomenula Koku na temi JDPL pa sam valjda prvi put u životu išao pogledati kakva je to dionica, jednostavno ju nisam prije uopće doživljavao
Za sada vam mogu samo reći da ima jako lijepi graf. Cijena teži ka 560, odnosno 620 kn. Danas je probijen "rastući trokut". Dosta je nelikvidna i iz nekog razloga graf ima malo povijesnih podataka.
A Graf je grah. 😀
Vindija ignorira Graf i stavila letvicu na max. 470 kn.
Kod istiskivanja, koje vrlo vjerojatno slijedi jer Vindija i nakon prelaska praga od 95% vlasništva i dalje polako ( danas žešće) skuplja slijedi borba za visinu primjerene otpremnine na sudu.
Ako nije i zadnji borac časno izginuo.😀
-
Jurica, zašto bi htio natrag u Koku?
Pomalo je skupljao posljednjih mjeseci, ali samo nešto sitno, danas prodao sve i vjerujem da je razlog što je vidio bolju priliku negdje drugdje.
Kako mislite da je na ovoj dionici veliki potencijal kad svaki trenutak možemo očekivati objavu istiskivanja?
A iskustvo nam govori da mali dioničari kod istiskivanja gotovo uvijek izvuku deblji kraj.
Moje iskustvo kod istiskivanja je pozitivno, kupovao Luru na 400-450kn istisnuli me na 930kn
Koka ima ponavljam se 429 mil kn zadržane dobiti, to je 476 kn po dionici,EBITda 80 mil,prihode 1,3 mldr ,e sad da li će si rušiti ugled( pojedem tjedno obiteljski 4kg peradi) i riskirati tužbe,mislim da su valuacije prejake da bi istisnuli ispod 900 kn
-
Ma vidi ti ovu Koku, eto nas na prvom targetu
-
-
-
https://www.sjeverni.info/vindija-dala-o…ku-preuzeti-env
nema prodaje KOKE
bio bi on zadovoljan da mu prodaju barem malo "jaja" (20-25%) . jer od cijele koke mislim da bi mu bila premasna juha, moglo bi mu naškoditi, osim ako nije mislio umjesto 500 ponuditi 200mil.
mislim da se tu traži nekakav jači model suradnje, jer Kutjevo ima hranu, a Koka "potrošače", što možda i ne bi bilo loše za obje firme,
uglavnom mamac je bačen, sada je na Koki (Vindiji) hoće li ga progutati
uglavnom se stari raspištoljio,
Semberski gigant u rukama MoralićaBANJALUKA - Hrvatska Vinarija "Kutjevo" preko svoje istoimene firme u Banjaluci kupila je imovinu "Novog Žitoprometa" u Bijeljini za 3,5 miliona evra, potvrdio…www.nezavisne.com -
Moller
dionica je reagirala na tu ponudu al se stišalo .....malo je dionica slobodno za bilo kakav veci manevar
-
Moller
dionica je reagirala na tu ponudu al se stišalo .....malo je dionica slobodno za bilo kakav veci manevar
to je točno, mene osobno ta ponuda čudi, obzirom da je toliko "pilića" na tržištu, a on zapucao baš na Koku
-
Moller
Mislio je gazda je umro sad ce to ic na prodaju j i da jeftino kupi ....... sad mi je žao sta nema više slobodnih dionica da se pocme nesto desavat ....ovako ce opet bit letargija
-
Moller
Mislio je gazda je umro sad ce to ic na prodaju j i da jeftino kupi ....... sad mi je žao sta nema više slobodnih dionica da se pocme nesto desavat ....ovako ce opet bit letargija
nikada ne znaš kako u takvim situacijama stoje stvari, Koka je jedna, a zeta su dva, možda bi netko prihvatio kakvu podjelu da se namiri Kokom, a Moralić mu je "dokaz" da se može prodati
Pokojni Dragutin Drk i dalje ima 95 % dionica Vindije, zapela podjela imovine?Dugogodišnji generalni direktor i predsjednik Uprave Grupe Vindija Dragutin Drk preminuo je 8. veljače ove godine. Obitelj pokojnog Dragutina Drka još nije…regionalni.com -
Moller
bitno da je Moralić bacio kost ....... mislim da bi veceras mogli vidjet tko je kupovao 8.12. dionice Koke prošlo je 517 dionica
-
Moller
bitno da je Moralić bacio kost ....... mislim da bi veceras mogli vidjet tko je kupovao 8.12. dionice Koke prošlo je 517 dionica
tko je kupovao prije 2 godine taj je obavio dobar posao, iako je samo jedan dan bio milijunski promet
-
Moller
5.10.2021 je bio promet 3896 mil kn ......1824.960 komada je proslo dionica Koke ....prosjecna cijena je bila 468kn dosta visoko
-
Mollerkoliko treba bit trgovanja da dionica uđe u redovito trgovanje?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin