pa glovo i wolt je upravo takav i bio na pocetku, i tako je zamisljen
kada su poceli sa dostavama, meni su redovno nosili hranu studenti i studentice, i to mi je bas bilo drago.
a onda je netko uveo 20 indijaca, i svi studenti su nestali preko noci
kada su poceli sa dostavama, meni su redovno nosili hranu studenti i studentice, i to mi je bas bilo drago.
Sad samo kacigu i zube vidiš
a onda je netko uveo 20 indijaca, i svi studenti su nestali preko nociSad samo kacigu i zube vidiš
glavno da imamo pretilu mladost kojoj roditelji daju džeparac, dok neki čudni ljudi, čudnog imena em pedaliraju, em zarađuju, em se drže u kondiciji.
i onda još kad ti Macron počne pričati neke priče o novačenju.
pa čovječe, taj već lijes i prije nego si ga i poslao na neku bojišnicu.
i sad zamislite koliki moraš bit psihopat da svjesno vlastitu mladost, ono najvrijednije što ostaje u društvu nakon nas, upropaštavaš.
opa-nakon svemirskog dizala- preko megatvornice baterija u kini - od prodanih 150 c2 evo nas i do BMW-a
jos da mu u se u FI vide svi ti silni poslovi
al da ne ispadne da ja tu copram matine biznise pustit cu lucijana da kaze par rijeci
vidim i prpa (kripto entuzijast) se javio u komentarima ... sjecam se ko da je jucer bilo kad je navijao za matine greyp tokene. ulozite.ulozite. milijune cete zaraditi
Display Morehttps://www.vecernji.hr/barkod/najveci…eracije-1760348
opa-nakon svemirskog dizala- preko megatvornice baterija u kini - od prodanih 150 c2 evo nas i do BMW-a
jos da mu u se u FI vide svi ti silni poslovi
al da ne ispadne da ja tu copram matine biznise pustit cu lucijana da kaze par rijeci
https://www.facebook.com/lucijan.caric/…geAdarXRdv4tn6l
vidim i prpa (kripto entuzijast) se javio u komentarima ... sjecam se ko da je jucer bilo kad je navijao za matine greyp tokene. ulozite.ulozite. milijune cete zaraditi
mene ovo sve skupa podsjeća Herbalife ili, za kineske čitatelje, Evergrande.
čekamo da onaj Alvarez iz Agrokora tamo do kraja svede knjigovodstvo i napravi završni račun, pa se možda opet vrati na naš teritorij
Koliki li je taj bazen?
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ti/2555592.aspx
Koliki li je taj bazen?
toliki da od njega možeš napraviti ChatGPT.
evo i primjer nekoliko promptova:
napravi mi komunikaciju Benčić - Soros
JosipaGPT:
Benčić: di si radosti?
Soros: di si lipa?
Benčić: ići ću s faksa u penziju, priznat će mi staž 🤑
Soros: kako ćeš to platiti?
Benčić: uvest ću porez na nekretnine, na nacionalnoj razini
Soros: protuustavno, baš kako i ja volim
Soros: a što ćeš s korupcijom?
Benčić: osnovat ćemo povjerenstvo
Soros: a što ako otkriju da ste i vi korumpirani?
Benčić: HDZ je donio zakon da mediji više neće smjeti takve poruke objavljivati.
a ti ionako kontroliraš medije...
Soros: moja cura, vidi se da nisi bezveze 20 godina studirala.
nisi ni u mojoj školi bila najbolji đak, al uspio sam te, iako imaš 50 godina, brendirati kao milenijalku.
Benčić: dobro da sam te poslušala da me mediji uhvate kako motam
Soros: a ja sam odmah naložio da to brendiraju kao travu
Benčić: pa naravno kad ću je legalizirati
Soros: a što ćeš s migrantima?
Benčić: njih ćemo "integrirati"
a kad se ekipa napuši, neće ih ni primjetiti.
a ako ih i primijete, sredit ćeš mi neku jaču "robu" iz Kine
Soros: al to bi bilo nehumano!
Benčić: ti ćeš mi govoriti o nehumanosti!
Soros: imaš pravo
u drugim zemljama smo mladima omogućili tablete protiv hormona, pa ne znaju više jesu li muško ili žensko
Benčić: tipka...
Display Morehttps://www.index.hr/mobile/vijesti…ti/2555592.aspx
Koliki li je taj bazen?
toliki da od njega možeš napraviti ChatGPT.
evo i primjer nekoliko promptova:
napravi mi komunikaciju Benčić - Soros
JosipaGPT:
Benčić: di si radosti?
Soros: di si lipa?
Benčić: ići ću s faksa u penziju, priznat će mi staž 🤑
Soros: kako ćeš to platiti?
Benčić: uvest ću porez na nekretnine, na nacionalnoj razini
Soros: protuustavno, baš kako i ja volim
Soros: a što ćeš s korupcijom?
Benčić: osnovat ćemo povjerenstvo
Soros: a što ako otkriju da ste i vi korumpirani?
Benčić: HDZ je donio zakon da mediji više neće smjeti takve poruke objavljivati.
a ti ionako kontroliraš medije...
Soros: moja cura, vidi se da nisi bezveze 20 godina studirala.
nisi ni u mojoj školi bila najbolji đak, al uspio sam te, iako imaš 50 godina, brendirati kao milenijalku.
Benčić: dobro da sam te poslušala da me mediji uhvate kako motam
Soros: a ja sam odmah naložio da to brendiraju kao travu
Benčić: pa naravno kad ću je legalizirati
Soros: a što ćeš s migrantima?
Benčić: njih ćemo "integrirati"
a kad se ekipa napuši, neće ih ni primjetiti.
a ako ih i primijete, sredit ćeš mi neku jaču "robu" iz Kine
Soros: al to bi bilo nehumano!
Benčić: ti ćeš mi govoriti o nehumanosti!
Soros: imaš pravo
u drugim zemljama smo mladima omogućili tablete protiv hormona, pa ne znaju više jesu li muško ili žensko
Benčić: tipka...
Zape mi je jedan mali detaljčić za oko,
Žalac biva pozvana na party sa bazenom.
Na tragu sam da je ipak moguće jer su imali IGH i HŽ pod kontrolom.
IGH je napravia projekt i izvršio radove dok su HŽ koristili za prijevoz ogromnih količina materijala.Još me interesira hoće li detaljna istraga utvrditi točno vrijeme i lokaciju i sve to povezati sa poplavom u Gunji.😁
@Infinnity
A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?
@Infinnity
A ne znam, možda je radi Žalac radi sudjelovanja na party sa bazenom trebao prisustvovati netko iz Hrvatskih voda?
Logično,uz pomoć vodovoda ,vatrogasnih vozila te kanadera.
@Infinnity
Neee, poplave su u pitanju
Neee, poplave su u pitanju
Malo sm skeptičan da bi to bile dovoljne količine
Točno, a stvar je jos gora jer su tu mladi hrvati ( studenti i ostali) lijepo zarađivali tj kad naplati dostavu wolt ili glovo uzmu svoj podtotak a sve ostalo ide njima . Ali da ne bude lijepo ,pobrinu se neki" sindikati " koji nije niko ni pitao za "brigu" ,te krenu sa glupostima kako su dostavljaci neosigurani, iskoristavani ,... ,te da moras imat obrt ili bit prijavljen kod nekoga , a onda se javljaju "spasitelji " agregatori koji im namecu da ce morat radit za placicu a ovi to razumljivo odbijaju ,te da ce morat odradit u komadu radno vrijeme !? a pltforme su zamisljene da ukljucis kad zelis i radis koliko zelis i to je funkcioniralo odlicno. I onda na kraju agregatori ,uz pomoc agencija za uvoz str radnika dovode uglavnom nepalce , zaposljavaju ih na minimalac a ovi rade po 8 do 10 sati , i sav onaj visak sta bi morao ostat njima ovi uzmu sebi. I tako jedna lijepa prica zavrsi , kad se nasi docepaju te iste price
Sad sam tek shvatio da na forumu nema teme za HR parlametarne izbore 2024.
Kad se nije do sad otvorila, ni ne treba.
"DIP će prve rezultate parlamentarnih izbora objaviti u nedjelju u 21 sat"
Nije mi jasno zašto tek u nedjelju?
Ili im je ostao tekst od prošlih izbora, pa su "zaboravili" promijenit?
Ne znam kolko je aktualno al ako nije moglo bi uskoro postat jer je rok za izgradnju matinog kampusa prosao.
evo sto nam je mate porucio prije gradnje kampusa kad su ga priupitali kako mu je tata rimac namjestio drzavno/gradsko zemljiste po pre-visokoj cijeni od 1 lipe po m2(inace samo maznu zemljiste) na sitnih 69 godina.
Ovo je bila njegova strana price:
e sad ja nisam bas neki gradjevinac po struci al ova stavka "zavrsimo projekt" po meni znaci da se tamo pocne nekaj proizvodit a da to nije "MAGLA" koju mate proizvodi vec godinama.i toliko mu dobro ide da je to poceo i izvozit po europi
čudni su putevi gospodnji, evo i ovdje smo mislili da je Pavao ruski igrač, a u stvari su dva rusa hrvatski igrači🏋
https://danica.hr/fortenova-mena…platiti-bonuse/
čudni su putevi gospodnji, evo i ovdje smo mislili da je Pavao ruski igrač, a u stvari su dva rusa hrvatski igrači🏋
A sta cemo s ovim predstavnikom poslodavaca sada predstavnika radnika i to su neke spijunske igre 🤣
https://danica.hr/fortenova-mena…platiti-bonuse/
A sta cemo s ovim predstavnikom poslodavaca sada predstavnika radnika i to su neke spijunske igre 🤣
a vama se nikada u životu nije dogodilo da zalutate, pa vidi mu se na faci da se i sam sebi čudi od kuda on tute, ali kada vidi naknadu, nije lud da da ostavku
priroda priprema deložaciju
Kad grade kuće na mjestu za vinograd.
"'Tko god gradi novu viletinu, otvori se klizište', rekla je jedna građanka već nešto ranije"
Ahahahahaha!