evo prilike za opismenjavanje
Aktualno (vijesti)
-
-
-
imamo kandidata za Pantovčak, kada mu gardista postane premjer
Beogradski gradonačelnik: ‘Dosta je te Kuće cvijeća, vratimo Tita u Kumrovec!‘; ANKETA: Treba li Broza vratiti Hrvatskoj?Aleksandar Šapić tako je iznio zanimljivu ideju, o deložiranju Tita, koja će osim u Srbiji sigurno zakovitlati i strasti u Hrvatskojwww.jutarnji.hr -
evo prilike za opismenjavanje
Tako je! Sada počinje utrka da se neke strukture brzo obrazuju kako pratiti tu dobrobit, a druge strukture, ponukane idejom za što više praktičnog rada, kako zamračiti to isto.
-
napokon da netko predje s rijeci na djela . propustio sam kad su postavljali kamen temeljac pa ako netko ima link ....
i kako onda da ne glasas za ovako poduzetnog zupana .
time je ispunio 10godisnji plan
sto ispunio..prebacio... udarnikHDZ-ov župan organizira svečano otvaranje bankomataU LIČKOM Osiku za sutra je najavljeno svečano otvorenje bankomata Hrvatske poštanske banke.www.index.hr -
napokon da netko predje s rijeci na djela . propustio sam kad su postavljali kamen temeljac pa ako netko ima link ....
i kako onda da ne glasas za ovako poduzetnog zupana .
time je ispunio 10godisnji plan
sto ispunio..prebacio... udarnikhdz otvorio za vlastite potrebe u kampanji
-
E da su umjesto jednog rafala napravili ovako glavne bolnice u zg, Rijeci, Splitu i OsjekuI tako nas rafali nece braniti, jedan dron u hangar i ode sve u staro zeljezo. Cak ni nesto ozbiljnije tipa bivse željave nemamo 🙃
Bolje da su 30% te love distribuirali firmama koje bi bile sposobne razviti i proizvoditi dronove ili bespilotnim camcima za obranu jadrana. Bolje bi rjesili potencijalnu obranu nego avione. Sad se vidi u Ukraini koliko su potrebni i funkcionalni avioni u danasnje vrijeme ili razne verzije bespilotnih letjelica
-
Pa naravno da mora rasti ako raste broj turista, sigruno ne nose sve sa sobom u bunkeru.
Šteta da nemamo jacu domacu proizvodnju i ostalo iz plodne slavonije da to bude win-win 😀 -
ovo su iste gluposti kada se hvale da su potrosili vise novaca nego prosle godine, porasle su cijene, sigurno promet nece biti manji sa vecim cijenama
ove godine ce biti rekordna godina, kada je sve skuplje 50 posto neg proslei da trose manje, ponovno potrose vise
-
Da sam znao da će do ovog doći, ne bih se žurio diplomirat.
"Umirovljenici zajedno: Vrijeme studiranja treba priznati u radni staž"Umirovljenici zajedno: Vrijeme studiranja treba priznati u radni stažPolitička platforma Umirovljenici zajedno poručila je u nedjelju da Hrvatska treba priznati u radni staž godine redovitog studiranja, jer bi to bio značajan…www.tportal.hr -
Socijalizam u glavama ovih ljudi je došao do razmjera teže kliničke slike. Koliko su uplatili u mirovinsko osiguranje dok su studirali ? Na osnovu čega bi se to priznavalo u radni staž ? Tko bi to platio ?
-
-
Socijalizam u glavama ovih ljudi je došao do razmjera teže kliničke slike. Koliko su uplatili u mirovinsko osiguranje dok su studirali ? Na osnovu čega bi se to priznavalo u radni staž ? Tko bi to platio ?
na osnovu dijagnoze koja ti je postavljena jer te profesor bacao na ispitu
btw., onda Benčićka već ima uvjete za mirovinu
"Umirovljenici zajedno: Vrijeme studiranja treba priznati u radni staž"
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…i-staz-20240407Sandra Benčić likes this
-
btw., onda Benčićka već ima uvjete za mirovinu
dobra dobra kolko ono 18 godina na faksu plus nesto u imaginarnom svemiru i eto
-
ja kao još uvijek student, radim preko studentkog ugovora u struci, i ja se to pitam... nema smisla studiranje računati pod staž jer studiranje nije obvezno...
a niti rad preko studentskog ugovora (iako uplacivamo u 1. mirovinski 5%) jer radimo na satnicu a ne na mjesecnu placu, a i imamo neke druge benefite (besplatno zdravstveno, neoporeziva se plaća do 10k godišnje)rad preko studentskog ugovora generalno služi kao džeparac za vrijeme studija, a ne da bi se zaradili neki novci...
računanje staža za studente bi potaklo duže studiranje, jer ja prvi bi radio preko studentskog ugovora do kraja života kad bi mi se počelo to računat pod staž za mirovinu, i ovako mi studenti imamo i više nego dovoljno benificija
-
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/iz-rimc…LjE3MDU0MjQ5MDM.
S sad zamislimo da su ovi tudumi koji vode državu i koji su nepotrebno potrošili milijarde na rafale koji će biti gdje??? u hangaru koji sa jednim, dva drona pošalješ sve u staro željezo.... Ajde da još imaju par lokacija, tipa željava da su avioni barem donekle sigurni...
Da su samo 20-30% tog iznosa usmjerili u kompanije koje bi bile sposobne razviti bespilotne letjelice za obranu zemlje ili u bespilotne čamce za obranu obale, koji bi to win-win scenarij bio. Razvijaš kompanije i tehnologiju koju možeš koristiti u miru i ratu ako te netko napadne.
Možda im jednog dana dođe iz gu-ce u glavu
-
https://zimo.dnevnik.hr/clanak/iz-rimc…LjE3MDU0MjQ5MDM.
S sad zamislimo da su ovi tudumi koji vode državu i koji su nepotrebno potrošili milijarde na rafale koji će biti gdje??? u hangaru koji sa jednim, dva drona pošalješ sve u staro željezo.... Ajde da još imaju par lokacija, tipa željava da su avioni barem donekle sigurni...
Da su samo 20-30% tog iznosa usmjerili u kompanije koje bi bile sposobne razviti bespilotne letjelice za obranu zemlje ili u bespilotne čamce za obranu obale, koji bi to win-win scenarij bio. Razvijaš kompanije i tehnologiju koju možeš koristiti u miru i ratu ako te netko napadne.
Možda im jednog dana dođe iz gu-ce u glavu
Ma trebali smo se nakupovati raznih AT oružja, MANPAD-a, te nekoliko stotina NSM-a sa kojima se mogu gađati ciljevi na kopnu i moru do 250 km udaljenosti. također trebali smo kupiti i barem 50-70 Cesara. Sve drugo je bacanje love, koje nemamo dovoljno.
-
Bolje nauciti sam napraviti pa prodavati drugima 😉
-
Što ako Milanović sutra zaista podnese ostavku?Oleg Butković na svojim društvenim mrežama tvrdi da će predsjednik Republike sutra podnijeti ostavkuwww.jutarnji.hr
Sa ovim čudakom (luđakom), nikada nisi siguran.
Egoistična i komfliktna osoba.
-
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…i-staz-20240407Ja sam mislio da je to neka zezancija. kad ono "pun pogodak".
Treba li vrijeme studiranja ići u radni staž? Ovaj model mogao bi biti pun pogodak - tportal -
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…i-staz-20240407Ja sam mislio da je to neka zezancija. kad ono "pun pogodak".
Treba li vrijeme studiranja ići u radni staž? Ovaj model mogao bi biti pun pogodak - tportalda smo normalni, a ne budale i fukare, svaki rad od studentske i učeničke prakse i rada na takve ugovore bi se priznavao u radni staž.
čak i prometna jedinica mladeži, pranje stakala na benzinskima, itd., doslovce svaki RAD.
da smo normalni, a ne budale i fukare, omogućili bi svim učenicima i studentima, već od 15-e godine, kad zakonski legalno mogu početi raditi, da rade.
čak štoviše, to bi i poticali.
i to na 4 sata maksimalno, kao i penzioneri, da ne budu nelojalna konkurencija radnicima u najproduktivnijim godinama.
umjesto toga, mi uvozimo neke čudne ljude, čudnog imena i potičemo neko vječno školovanje koje sad mislimo i priznati kao radni staž.
u situaciji kada već sad imamo hiperinflaciju nekakvog, tobožnje obrazovanog, kadra upitne kvalitete.
al će bit makljaže kad domaći "obrazovani" napokon shvate da će ovi čudni ljudi, čudnog imena bit bogati, jer rade zanimanja koja su potrebna, a ovi sirotinja.
btw., iz priče sa mladima, mislim da oni to već polako i shvaćaju, i zato sve više razmišljaju o nekakvom poduzetništvu, jer kad im malo predočiš demografiju i matematiku, shvate i sami, da će, oslanjajući se na brigu sistema za budale i fukare, u starosti biti sirotinja.
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…stavku-15448941
Sa ovim čudakom (luđakom), nikada nisi siguran.
Egoistična i komfliktna osoba.
ako rijeka https://www.pravda.rs/ ne uspije u svom naumu ,
ima Zoki da seli kod Dobika sakupljati šljive i pečenjaru da mu loži
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-