zar nije fokus onaj za investiranje, ekonomiju, itd. kako to ide sa katom ?
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Ide kao sise na piletu.
-
to ti je fora "dobar los" policajac. zlocesti bi svima uveo nove poreze a dobar bi ukinuo sve poreze.
neki bi rekli da se + i - privlaci
a i kad imas katu kraj sebe s njenim idejama sto god da ti predlozis izgleda super
-
Da, već sam se poveselio da ću možda imati za koga glasati na izborima, oko Kate su razbijali glavu hoće neće ali nisu izašli, a Zoki im je dealbreaker, dosta neobično...
Liberalne stranke stvarno nemaju mjesta u koaliciji s totalitaristima, neovisno o strani političkog spektra.
-
Fokus | Nećemo u koalicije sa strankama koje ne priznaju privatno vlasništvo (fokusnabitno.com)
Pogledaj datum!oko Kate su razbijali glavu hoće neće ali nisu izašli,
Izašla je Kata prije.
Disclaimer: Meni osobno su oni jedina opcija. -
meni odmah u startu bilo vrlo čudna ta točkasta koalicija... svi sa svima!!?? pa tko će i kako u slučaju pobjede namiriti te sve potrebe i zaslužne? na kraju će ostati hdz, jedna točka i puno malih točkica...
-
meni odmah u startu bilo vrlo čudna ta točkasta koalicija... svi sa svima!!?? pa tko će i kako u slučaju pobjede namiriti te sve potrebe i zaslužne? na kraju će ostati hdz, jedna točka i puno malih točkica...
imali smo već koaliciju šest stranaka, nitko ništa nije mogao učiniti dok se ne okupi koordinacija stranaka, pa kada se sve dogovori, ako, onda idu u Sabor, ovo s točkicama je ionako cirkus sam po sebi, puno prohtjeva za fotelje, a fotelja nema u neograničenim količinama, tako da bi opet moralo biti nekoliko ministara bez portfelja da bi se zadovoljili svi apetiti
-
"Ja sam 2014. mogao otići u Komisiju, mogao sam reći gledajte što sam sve postigao... idem u Bruxelles, plaća je 25 tisuća eura, nisam otišao."
Milanović: Možda je sad mojim mentorima žao što su stvorili monstrumaMILANOVIĆ je danas u Ludbregu. Obratio se javnosti.www.index.hrod tvojih "postignuća" oporavljali smo se još 5 godina.
btw., naš trenutačni povjerenik je Dubravka Šuica, i to ni manje nego za demokraciju i demografiju.
a vidimo da HDZ na oba polja "briljira".
da si otišao u Komisiju, možda bi ranije počeli pregovori sa BiH o članstvu, pa da se brže oporavimo od tvojih "postignuća", da ti nije bilo neugodno otići, pa da barem na taj način saniraš štetu koju si ostavio kao premijer.
ali, srećom danas imamo internet koji pamti, pa ne moramo, kao prije, kopirati novine iz arhive u nekoj knjižnici, da se prisjetimo tvojih "postignuća".
i jedni i drugi, užas, užas, užas!
Kata Šmajser bi bila "kamilica" u odnosu na tvoja "postignuća" 🤦
-
...brižna očekivala razgovor "u rukavicama"
-
Ide kao sise na piletu.
Prepali se da se kata ne maši šmajsera
-
-
Sjećate li se kako su nama trubili da smo neuki, da ne znamo ništa o slobodnom protoku, ljudi, roba i kaptala u kapitalizmu, Mesić i ekipa. Da velike firme moraju propasti kaki bi nastale male obiteljske koje će faćati korak s financijski tokovi, S Europu i svet. Dolazi vreme reformi, transformacije, sistematizacije...
Pročitajte, jako poučno
PRIJETNJA ZAPADU
Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘
nisam stavio link gore
Njihova jeftina roba preplavila je svijet, panika raste: ‘Pa pogledajte što se dogodilo od 2019.‘Proizvodi više nego SAD, Njemačka, Japan i Južna Koreja zajedno, a od 2019. industrijska proizvodnja skočila je skoro za četvrtinuwww.jutarnji.hr -
a nu traktorista, opet kreću u pohode
Vučić, Dodik i Porfirije objavili srpski osvajački program: ‘Krećemo točno 5. i 6. svibnja!‘Uskršnja deklaracija odnosit će se na "težak položaj" svih Srba u regiji, a to znači samo jedno...www.jutarnji.hr -
pas izija papire
Hanfa izgubila svu dokumentaciju i podatke o nadzoru mirovinaca i osiguravajućih kućaDRŽAVNI regulator, Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga (HANFA), izgubila je sve podatke odnosno dokumente o nadzoru. Naime, ovaj je državni…www.index.hr -
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ca/2547275.aspx i onda ovaj nesposobnjaković dobije još jedan mandat i sinekure koje idu uz to. Pa tko je tu lud?!?
-
https://www.index.hr/mobile/vijesti…ca/2547275.aspx i onda ovaj nesposobnjaković dobije još jedan mandat i sinekure koje idu uz to. Pa tko je tu lud?!?
Zaključak je da HANFA nadzire NIKOGA, čak ni na papiru.
Jedna velika sramota za sviju nas.
-
Zaključak je da HANFA nadzire NIKOGA, čak ni na papiru.
Jedna velika sramota za sviju nas.
to ne može biti istina, vi kolega obmanjujete investicijsku javnost
-
nijel jaran iz Livna, a ne iz Maglaja
Mate Rimac od sad vozi personaliziranu Neveru. Na registraciji piše MAGLAMate Rimac od sad vozi personaliziranu Neveru. Na registraciji piše MAGLAforbes.n1info.hr -
Iza AP ostat će užasna kadrovska pustoš u Hdz-ju al niknut će valjda neka nova stranačka trava
-
bome mora se priznati da Zoka ima dobru memoriju, mora da pevuši odavno ovo po Pantovčaku, a lepa plata, prvo u Kunićima, a sada i mrskim €urićima
"Svi naši sugovornici, koji ga se sjećaju iz tog razdoblja od kolovoza 1985. do rujna 1986., potvrđuju da je Zoran Milanović bio iznimno sposoban, fizički snažan i intelektualno potkovan, pa je vrlo brzo postao – ćato. "
Krstulović Opara se ruga s Milanovićem, izvukao snimku iz Beograda: ‘Celi video možete da komentarišete dole‘Žestoka kampanja na Facebooku se nastavlja. Bivši splitski gradonačelnik i saborski zastupnik HDZ-a Andro Krstulović Opara objavio je snimku Dana mladosti iz…slobodnadalmacija.hr -
Ove žene hit su na Instagramu, zarađuju i do 30.000 dolara mjesečno, ali - ne postoje"INFLUENCERICE" koje stvori umjetna inteligencija sve su popularnije i češće diljem svijeta. Neki dan je i Hrvatska dobila novu influencericu Lauru Ris.www.index.hr
koliko vidim, vlasnici svih ovih virtualnih žena su muškarci.
di je sad udruga B.a.b.e. da oslobodi AI žene ropstva?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner