nikako da iscitam na grafu kad je bio 1 cent
29.lipnja na Pavlov imendan, dobio kao poklon
nikako da iscitam na grafu kad je bio 1 cent
29.lipnja na Pavlov imendan, dobio kao poklon
evo njemačke potrošnje struje. možemo uzeti u obzir izbacivanje neke energetski zahtijevnije industrije, efikasnost, prelazak na plin, povećanje broja stanovništva i td. i td. sve u svemu ovo je porazno.
netko izgleda plaća ove plaćenike
Zdrava ekonomija bolje prodaje nova auta.
Stanje u Rusiji nakon aneksije Krima 2014. i nakon napada na Ukrainu 2022.
Lagani oporavak 2023.
Ne mogu potvrditi da je to zbog ovog novog EV-a ali kad se usporedi današnja prodaja sa ne tako dalekom 2014. godinom ne izgleda baš ugodno.
Cca 85% uvezenih i plaćanih konverzijom devastiranih Rublja dodatno zabrinjava.
Pitanje je ko će brže i dublje potoniti
evo njemačke potrošnje struje. možemo uzeti u obzir izbacivanje neke energetski zahtijevnije industrije, efikasnost, prelazak na plin, povećanje broja stanovništva i td. i td. sve u svemu ovo je porazno.
Stavili su štedne žarulje i A++ uređaje 🤣🤣
Jedni troše manje energije,drugi prodaju manje dok treći troše uzalud.
Nekima od njih su kao kompenzacija ponuđene roba i šivaći strojevi, a navode i da je firma ostavila ogroman dug za struju i vodu, piše Nova.rs.
I da se i zezate...meni je potrošnja u KWh pala 40% naspram 2007....a imam dvi klime, infracrvenu grijalicu u wc, te još dvi konvektorske grijalice koje se pale po potrebi...tako da štedne žarulje i A+++ uređaji nisi marketinški trik...
4253 KWh vs 2592 KWh za isti dio godine...pad od 39%
Peovićka dobro razmišlja, traži vračanje kvota za uvoz stranih radnika te izjednačavanje uvjeta za zapošljavanje stranih i domaćih radnika...ni u najluđem snu nisam očekivao da će ovo doći od Radničke Fronte, mogao bi postati ekstremni ljevičar
Display MoreStavili su štedne žarulje i A++ uređaje 🤣🤣
I da se i zezate...meni je potrošnja u KWh pala 40% naspram 2007....a imam dvi klime, infracrvenu grijalicu u wc, te još dvi konvektorske grijalice koje se pale po potrebi...tako da štedne žarulje i A+++ uređaji nisi marketinški trik...
4253 KWh vs 2592 KWh za isti dio godine...pad od 39%
I meni. I jos solari koji pokrivaju dobar dio potrosnje odmah, koji se ni ne vidi.
Ma samo da sve firme na pogone, hale stave solare, mogu srezat potrosnju struje iz mreze poprilicno, al ekipa to jos bas ne konta + HEP sto zavlaci. Pomalo, treba vremena.
Peovićka dobro razmišlja, traži vračanje kvota za uvoz stranih radnika te izjednačavanje uvjeta za zapošljavanje stranih i domaćih radnika...ni u najluđem snu nisam očekivao da će ovo doći od Radničke Fronte, mogao bi postati ekstremni ljevičar
Najzalosnije je sto su otisli mladi, pred kojima je buducnost, osnivanje obitelji, djeca…. Znaci sljedi nam katafakingstrofa 😒, al bitno je da imamo more nepotrebnih opcina, uhljeba i da gledamo jel netko na lijevo, il desno… i stalno se vrtimo u krug 🙃
mislim da je ono potrošnja u cijeloj državi podjeljena sa br. stanovnika uključujući i firme. pad potrošnje struje većinom znači pad realne proizvodnje.
zašto bi jedan čovjek trošio 600kwh. 200 to već može.
Kako mi se gade ljudi koji žive u slobodnom svijetu, u demokraciji gdje imaju sva prava i slobode, a priželjkuju propast tog svijeta. Svršavaju na diktatore. Ideal im je Rusija, Kina, Sjeverna Koreja, Iran a nikad, ni u ludilu, ne bi preselili tamo.
Kako mi se gade ljudi koji žive u slobodnom svijetu, u demokraciji gdje imaju sva prava i slobode, a priželjkuju propast tog svijeta. Svršavaju na diktatore. Ideal im je Rusija, Kina, Sjeverna Koreja, Iran a nikad, ni u ludilu, ne bi preselili tamo.
ma de bjež, pa ko bi tolko drva nacijepao, nema tamo plina po cent
ideal nam treba biti npr. francuska kad predsjednik homić imenuje premijera homića i ovaj za ministra vanjskih poslova dovede svog partnera. taj za prvi službeni put ode na redaljku u kijev. to je debilana od države.
Može i ovo. Nema homića ali netko je naje...
https://www.justice.gov/usao-edny/pr/s…iction-election
https://www.index.hr/magazin/clanak…va/2529904.aspx
E jbga, di ce lova nego na lovu…. Nece jedno kod nas da nekog opali, i da se jos kuzi u TK 🤣🤣🤣
prije su komunjare zatvarale zdrave disidente u ludare da ih proglase neuračunljivim. danas psihijatrijski slučajevi vode, države, blokove, parlamente, vlade i ministarstva. ovo više ne liči na propast dekadentnog rima već na sodomu i gomoru. svako razuman vidi tu patologiju ali narod je toliko inertan da mu stalno moraš dovoditi sve goreg i goreg i goreg političara da se probude iz masovne hipnoze izazvane medijskom lobotomijom i korupcijom.
ideal nam treba biti npr. francuska kad predsjednik homić imenuje premijera homića i ovaj za ministra vanjskih poslova dovede svog partnera. taj za prvi službeni put ode na redaljku u kijev. to je debilana od države.
je, ljepše je kada te vlastiti baš veliki vođa naguzi u svome balkanskom šljiviku, dok mu šljive sakupljaš po 5 banki, pa ti se oči razrogače da ne vidiš koliko je stanova pokupovao u Beogradu,
Dobik ima sreću s ovom novom populacijom i ne bi me čudilo da uvede novu himnu RS,
Gey Slaveni
prije su komunjare zatvarale zdrave disidente u ludare da ih proglase neuračunljivim. danas psihijatrijski slučajevi vode, države, blokove, parlamente, vlade i ministarstva. ovo više ne liči na propast dekadentnog rima već na sodomu i gomoru. svako razuman vidi tu patologiju ali narod je toliko inertan da mu stalno moraš dovoditi sve goreg i goreg i goreg političara da se probude iz masovne hipnoze izazvane medijskom lobotomijom i korupcijom.
pa barem ste vi imali Dr. Raškovića, Dr. Babića, KARadžića (Dr. Dabića) pa izgleda nije ništa pomoglo, čini mi se da je ovaj prvi dao dobru definiciju vlastitog naroda
Pa realno, predsjednik bi trebao biti u svakoj normalnoj drzavi cisto figura proforma, nista posebno vazan, pa ako ces stavit klauna, stavi.
I tako nema logike, da donosi bilo kakve odluke koji se ticu cijelog naroda.
opa, Centrala misli ozbiljno
shvatili da će Baby Boomer-i, kad se umirove, srušiti penzioni sustav, pa se bolje početi na vrijeme pripremati.
taman kad pomisliš da se efikasnost malo usporila, evo ti Centrale da ti dokaže suprotno 💡