Umisto u Pelješki most trebalo se uložit u pravosuđe, kako u kadrove tako u hardware, zgrade i parkinge. Simple as that. Eto sad me gađajte katranom koliko hoćete.
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Ta zgrada suda u ST, a nekada robna kuća kupljena još u vrime V.Š. Ožbolt od Ž. Keruma, pa onda godinama proglašavana kao neprikladna (?!)... Da bi se najednom aktualni ministar sjetio da ipak može bit sud ali nisu ni to obavili kako treba, ahahaha.
A u međuvremenu sud i administracija suda u polu-neljudskim uvjetima na Dracevcu godinama. Ehh
Znam kad smo komentirali kad se gradila, nisu garažu napravili (a u Centru zgrada brale) , 250 zaposlenika suda i stranke ugušit će autima ionako ugušeni centar Grada.
a ja mislio kad se pocelo gradit , da ce bit hotel , sta bi bilo idealno i po lokaciju i potraznji ,jer i tako splitu nedostaje hotela 🤗
-
-
državni intervencionizam na najjače
prvo sam mislio da nije 1. travnja? stari neki članak ili što
-
Kriva tema. hehe
-
Ne znam što je smiješnije, to što se opet igraju komunizma pa će biti nestašica proizvoda koje će trgovcima generirati gubitke, ili to što su s ovim čekali kraj sezone nakon što su dobro oderali turiste.
-
i meni je ovo palo na pamet
meni vonja na neke izbore brzo.
čim se usvoji novi zakon, a taman prije recesije
-
Jbg za 1.4 milijuna umirovljenika cijene hrane i režija su prioritet broj 1. i onda je sve do prioriteta broj 10 prazno...
-
btw., mogli bi ovako uvest i "plivajući" PDV.
u sezoni 25%, a izvan nje 15
-
molim Vladu neka vrate i cijene dijonica od Božića, baš bi mi se uklopilo lova čeka
-
-
Poreznici u SAD-u umjetnom inteligencijom otkrivaju utaje porezaVelike organizacije, privatni i javni investicijski fondovi te velike odvjetničke kuće mogle bi se naći pod istragama poreznih vlasti SAD-a ako poseban sustav…www.bug.hr
Ovo kod nas nikad nece uvest radi ZNA SE razloga
-
mi smo tek nedavno prestali koristiti fakseve za slanje poreznih prijava...imamo vremena dok ne dodje ai
-
meni vonja na neke izbore brzo.
čim se usvoji novi zakon, a taman prije recesije
ako se ne varam, slijedeće godine su svi mogući i nemogući izbori u hr
-
inace ne pratim politiku ni ne glasam, ali sljedeca ce biti zanimljiva godina
i nasi izbori, i americki, mislim da budem otkazao pretplatu na netflix
-
inace ne pratim politiku ni ne glasam, ali sljedeca ce biti zanimljiva godina
i nasi izbori, i americki, mislim da budem otkazao pretplatu na netflix
je, tko je jednom pratio njihove predsjedničke izbore, nebitno FOX ili neka druga mreža, ne zna što je propustio
napetije od trilera, čekaš reklame da odeš na wc
-
Ja se natrpala konzervi po ljetnim cijenama.
I neka sam.
Racunam na prinos 20% do kraja godine
-
I neka sam.
Viš' viš' pametne Zloćke
Prebacila se na commodity trade
-
I neka sam.
pa kak pak sada to!!!?? pa kaj naš dotični AP ne obečava vračanje cijena na 31.12. prošle godine!!?? a i puno drugih izvora veli da sada kad su turisti oderani slijedi pad i stabilizacija cijena!!
joj zloćo, zloćo ti baš uvijek promašiš!
možda cijena metala poraste pa te to spasi kao sekundarna sirovina
-
Jadan zloćo, uvijek kupuje na vrhu cijene
Mediku na 3 tisuće, Hpb na 160 🙃
Al ' da nema zloće, kako bi se vi bogatili 🤔
-
Povratak u plansku ekonomiju, odnosno državni socijalizam. Paradržavni Konzum pristao na uvjete vlade.
Vidjet ćemo što će reći privatne kompanije poput Lidla i Kauflanda, one ipak nikad nisu poslovale u planskim ekonomijama / državnom socijalizmu.
Kako je rekla Martina Dalić nakon sloma Agrokora, “dobro je biti u nekom kontaktu s državom, nije to USA”, piše Dalić, dajući upute jednom od odvjetnika da “baci bubu u uho” stranim investitorima o skoroj državnoj intervenciji. U Hrvatskoj se posebno prije izbora država mora miješati u sve i dokazati svoju moć.
Konzum upravo podržao vladin prijedlog. U tijeku je razgovor Filipovića s LidlomMINISTARSTVO gospodarstva sazvalo je za danas hitan sastanak sa svim velikim trgovcima. Na sastanku će ministar Filipović od trgovaca tražiti da vrate cijene…www.index.hr -
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun
November 22, 2024 at 12:14 PM