Ma cirkus zivi… opcenito da na benzinskoj mozes kupit nesto van goriva i stvari za auto + kava, sokove je van svake pameti. Jos fali da u konzumu, kauflandu kupis benzin il dizel onako uz blagajnu na akciji 🤣🤣🤣 il da u pekari uz kruh kupos karnister goriva 💪🔝
Aktualno (vijesti)
-
-
-
Eto, workaround već smišljen ...
"gradonačelnik Crikvenice blagdan Velike Gospe proglasio sajamskim danom"
HDZ-ov gradonačelnik Crikvenice blagdan Velike Gospe proglasio sajamskim danomGrad Crikvenica proglasio je 15. kolovoza, blagdan Velike Gospe, sajamskim danom i na taj način doskočio problemu zabrana rada praznicima usred turističke…www.tportal.hr -
Ma cirkus zivi… opcenito da na benzinskoj mozes kupit nesto van goriva i stvari za auto + kava, sokove je van svake pameti. Jos fali da u konzumu, kauflandu kupis benzin il dizel onako uz blagajnu na akciji 🤣🤣🤣 il da u pekari uz kruh kupos karnister goriva 💪🔝
ma sve je to kaos u trgovini uopče...u lidlu kada imaju ponudu, prodaju kemiju(otrove za uši) i zemlju za cvijeće metar od sviježeg povrća ili motorna ulja ili domestos a ispod npr. tjestenina...nije drugačije niti u drugim multi trgovinama a največa psihijatrija mi je bila u konzumu u šibeniku kada su u dučanu na gastro odjelu, zamisli bogteposro, okretali cijelog janjca na ražnju u dvometarskom konvektomatu
....ja bi to skroz odvojio, ako je prehrana, onda je samo prehrana, ako je drogerija, galanterija, aparati, gume i ulja i dr. neprehrambeni artikli, onda posebno odvojen prostor i posebna kasa, pogotovo sa gastro odjelom, izjednačiti sa restoranima po Haccp-u, meni su radili problem jer mi gosti samo prolaze uz vrata od kuhinje kada idu na wc, da ne pričam o ostalim higijenskim minimumima a u konzumu ista djelatnica paca piceke, pa malo slagati robu, pa malo na salame a hranu sa gastra, narezanu salamu, sviježe povrće i dr. slobodno unutar dučana do blagajne nosiš u istoj košari a sanitarom, insekticidom, i drugim potencijalno nehigijenskim i/ili otrovnim artiklima...ono, dobar dan, molim vas 20 deka tirolske ili po kila janjetine i dvije zimske gume
-
Eto, workaround već smišljen ...
"gradonačelnik Crikvenice blagdan Velike Gospe proglasio sajamskim danom"
kada "vlast" opstruira/izvrdava svoje zakone, kako bi se onda trebali ponašati građani...jednom je netko rekao, naj bolji kompromis je onaj koji ne odgovara niti jednoj zainteresiranoj strani...inaće, uopće nemam problema sa neradnim nedjeljama i praznicima ali da se to moglo bolje urediti, moglo se...
-
ma sve je to kaos u trgovini uopče...u lidlu kada imaju ponudu, prodaju kemiju(otrove za uši) i zemlju za cvijeće metar od sviježeg povrća ili motorna ulja ili domestos a ispod npr. tjestenina...nije drugačije niti u drugim multi trgovinama a največa psihijatrija mi je bila u konzumu u šibeniku kada su u dučanu na gastro odjelu, zamisli bogteposro, okretali cijelog janjca na ražnju u dvometarskom konvektomatu
....ja bi to skroz odvojio, ako je prehrana, onda je samo prehrana, ako je drogerija, galanterija, aparati, gume i ulja i dr. neprehrambeni artikli, onda posebno odvojen prostor i posebna kasa, pogotovo sa gastro odjelom, izjednačiti sa restoranima po Haccp-u, meni su radili problem jer mi gosti samo prolaze uz vrata od kuhinje kada idu na wc, da ne pričam o ostalim higijenskim minimumima a u konzumu ista djelatnica paca piceke, pa malo slagati robu, pa malo na salame a hranu sa gastra, narezanu salamu, sviježe povrće i dr. slobodno unutar dučana do blagajne nosiš u istoj košari a sanitarom, insekticidom, i drugim potencijalno nehigijenskim i/ili otrovnim artiklima...ono, dobar dan, molim vas 20 deka tirolske ili po kila janjetine i dvije zimske gume
sve je to regulirano zakonima, samo što insektori dobiju sendvič i bezbrižno uživaju gledajući i radeći svoja posla, centri sve više nalikuju buvljacima, uskoro možemo očekivati i mamu među artiklima, a kolica i košare ne bi oprali ni za majku Isusovu, ne , ne, treba stjecati imunitet
Nešto u trgovini curi iz kolica: 'U Slavoniji to ne bi dali ni stoci u 'napoju', a kamoli ljudima' - Zagreb.infoFacebook stranica Europskog centra izvrsnosti potrošača (ECIP), udruga za zaštitu potrošača, “Halo, inspektore”, objavila je priču u kojoj trgovačke lance…www.zagreb.info -
Ja sam na Ininoj benzinskoj stanici kupio lampion za grob, valjda pokojni ne osjećaju miris oktana.
-
N1 istražuje: Milijunski penali plaćeni PPD-u i Ini dok Petrokemija nije radilaČak 104 milijuna kuna penala je Petrokemija platila dobavljačima plina koji su ujedno bili njeni većinski vlasnici i utjecali na odluku o zaustavljanju…n1info.hr
Cirkus colorado ide dalje 🫣😏
-
Nisam siguran gdje bi ovo stavio...
Banke poslale jasnu poruku državi, ukoliko nastavi sa populizmom, zaduživanje će joj postat skupo do bola.
-
kamata 3,20% ???? oni nisu normalni. nek se spreme na 15% a i onda će biti pitanje.
-
kamata 3,20% ???? oni nisu normalni. nek se spreme na 15% a i onda će biti pitanje.
Malo si ga pretjerao, ali da, malo je 3,2%
Uskoro 3,2 x 2, a potom možda i 3,2 na 2.
-
-
Malo si ga pretjerao, ali da, malo je 3,2%
Uskoro 3,2 x 2, a potom možda i 3,2 na 2.
neki ekonomisti tvrde da je zatezna kta na karticu zapravo pravo mjerilo inflacije. u americi se ona vrti oko 20%.
-
ministar graditeljstva mijenja sektor,
Je li direktoru HEP-a odzvonilo? Ministar graditeljstva Bačić: ‘Ne sruši li Barbarić vilu sam, srušit će mu je država‘Ministar graditeljstva i prostornog uređenja Branko Bačić rekao je o slučaju bespravno izgrađene vile u vlasništvu šefa Hrvatske elektroprivrede Frane…slobodnadalmacija.hrsamo da ne prođe kao Filipović
"Lažljivo smeće. Je*at ću ti mater": Stigla reakcija Banskih dvora o žestokom napadu na sastanku o aferi u HEP-uNakon izbijanja afere u HEP-u zbog jeftine prodaje viškova plina u Vladi se održao sastanak na kojem su bili premijer Andrej Plenković, ministar Davor…dnevnik.hr -
Lidija Bačić Lille: 'Tko ne bi htio duet sa Željkom Bebekom?
'Voljela bih ostvariti svjetsku karijeru, ali ako to ne bude moguće zadovoljit ću se i što me naša publika voli i što ja njih volim. '
Pogledajte i kakav muškarac je idealan za Lidiju Bačić.
-
DI JE ZAPELO? Bizarna saga se privodi kraju, Općinski sud za nekoliko mjeseci više nije beskućnikPriča uključuje sumnjivu zamjenu nekretnina, bespravnu gradnju u režiji same države i veliki problem koji će se tek pojavitidalmatinskiportal.hr
"Činilo se da se stvar kreće normalnim tijekom sve dok 2021. godine netko nije shvatio da će i nova zgrada biti tijesna, pa odlučio dodati još jedan kat.
Bez dozvole.
Zabilježen je svjetski raritet: u državi članici Europske unije jedno ministarstvo - i to ono pod čijom kapom se provjerava i kažnjava kršenje zakona - bespravno je gradilo ni manje ni više nego sudsku zgradu.
I to onu koju financira jedna Norveška."
"Novi splitski sud zbog urbanističkih ograničenja nema ni jedno jedino parkirališno mjesto i Ministarstvo je stoga, kako propisuje splitski GUP, u gradsku blagajnu uplatilo globu od oko milijun i pol kuna."
-
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/di-je-…eskucnik/179764
"Činilo se da se stvar kreće normalnim tijekom sve dok 2021. godine netko nije shvatio da će i nova zgrada biti tijesna, pa odlučio dodati još jedan kat.
Bez dozvole.
Zabilježen je svjetski raritet: u državi članici Europske unije jedno ministarstvo - i to ono pod čijom kapom se provjerava i kažnjava kršenje zakona - bespravno je gradilo ni manje ni više nego sudsku zgradu.
I to onu koju financira jedna Norveška."
"Novi splitski sud zbog urbanističkih ograničenja nema ni jedno jedino parkirališno mjesto i Ministarstvo je stoga, kako propisuje splitski GUP, u gradsku blagajnu uplatilo globu od oko milijun i pol kuna."
I zbog cega bi se onda obican mali covjek drzao pravila i zakona ? Nebitno dal je povezano sa ovim clankom kaj ste postali ili nesto drugo ( veze kod doktora, veze na sudovima, informacije kod trgovanja dionicama, upisi djece u vrtic, skole, 'prenamjena zemljista , primanje mita, zaposljavanje djece, supruznika , prijatelja i slicno )
-
I zbog cega bi se onda obican mali covjek drzao pravila i zakona ? Nebitno dal je povezano sa ovim clankom kaj ste postali ili nesto drugo ( veze kod doktora, veze na sudovima, informacije kod trgovanja dionicama, upisi djece u vrtic, skole, 'prenamjena zemljista , primanje mita, zaposljavanje djece, supruznika , prijatelja i slicno )
ova situacija, kao i ovo šta si naveo, su samo neki od primjera raspada institucija.
nažalost, ni drugdi nije ništa bolje, samo su drukčiji problemi (nasilje, krađe, droga, beskućnici, migranti, klimatski i LGBTQ fašisti, itd.).
kaže jedan demograf da se, u ovakvoj situaciji, obično nađe jedan "Sivi šampion", sijeda glava koja će voditi zemlju ka pomirenju, ponovnoj izgradnji institucija i boljemu sutra.
to obično bude netko novi na političkoj sceni, koji će tek isplivati iz kaosa koji slijedi 🤷
-
ne znam što bi prof. Ljubo rekao na ovo, ali valjalo bi za zimu uzeti barem jedan butić, obzirom na ova kugava vremena
-
e moj prof. što smo dočekali, ostati će nam samo kupus kiseliti
U Vukovarsko-srijemskoj županiji ove godine neće biti svinjokoljeDo kraja kolovoza afrička svinjska kuga (ASK) je utvrđena na 631 gospodarstvu u Vukovarsko-srijemskoj županiji, eutanazirano je oko 12.200 svinja, a k tome je…www.tportal.hr -
Ta zgrada suda u ST, a nekada robna kuća kupljena još u vrime V.Š. Ožbolt od Ž. Keruma, pa onda godinama proglašavana kao neprikladna (?!)... Da bi se najednom aktualni ministar sjetio da ipak može bit sud ali nisu ni to obavili kako treba, ahahaha.
A u međuvremenu sud i administracija suda u polu-neljudskim uvjetima na Dracevcu godinama. Ehh
-
Ta zgrada suda u ST, a nekada robna kuća kupljena još u vrime V.Š. Ožbolt od Ž. Keruma, pa onda godinama proglašavana kao neprikladna (?!)... Da bi se najednom aktualni ministar sjetio da ipak može bit sud ali nisu ni to obavili kako treba, ahahaha.
A u međuvremenu sud i administracija suda u polu-neljudskim uvjetima na Dracevcu godinama. Ehh
Znam kad smo komentirali kad se gradila, nisu garažu napravili (a u Centru zgrada brale) , 250 zaposlenika suda i stranke ugušit će autima ionako ugušeni centar Grada.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner