turisti su dolazili dok su nam granate padale po glavama
neki vikendaši su ih čak i slali
turisti su dolazili dok su nam granate padale po glavama
neki vikendaši su ih čak i slali
Je, samo trebaš imati šta prodavati ,a u međuvremenu će ekipa pokupovati sve što može a i otvoriti pogone, pa će oni sami sebi prodavati.
Ok mi ćemo neku pinkicu dobiti....
Sigurno bi nam bilo bolje , ugasi samo turiste iz EU ili ih smanji na 20-30%, pa da vidiš cirkusa u financijama i državi.
Turisti iz EU su nam dolazili i dok smo bili u Jugoslaviji
Mislim da bi neki htjeli opet nazad u neku novu yu iliti region , nekako im prekomplicirana ova eu
Mislim da bi neki htjeli opet nazad u neku novu yu iliti region , nekako im prekomplicirana ova eu
ili nigdje, i to je opcija
ili nigdje, i to je opcija
Nigdje to je nešto slično kao BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora i Makedonija
Može i HR naravno bit neutralna klonirana Švicarska samo onda ovdje treba živit 4 milijuna Švicaraca haha.
Nigdje to je nešto slično kao BiH, Srbija, Kosovo, Crna Gora i Makedonija
ni slicno, jer nijedna navedena zemlja nije pozicionirana kao i mi
Jednom sila, uvijek sila.
Jednom vazal, uvijek vazal.
povratak u feudalizam.
dio jednom Kutleši, dio drugom, i sve je ok
Nisam nikad vidio dosadnijeg i sterilnijeg biskupa/nadbiskupa od Bozanića. Fala ti Bože.
Nisam nikad vidio dosadnijeg i sterilnijeg biskupa/nadbiskupa od Bozanića. Fala ti Bože.
Pa nije stand up komičar, on je samo prvi/visoko među jednakima
A koliko su jednaki s pukom kojem 'služe' imate ovdje: pozadina nagle smjene (telegram.hr)
i mikročipovi industry wellcome home
place your bets koja će biti iduća šefica Uskoka
Ovo je naša stvarnost.
Pošteni su se Japanci bacali kroz prozor i zbog manjih razloga
A puna su nam usta reforme zdravstvene zaštite
Kad ovo gledam poželim mlada umrijeti, i moram paziti što želim.. al' ovo je posvemašnji gubitak ljudskog dostojanstva
Rijetko što čovjeku tako brzo i tako potpuno dokine dostojanstvo kao biti bolestan u ovakvim uvjetima.
A sada mislim da ću ići malo plakati.
oćemo i ovima dat veće plaće?
kad se već novci dijele prava šteta bi bila da netko ostane zakinut
Hrvati će opet sve rađe prihvatiti nego bilo kakvu promjenu. Za bilo kakvu racionalizaciju i vaučerizaciju zdravstva neće ni da čuju. Prema tome uvjeti su takvi kakve narod podržava. Hrvatsko razmišljanje je, "Ništa ne valja, ali ne daj Bože da se išta promjeni".
suosjećam sa zlovoljom kolega.
nije lako održavati ročišta i pisati presude dok di zvrcaju rikvesti na AirBnB i Booking
nije lako održavati ročišta i pisati presude dok di zvrcaju rikvesti na AirBnB i Booking
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantun…zadrana-1283154
A mogle bi se i sudnice iznajmljivati turistima, ionako cijelo ljeto dok suci odmaraju i rentaju zjape prazne. 😁
https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/4-kantun…zadrana-1283154
S obzirom koliko nepošteno rade, i koliko traju sudski postupci, trebali bi raditi pro bono. Ne znam kako ih nije sram pitati povišicu.
Davno sam rekao i vrijeme to sve vise potvrdjuje, da nase pravosudje ne treba reformirati nego rasformirati. Da, bas rasformirati cijeli taj sektor i napraviti outsourcing. Sve predmete poslati u London ili Luksemburg, novac koji smo ustedjeli rasformiranjem pravosudja upotrijebiti za placanje stranih sudaca, u realnom roku bismo rijesili sve zaostale predmete i sto je jos vaznije trajno uveli pravnu sigurnost. Ovi ovdje su stetocine i ne treba se njima uopce baviti. Sve najuriti i kraj price.
Potpisujem. Iz osobnog iskustva!
Davno sam rekao i vrijeme to sve vise potvrdjuje, da nase pravosudje ne treba reformirati nego rasformirati. Da, bas rasformirati cijeli taj sektor i napraviti outsourcing. Sve predmete poslati u London ili Luksemburg, novac koji smo ustedjeli rasformiranjem pravosudja upotrijebiti za placanje stranih sudaca, u realnom roku bismo rijesili sve zaostale predmete i sto je jos vaznije trajno uveli pravnu sigurnost. Ovi ovdje su stetocine i ne treba se njima uopce baviti. Sve najuriti i kraj price.
Potpisujem. Iz osobnog iskustva!
Treba i promijeniti način izbora čelnika svih najvažnijih državnih tijela...i organa kaznenog progona, ali i državnih upravnih organizacija, državnih agencija, itd.
Kad natpolovična većina u Hrvatskome saboru dirigira tko će biti na čelu DORHa, HRTa, itd. to je i opasno.. Tko zna kakve budale mogu kod nas doći na vlast kroz idućih dvajst godina..? Takve da bismo se sa nostalgijom prisjećali ovoga. Ovako uvrnuto nikad nije bilo. Država je bolje funkcionirala za vrijeme Domovinskog rata nego danas. Ako si dovoljno politički jak, tj. uživaš dovoljnu podršku onoga tko je izuzetno politički jak, možeš godinama činiti kaznena djela i biti potpuno izuzet od kaznenog progona. Tko god se drzne barem postaviti pitanje oko toga, taj vrši neopravdani pritisak na te čestite ljude koji se ubijaju od posla..lome se.. to su milijuni poruka.. nema veze kaj je tekst tih poruka na razini balavica u osnovnoj školi. Dobro je rekao onaj Holjevac kod Bujanca.. kad vidiš tu rečeničnu konstrukciju, taj način komunikacije... uvidiš da je duboko zabrinjavajuće da su takve osobe igdje blizu vlasti...