koliko vidim, nema zapreke da Milanović bude mandatar.
samo se to ne smije isticati u kampanji i on u kampanji ne smije sudjelovati.
znači, on je svoje rekao i sad treba pustiti oporbene političke patuljke da se mlate s Plenki-em na debatama
znači, on je svoje rekao i sad treba pustiti oporbene političke patuljke da se mlate s Plenki-em na debatama
nakon što ih je pošarao malo brate, sada mogu nastaviti samostalno, takvi lideri će sigurno iznjedriti najbolje rezultate, uz Benčićku i narikače samo ćemo slušati uzvike, šaraj malo predsjedniče, mi to Možemo podnijeti
a Kata ispade još najpametnija, jer se izmaknula kada su joj htjeli metnuti
A smije li Grbin isticati da ce predloziti Milanka za premjera
A smije li Grbin isticati da ce predloziti Milanka za premjera
ne bi smijo, osim da kaže ka onaj u Mostaru da oni nisu znali da im je uša sazad, a on naki velik nije ni primijetio
Imali su jutros HDZ i SDP po 25 ali ono što me iznenadilo Domovinski 31.
Meni više ne otvara anketu ali malo je čudno. Možda se nekom nije svidio razvoj.
"Bacit ćemo kliku u more!"
Nevjerojatno kakav agresivan stil. .
Dok se svi okomljuju na ljude iz "politike" tzv. mali milijune € grabe!!!
Samo je jedna osoba profitirala u dvadesetogodi큄njem ste
Koliko svi ovi "stečajni muljatori" mogu državnog novca "zamračiti"???
Ima on nesšto autentično, onako divlja aura oko glave. Ali Zoki je kao nogometni velemajstor od prije 40 godina, treba mu bar 3, 4 radilice koje trče za njega i obavljaju prljave zadatke. Bez toga ne želim ga u Banskim dvorima.
Ima on nesšto autentično, onako divlja aura oko glave. Ali Zoki je kao nogometni velemajstor od prije 40 godina, treba mu bar 3, 4 radilice koje trče za njega i obavljaju prljave zadatke. Bez toga ne želim ga u Banskim dvorima.
Zoki je kao Livaja.
utakmica se gubi, a on puca panenke i onda zabije škaricama da proba spasit stvar.
treba mu barem jedan Šarlija (dokazana iskusnjara), te Sigur i Pukštas (dva mladića zdrave glave).
problem je što su mu zadnji put zadnje vezne igrali Maras i Zmajlović, koji su nešto više kao Kalik i Slavko Blagojević, pa im je sudac (narod) pokazao crveni karton
Zoki je kao Livaja.
utakmica se gubi, a on puca panenke i onda zabije škaricama da proba spasit stvar.
treba mu barem jedan Šarlija (dokazana iskusnjara), te Sigur i Pukštas (dva mladića zdrave glave).
problem je što su mu zadnji put zadnje vezne igrali Maras i Zmajlović, koji su nešto više kao Kalik i Slavko Blagojević, pa im je sudac (narod) pokazao crveni karton
meni on vuče više na lijevo smetalo, trebao bi ponekada analizirati malo svoje postupke i donijeti neki zaključak, npr. što je meni i što ja zapravo hoću od ove države?
svi su glupi i neznalice, pijandure i protuhe, samo on je najpametniji i najsposobniji, pa de brate onda se uhvati u koštac s Maskom i leti u svemir, što se ovdje za.ebavaš za par tisuća eura s ološem,
da je malo dosljedniji mogao je biti jedan pravi gospodin, kao što to rijetko i zvuči, ali onda ga obuzme neki vrag i ode sve u nepovrat
pa uvijek je najlakše kritizirati druge i iznositi na vidjelo tuđi prljavi veš! ehhhh, a kada se radi o vlastitima, tu onda nastaje problem. uz još ogroman ego kod obojice.... onda imamo to što imamo. i sad ti izađi na izbore i glasaj!!!??? za koga?
pa uvijek je najlakše kritizirati druge i iznositi na vidjelo tuđi prljavi veš! ehhhh, a kada se radi o vlastitima, tu onda nastaje problem. uz još ogroman ego kod obojice.... onda imamo to što imamo. i sad ti izađi na izbore i glasaj!!!??? za koga?
imaš možda 5 % šanse da u tom političkom talogu izabereš nekoga tko valja, ali taj između onih 95% ionako nema nikakve šanse da bilo što mijenja na bolje
svjestan sam toga. zato već deset godina ne izlazim na nikakve izbore. a ni ta opcija nije dobra!
svjestan sam toga. zato već deset godina ne izlazim na nikakve izbore. a ni ta opcija nije dobra!
Sudjeluj u igri, izađi na izbore, izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti 😁
Onda čekaj 4 godine za popravak i tako opet ispočetka. 😁
Za Peovićku!
koja ne bude prešla izborni prag i onda glasovi idu pobjedniku!! kako da ne!
Sudjeluj u igri, izađi na izbore, izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti 😁
Onda čekaj 4 godine za popravak i tako opet ispočetka. 😁
moj glas u inat precjedniku ove godine ide Dreletu, jer je barem iskren,
dok je nama dobrog vina, ne treba nam kokaina
SDP je potjerao RF iz koalicije, a danas su istupili IDS i Fokus. Smanjuje se velika koalicija i prije podjele fotelja.
Fokus je pristao ući u koaliciju s Katarinom Peović, a onda izašao zbog Milanovića? Čudno mjesto za podvući crtu...
Fokus je pristao ući u koaliciju s Katarinom Peović,
Od kud ti to? Javno su komentirali da to ne bi išlo.
Srećom, sad su izašli.