jedna je best buy i počinje sa a.....

Best buy
-
-
-
Samo jedna je best buy = KODT
-
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
-
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
Imate interesantno razmišljanje obrazloži te nam svoja predviđanja , da vidimo o čemu se radi
-
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
Najbolji pokazatelj je nafta.. inflacija se bliži svom kraju.
-
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
st-brajo postaje split009, ali najave kataklizmi ostaju, studentski krediti u USA, nekretninski baloni, precijenjenost burzi, nafta...
Može li uopće iz Splita zalutati nešto pozitivno u medije ili je sve u stilu deluzija Dežulovića, Tomića i sl.
-
st-brajo postaje split009, ali najave kataklizmi ostaju, studentski krediti u USA, nekretninski baloni, precijenjenost burzi, nafta...
Može li uopće iz Splita zalutati nešto pozitivno u medije ili je sve u stilu deluzija Dežulovića, Tomića i sl.
I Index , insajder , N1 ......sve je nekako u ljevičarskom pesimizmu a naročito nakon što je trumpinjo krenuo desno
-
to je lijepa gesta ako je tako
a koje bi bile dobre investicije u ovom trenutku po vama?
-
Na krace staze mislim da je Ernt odradio dno napokon i da ce rasti. HT je također pri kraju s padanjem. Končar dionice odrađuju zadnji val i ne bi ih dirao trenutno jer će se sigurno iskorigirati značajnije kroz naredne 2 g.
Podosta dionica ce propasti jos dublje jer ne vrijede ove evaluacije
-
Ali će zato Hajduk ove godine definitivno biti prvak😀
-
-
Ja trenutno kupujem podosta toga, HT, Atgr, Ernt, Snba, Adrs2, Jdpl pa cak i Igh. Zasto? Atgr solidan pad, HT solidna dividenda, Ernt na povijesno niskim razinama, Adrs2 ipak kaska za originalom, Jdpl po meni moze biti joker, a Igh jer tehnički izgleda spreman za praćku do 37e.
-
Ja trenutno kupujem podosta toga, HT, Atgr, Ernt, Snba, Adrs2, Jdpl pa cak i Igh. Zasto? Atgr solidan pad, HT solidna dividenda, Ernt na povijesno niskim razinama, Adrs2 ipak kaska za originalom, Jdpl po meni moze biti joker, a Igh jer tehnički izgleda spreman za praćku do 37e.
Vi kolega kupujete sve sta ne treba. Bolje da ste uzeli CRO7,
-
Ako će mo gledati logički, kupljeno sve za 5, ali na burzama u svijetu ne vrijedi nikakva logika. Svejedno, moje mišljenje je da će neke od tih kupljenih dionica ne narasti, već uzletjeti vrlo visoko.
A neka kolega Deny_9 drži CRO7.
-
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
-
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
-
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu! -
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu!Hrvati su debelo ispod EU prosjeka po pitanju investicija u tvrtke. Čarapa ili obveznice koje ne prate ni inflaciju .....
-
KODT i KOEI su BB po meni jeftine i dalje p/e 12-13. Sigurno a jeftino to je zbilja rijetkost na burzama.
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 674
- harpun
September 13, 2025 at 8:37 AM