jedna je best buy i počinje sa a.....

Best buy
-
-
-
Samo jedna je best buy = KODT
-
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
-
Nišra nije best buy.. kad krene rokanje.. bit će krvi do koljena.. samo sell
Imate interesantno razmišljanje obrazloži te nam svoja predviđanja , da vidimo o čemu se radi
-
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
Najbolji pokazatelj je nafta.. inflacija se bliži svom kraju.
-
Jednostavno..US market je u 5.valu. A svi pratimo njih. Njemacka je u padu vec 3 kvartala, a burza raste. Ocekujem snažne padove krajem rujna i pogotovo početak listopada.
st-brajo postaje split009, ali najave kataklizmi ostaju, studentski krediti u USA, nekretninski baloni, precijenjenost burzi, nafta...
Može li uopće iz Splita zalutati nešto pozitivno u medije ili je sve u stilu deluzija Dežulovića, Tomića i sl.
-
st-brajo postaje split009, ali najave kataklizmi ostaju, studentski krediti u USA, nekretninski baloni, precijenjenost burzi, nafta...
Može li uopće iz Splita zalutati nešto pozitivno u medije ili je sve u stilu deluzija Dežulovića, Tomića i sl.
I Index , insajder , N1 ......sve je nekako u ljevičarskom pesimizmu a naročito nakon što je trumpinjo krenuo desno
-
to je lijepa gesta ako je tako
a koje bi bile dobre investicije u ovom trenutku po vama?
-
Na krace staze mislim da je Ernt odradio dno napokon i da ce rasti. HT je također pri kraju s padanjem. Končar dionice odrađuju zadnji val i ne bi ih dirao trenutno jer će se sigurno iskorigirati značajnije kroz naredne 2 g.
Podosta dionica ce propasti jos dublje jer ne vrijede ove evaluacije
-
Ali će zato Hajduk ove godine definitivno biti prvak😀
-
-
Ja trenutno kupujem podosta toga, HT, Atgr, Ernt, Snba, Adrs2, Jdpl pa cak i Igh. Zasto? Atgr solidan pad, HT solidna dividenda, Ernt na povijesno niskim razinama, Adrs2 ipak kaska za originalom, Jdpl po meni moze biti joker, a Igh jer tehnički izgleda spreman za praćku do 37e.
-
Ja trenutno kupujem podosta toga, HT, Atgr, Ernt, Snba, Adrs2, Jdpl pa cak i Igh. Zasto? Atgr solidan pad, HT solidna dividenda, Ernt na povijesno niskim razinama, Adrs2 ipak kaska za originalom, Jdpl po meni moze biti joker, a Igh jer tehnički izgleda spreman za praćku do 37e.
Vi kolega kupujete sve sta ne treba. Bolje da ste uzeli CRO7,
-
Ako će mo gledati logički, kupljeno sve za 5, ali na burzama u svijetu ne vrijedi nikakva logika. Svejedno, moje mišljenje je da će neke od tih kupljenih dionica ne narasti, već uzletjeti vrlo visoko.
A neka kolega Deny_9 drži CRO7.
-
Ja sam fan dividendi ali minjaju se vrimena..
Pratim danasnji flow i dijelim sve na pola tako da po meni
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
-
HT, ERNT, RIVP na ovim razinama su dobri a s druge strane KOEI, DLKV, VLEN nikad nije kasno
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
-
Nadodao bih jos i kotr2, kodt, ing grad, monp, a najvj i žito, samo da prode period da sjedne ta startna napuhana cijena ....
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu! -
Slazem se, nisam tija previse sirit ali u svakom slucaju zse je u zadnjih godinu dana privukao dosta novih investitora i sve dionice dobivaju zasluzenu paznju i cijenu!Hrvati su debelo ispod EU prosjeka po pitanju investicija u tvrtke. Čarapa ili obveznice koje ne prate ni inflaciju .....
-
KODT i KOEI su BB po meni jeftine i dalje p/e 12-13. Sigurno a jeftino to je zbilja rijetkost na burzama.
-
KODT i KOEI su BB po meni jeftine i dalje p/e 12-13. Sigurno a jeftino to je zbilja rijetkost na burzama.
Dugo vas nije bilo na forumu, od turizma ili ne pratim dobro...a ove dvije jašu već neko duže vrijeme na manjim p/e...
-
Nije problem nizak P/E vec visok prinos dobiti. Sjetite se Saponije gdje je najvise na prodaju islo po 300kn.. pa je kasnije odletjelo nakon ulaska novih igrača. Nisu po meni bitni parametri sada vec cvrste ruke i s obzirom na Mcap snazni novi investitori. Npr Kodt skoci na malom prometu do 5500 e. Pa me uvjerite da nece biti brutalnih iskrcavanja s padom od 40%.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2.2k
- accountant