BCIN
Nemojte reci da vam nisam rekao.
BCIN
BCIN
Meni paše! 😁
Ništa više ne znam, taj neki tamo bitcoin, nitko više ne cijeni domaće proizvode! A barem domaća jaja?
Ništa više ne znam, taj neki tamo bitcoin, nitko više ne cijeni domaće proizvode! A barem domaća jaja?
kod nas se više cijeni ono što visi preko njih
Ponoviti ću zadnji put u ovom kvartalu
BCIN, stabilna, profitabilna, dividenda kapa, fundamentalno odlična, dugoročno će se prodati:
P/E 4.6
Kapital - obaveze = 129€/dionici (trenutna cijena na burzi 53€)
Više na topicu BCIN.
Što se isplati kupit na ZSE
HPB KOi KODT INGR
MDKA
Hvala. Ingru se ne bi usudio. Možda ZABA
Mozete li argumentirati zasto se ne bi usudili
INGR-u?
Imam dionice ingre.
Ne mogu pojma nemam o INGR
Misliš da Zaba vrijedi više od 6 milijardi eura, koliko je sada ??
ZABA mu ulijeva povjerenje a INGRA ne
Kolege što je trenutno best buy po vama ?
Za HPB treba imat i dobre nerve jer ta dionica je kao i sinusoida malo gori pa malo doli, pa opet tako. Ali treba se priznati da ipak cijena pomalo raste uz stalno bombardiranje nalozima od 100, 150 i 500 kom na prodaji.
Još uvijek KODT
A sto nebi rekli Arnt, ja sam uvjeren da puno ljudi cilja to ali se ceka neki veci igrac da povuce gore.. pa nije cijena nekretnina i turistickog biznisa pala 40% od kad smo usli u eu a po ovoj dionici je.. tu se samo ceka okidac za raketu po meni... neki dil kad se postigne među vladarima to je to a po meni blizi se i to vrijeme. Ne posluje firma lose samo se sakriva dobit
A sto nebi rekli Arnt, ja sam uvjeren da puno ljudi cilja to ali se ceka neki veci igrac da povuce gore.. pa nije cijena nekretnina i turistickog biznisa pala 40% od kad smo usli u eu a po ovoj dionici je.. tu se samo ceka okidac za raketu po meni... neki dil kad se postigne među vladarima to je to a po meni blizi se i to vrijeme. Ne posluje firma lose samo se sakriva dobit
Lijepo se kupuje zadnjih godinu dana, što bi dizali cijenu? A i pomaže se u održavanju cijene.
S obzirom na promjenu trenda trenutno mi Adpl izgleda kao best buy, a ako uskoro dođe do početka pregovora između Rusije i Ukrajine, te u razumnom roku do neke vrste dogovora o završetku rata u Ukrajini trend bi mogao postati strogo rastući.
S obzirom na promjenu trenda trenutno mi Adpl izgleda kao best buy, a ako uskoro dođe do početka pregovora između Rusije i Ukrajine, te u razumnom roku do neke vrste dogovora o završetku rata u Ukrajini trend bi mogao postati strogo rastući.
A prije mjesec dana je bilo skoro kao da su u stečaju