Ovako su izgledali moji grafovi kada sam se tek poceo baviti sa TA. Sve vrlo naivno.
Odakle si to izvukao?
Ovako su izgledali moji grafovi kada sam se tek poceo baviti sa TA. Sve vrlo naivno.
Odakle si to izvukao?
Odakle si to izvukao?
JDPL u minusu, mogla bi uskoro i ATPL!
Očito se teže daju navući kupci na JDPL ovaj put
Danas očekujem da neki od amera probiju nove vrhove.
NasdaqGS - NasdaqGS Real Time Price. Currency in USD
Add to watchlist
12.38-0.42 (-3.28%)At close: February 28 04:00PM EST
13.03 +0.65 (+5.25%)
Pre-Market: 04:11AM EST
Očito se teže daju navući kupci na JDPL ovaj put
Vjerojatno ova dobit od preko sto milijuna kuna, previše utječe na odluke investitora.
Ne znam da li je netko vec postao:
Na braemaru se sve zeleni, futuresi snazno rastu
Baltic Capesize index +5% to $14k/d
Što se dogodilo Mister Roccu? Od 24. ne objavljuje ništa. Da nije otišao iz bulkera
Ocito ce sirovine jos gore kako stvari stoje, medjutim ono sta ce se dogadjat je da ce bogate zemlje moci placat vecu cijenu za sirovinu i pri tome istiskivat siromasne zemlje iz posla, jos vece raslojavanje izmedju bogatih i siromasnih, to je ta ekonomska strana borbe.
Ocito ce sirovine jos gore kako stvari stoje, medjutim ono sta ce se dogadjat je da ce bogate zemlje moci placat vecu cijenu za sirovinu i pri tome istiskivat siromasne zemlje iz posla, jos vece raslojavanje izmedju bogatih i siromasnih, to je ta ekonomska strana borbe.
Novi spike u cijeni ugljena.
Coal price raste +12,65% i trenutno je na 285 $/Ton
U mjesec dana:
Price change over selected period: 45.7%
Freight futures am update
Capesize up ~9%
Panamax up ~6%
BDI 2.069 svi indexi UP
BCI 1.690
BPI 2.601
BSI 2.443
BHSI1.420
Supramax + 0,6% 26876
Cini mi se da je FFA povratio sve s ovim danas sta je izgubio onog dana kada je rat zahuktao
Yeah I’m not exactly trumpeting it bc it’s not the right tone to be making, but all the recent stuff is bullish for #shipping. Congestion going to get worse and inefficiencies will spike, especially in dry bulk.
J. Mintzmyer sinoćq
Danas bi mogli imati jači porast BDI...futuresi i danas u zelenom...Vikinzi oko nule nakon isplate dividende.