https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…e-zime-15106400 svega će manjkat....strah
DRY BULK
-
-
-
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet…e-zime-15106400 svega će manjkat....strah
Prekidi opskrbe postaju sve veći problem za svijet. Stvari bi mogle izmaći kontroliVODEĆI svjetski sindikati transportnih radnika uputili su dramatično upozorenje.www.index.hrEvo i ovi malo o istoj temi...
-
Na kraju dana i futuresi su lipo uzletili.
-
Prosječna dnevna vozarina supramaxa za:
Jul... 31609
Aug. 34876
Sep. 36350
-
koliko je to milijunčića za q3?
-
Bili ste u pravu za CCP👍
Sada sljedi onaj dio za naplatu bulkera. 😁
The Chinese gov has spent the last 6 months trying to talk down energy and commodities markets. The tried it all: strategic stocks release, verbal interventions, clamping down on data. And now, when markets are red-hot, at their peak, they panic and give the buy, buy, buy order.
-
Skupa ova igra ima struje,nema, ima, nema.
China's power crunch pushes foreign businesses to invest in factoreies elsewhere
-
Vale ce biti kec na desetku za bulkere🤫🤭
Spusta cijene prijevoza, blefira da mu ne trebaju brodovi😂🤣
Samo on moze napucati >100k🤑
Iron Ore miners in Australia may be squeezed again today. Rio and FMG both looking to cover their very prompt slots amid ever tightening tonnage list in Pacific. Vale was bidding 38 last night for Capesize vessels arriving in November, once again discouraging Owners from ballast.
There is now a premium for an index capesize of $14,600 to stay in the Pacific rather than ballast west towards Brazil
-
-
-
-
Bdp 0% 3q down
🇨🇳CCP Down
Infrastruktura up
Futuresi za iron ore up
Vozarine up
Dobit bulkera up
Cijena bulkera up
Idemo dalje... 😁
January iron ore ended daytime trading 5.4% higher on China’s Dalian Commodity Exchange DCIOcv1.
-
Meni se cini da cemo danas imati pravi stress test. Svi futuresi su crveni,nasdaq,russell... a ffa i bdi ce gore. Da vidimo moze li se odvojiti zito od kukolja, da li bulk i tankeri, energija mogu ostati zeleni i prate relevantne indekse i vijesti ili rone skupa sa teslama i slicnim prenapuhanim glupostima. Dosta bitan trenutak reklo bi se, pivo i kokice u 15:30
-
Meni se cini da cemo danas imati pravi stress test. Svi futuresi su crveni,nasdaq,russell... a ffa i bdi ce gore. Da vidimo moze li se odvojiti zito od kukolja, da li bulk i tankeri, energija mogu ostati zeleni i prate relevantne indekse i vijesti ili rone skupa sa teslama i slicnim prenapuhanim glupostima. Dosta bitan trenutak reklo bi se, pivo i kokice u 15:30
Treba razumjeti zasto Nasdaq i Tesla padaju, a BDI raste.
Moze na burzi iracionalno u jednom trenu sve pasti, ali onda znate sto kupujete i zasto u padu, a sto ne.
Kolega jasko,
Imate li mozda podatke o trenutnim spot vozarinama za clean tankere.
-
Moze na burzi iracionalno u jednom trenu sve pasti, ali onda znate sto kupujete i zasto u padu, a sto ne.
Kolega jasko,
Jednog dana cu shvatiti sta ste zeljeli s ovim postom. U medjuvremenu neka stovani kolega jasko da clean tankeri spot...
-
Danas je bitan trenutak za trejdere. Meni ce biti bitan trenutak za 6 do12mj.
Kada otpustim svoje dionice i uzmem jos min 100% na danasnjih 500kn🙃🤣
trejderi neka se pohvale koliko su u plusu zadnjih 5 mj.
Bez trejdanja ja sam 50%💪🙆♀️😁
-
Kakav stres test, kakvi bakrači...
Spavam i živim mirno kad su dionice ATPL u pitanju...
Ništa mi ne može ovi dan pokvarit...
-
maratonac, pa i vani na bulkerima
ja na NM ne vidim ozbiljnijeg otpora do $8, bar ne na grafu
e sad drugo je ako će se netko iskrcavati prije ili oko tog targeta
jedina razlika između mene i brajakice što ću ja do $8 tristo puta okrenuti taj NM
-
Kolega jasko,
Na dan 30.09.....
-
Kina i indija ove godine najmanje uvoza ugljena i najnize zalihe. Ove godine najveca potrosnja struje i najveca potrosnja za grijanje radi preskupog plina.
Sljedi dernek, ruke gore
Bulkerasiiiii💆♀️🥂🙅♂️🍺🙅♀️🍷😁
-
Today: 75,190 +1,014
MTD avg 75,190
YTD avg 30,563 vs 2020 YTD 11,918
FFA Q4 51,500
North Atlantic paves the way for further increase to the index today with FH at 105K, while C3 + C5 is quiet.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun