ako smo investitori tada je važno kako će biti a ne kako je,kako je bilo?
zar je bolje kupovati po skuplje ili jeftinije?
držim da je bitno bolji izbor jeftina kupovina a skupa prodaja.
makar "ništa posebno" bolji izbor
Pmax
Apr. 24125
May 23000
Q2... 22800
Smax
Apr. 22500
May 21000
Q2... 20400
Ti si stalno general buducnosti. Znaci NMM naraste 100% i ti kazes da sam general prošlosti. Ja kazem da ce opet narasti 100% i ono naraste i ti kazes da je to prošlost. Ja kazem da ce svejedno opet narasti 100% i ono naraste i ti kazes da je i to prošlost. Moze. Ti budi general buducnosti, dok cu ja brojati lovu iz prošlosti
Display MorePmax
Apr. 24125
May 23000
Q2... 22800
Smax
Apr. 22500
May 21000
Q2... 20400
Pmax
Apr. 25000
May 24000
Q2... 23350
pišem ovaj komentar ovdje da mi se pojavljuje u notifikacijama, lakše mi je pratiti tako
Panamax
Apr. 25500
Panamax
Apr. 25500
Samo da to i ovaj naš prodavač pročita😂
Nije prodavatelj problem. Mene više brine zašto nema kupaca na ovim razinama, a razvidno je da "će cvetat cveće u naše preduzeće".
Nije prodavatelj problem. Mene više brine zašto nema kupaca na ovim razinama, a razvidno je da "će cvetat cveće u naše preduzeće".
Zbog toga jer na ZSE vise nema zive duse.
Nitko se ne gura kad je velika prodaja pa ne raste. Kad se to promijeni onda ce se nagruvati i na kupnji.
cape up 3.8%
Panamax
Apr. 25500
Samo da to i ovaj naš prodavač pročita😂
Nezna on čitat slova a od brojeva zna samo :
182, 50
183, 00
184, 00
185,00
185,50
186,00
187,00 i to je to......njemu dosta.......
Display MoreSamo da to i ovaj naš prodavač pročita😂
182, 50
183, 00
184, 00
185,00
185,50
186,00
Pa nije problem u prodavaču, nego u kupcima.
istina, ali djelomično.....kupaca ima ali se na žalost ne guraju jel vide da ovaj ima još za prodat a dionica unatoč relativno velikom interesu i odličnim vozarinama ne raste.....dionica ne raste i zato se kalkulira i "strahuje" a taj če iracionalni strah početi padati baš sa rastom cijene dionice......previše je obožavatelja krda i čeka se "kontrola leta" da signalizira krdu da krene......opčenito kod nas nije u modi samostalno donošnje odluke već se čeka krdo pa kud svi turci tam i mali Mujo......kupuje se ali premalo s obzirom na količine koje prodavač ima i sentimentu i vozarinama u dry bulku......
Panamax
Support....... Resistance
S1 21274....,, R1 24737
S2 20553....,, R2 25306
S3 19576...... R3 26117
Supramax
Support........ Resistance
S1 21658...... R1 23749
S2 21076...... R2 25706
S3 20490...... R3 28200
Special guest Hans-Christian Olesen joins us to discuss the Baltic Exchange’s new Handysize index and the transition from Panamax 4TC to 5TC in our freight market special. https://freightinvestorservices.com/blog/fis-casta…cedented-times/
Pa kako god okreneš iz ovog ili onog razloga ako kupci ne prepoznaju priliku onda su oni problem.
istina, ali djelomično.....kupaca ima ali se na žalost ne guraju jel vide da ovaj ima još za prodat a dionica unatoč relativno velikom interesu i odličnim vozarinama ne raste.....dionica ne raste i zato se kalkulira i "strahuje" a taj če iracionalni strah početi padati baš sa rastom cijene dionice......previše je obožavatelja krda i čeka se "kontrola leta" da signalizira krdu da krene......opčenito kod nas nije u modi samostalno donošnje odluke već se čeka krdo pa kud svi turci tam i mali Mujo......kupuje se ali premalo s obzirom na količine koje prodavač ima i sentimentu i vozarinama u dry bulku......
Al to ti samo znači da se momentum na vozarinama ako je kratkoročnijeg karaktera može iscrpiti na čekanju i na koncu se sa očekivanim rastom cijene ne mora ništa dogoditi. Jer ako se unatoč nastavku očekivanja rasta vozarina cijena dionice ne pomiče u istom smjeru onda je moguće tržište prilično neefikasno, parcijalno ili općenito. Mislim da je i to dio problema zbog čega kupci općenito na HR burzi oklijevaju s kupovinama, čak i ne ulazeći u kompetentnost postojeće uprave i načina vođenja ATPL.
Freight futures am update
Capesize up ~6%
Panamax up ~10%
Freight futures am update
Capesize up ~6%
Panamax up ~10%
Ovo ide u svemir ..... Ali na ZSE to ništa izgleda ne valja.... 😌
Display MoreSamo da to i ovaj naš prodavač pročita😂
182, 50
183, 00
184, 00
185,00
185,50
186,00
Dobro je njemu i 178.50. Kada ne trazi vise, ne treba mu niti dati
Eh, da mi forumasi osnujemo kakav fond tu i isplatimo ga po 175 kuna recimo😅