kakvo vam je stanje CKML? Meni stoji -99% a cijena na burzi 80,50 kn. Jel i vama tako stoji?
CKML (Čakovečki mlinovi)
-
-
-
kakvo vam je stanje CKML? Meni stoji -99% a cijena na burzi 80,50 kn. Jel i vama tako stoji?
Izbilo ti pare...spajanje dionica ko na DLKV 98 u 1🤪🤪🤪...
P.s. meni je normalno stanje na Agramu
-
Meni je sve po starom. Agram brokeri..
-
Možda rade testiranja dok nema trgovine, da budu sigurni da će od pon. sve šljakati.
-
Meni je sve normalno i nepromijenjeno.
-
Čini mi se da su se jučer stidljivo hvatale pozicije za idući tjedan. Očekujem da će i danas ask biti vruć. Koliko je to moguće na ovoj dionici, jel..
-
evo meni je konvertirano 1 u 98
-
evo meni je konvertirano 1 u 98
moji stručnjaci kažu da ne mogu pronaći vrijednosnicu na burzi, aj dobro, dug je dan, valjda će je pronaći
p.s. ponuda je šarolika, od starih po 8500 do novih po 90
-
krenulo trgovanje... ,
-
upssss, količina ostala stara, cijena nova, ode mojih 99% novca negdje ajde dečki, možete vi to bolje, samo polako
-
-
upssss, količina ostala stara, cijena nova, ode mojih 99% novca negdje ajde dečki, možete vi to bolje, samo polako
Kod mene količina nova, a cijena stara. 😂, ne bunim se, dobro to izgleda😂😂😂
-
Kod mene isto PBZ platforma
-
Kod mene količina nova, a cijena stara. 😂, ne bunim se, dobro to izgleda😂😂😂
kod mene ide na gore, nemam više ni dionica na popisu za trgovanje, u pertfelju još stoje, nadam se da neće biti kofiskacije
-
prodao sam neki sitniš i sad mi stoji da sam u minusu 3000 kn... mislim da će ovo danas poništiti. Šta nije trebalo početi u ponedjeljak trgovanje??
-
U obavijesti pise od 11.10. Ako mi u ponedjeljak ovo nece biti normalizirano zvati cu brokere. Dakle cekam(o) ponedjeljak
-
U obavijesti pise od 11.10. Ako mi u ponedjeljak ovo nece biti normalizirano zvati cu brokere. Dakle cekam(o) ponedjeljak
ma da zvati, ja idem odmah k njemu, pa kod gospode u SKDD, nedostaje mi 99% novca,
ovi ITovci kao da su kod Antiše našega bili na praksi, skoro nulovanje
-
sve je provedeno, dionice tu, novac tu, minus 99% također tu, nadam se da će nam to ostati do prijave PKD
-
Meni trenutno stanje odgovara broj i cijena. Ali ulazno stanje ne stima. Po duplo vise ispada da sam kupovao i sada umjetno imam minus. Jel jos nekome tako? Ima neka opcija za korekciju ulazne cijene ali kada stavim onu koja treba biti ne prihvaca. Pbz investor. Ima li jos netko ovu situaciju?
-
Meni trenutno stanje odgovara broj i cijena. Ali ulazno stanje ne stima. Po duplo vise ispada da sam kupovao i sada umjetno imam minus. Jel jos nekome tako? Ima neka opcija za korekciju ulazne cijene ali kada stavim onu koja treba biti ne prihvaca. Pbz investor. Ima li jos netko ovu situaciju?
Kod mene također pogrešna ulazna cijena, čak 132 kn , Zaba brokeri. Ufff, to bi bila katastrofa 😂
-
meni pisše -102% ali ne uzbuđujem se, čim sve prodam nestat će i minus.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun