CKLM je za Studenac space shuttle, kad Sudenac pukne ko kokica bude se čulo daleko
CKML (Čakovečki mlinovi)
-
-
-
Ne mogu izdvojiti dio firme i sebi ga samo tako uzeti. I pogotovo što onda ne bi imalo smisla prvo sve spojiti pod CKML što upravo rade i obavezati se na isplatu 0,50€ dividende unedogled..
-
Ne mogu izdvojiti dio firme i sebi ga samo tako uzeti. I pogotovo što onda ne bi imalo smisla prvo sve spojiti pod CKML što upravo rade i obavezati se na isplatu 0,50€ dividende unedogled..
Drukaju ne bi li kupili za par centi jeftinije.
-
EUR 505k of Čakovečki mlinovi traded as a block @ 10.10
-
Od iduće godine novi trgovački lanac u RH s čak 700 prodavanicaUskoro će biti u cijelosti dovršen postupak preuzimanja poznate tvrtke iz Međimurja te konsolidacija svih biznisa novih većinskih vlasnika. Tvrtkadanica.hr
malo za čitati
-
Čakovečki mlinovi isplaćuju dividendu od 5,04 milijuna eurawww.poslovni.hr
....malo po malo
-
Nije drukanje nego razmišljam ovako:
1. mirovinci spavaju na parama i mogli su kupiti ckml bilo kada, ili povećati udjel
2. Plodinci nisu imali pare za ckml, uložili su skoro sve firme da bi postali vlasnici trećine ckml-a (bez mirovinaca) - već postaje malo mutno
3. cerp ima 5,31 %
4. cklm je pun para
5. retail u RH cvjeta
6. novi većinski vlasnici su stvarno dobri ljudi koji su se obvezali isplačivat diidendu malim dioničarima vječno
.
.
nadam se da nisam u pravu ali smrdi
-
Meni ove pekarne izgledaju da su napucale dobit i poslovanje jer nisu imali za burek i sada odjednom neka milijunska dobit i poslovanje. Kad unesu njihovu "imovinu" u CKML kao i od ovog newmip kroz dokapitalizaciju će doći do većine. Naši će papirići vrijediti manje a oni će doći do vlasništva iz ničega. Gore nego u ATPL. Tako ako nove kompanije ne budu zlatne koke, ne vidim kako mogu nastaviti isplaćivati 50 centi i ubuduće 🤔🤔
-
Meni ove pekarne izgledaju da su napucale dobit i poslovanje jer nisu imali za burek i sada odjednom neka milijunska dobit i poslovanje. Kad unesu njihovu "imovinu" u CKML kao i od ovog newmip kroz dokapitalizaciju će doći do većine. Naši će papirići vrijediti manje a oni će doći do vlasništva iz ničega. Gore nego u ATPL. Tako ako nove kompanije ne budu zlatne koke, ne vidim kako mogu nastaviti isplaćivati 50 centi i ubuduće 🤔🤔
Newmip će preuzeti retail ili će retail prebaciti u neku novu firmu, a onda dividenda može biti i 100e u ckml. ako nema para nema dividende.
-
Dividenda legla nekom?
-
-
Dividenda legla nekom?
Meni 🙂 Idemo dalje
-
Dividenda legla nekom?
legla
-
Legla. Donirao već na ZSE.
-