Ne znam što se to u Njemi događa, sve nešto zatvaraju. Eno neki dan čitam da je Peek&Cloppenburg bankrotirao. Pa sve ne vjerujem.
CKML (Čakovečki mlinovi)
-
-
-
A kada i ako prodaju Trgovinu Krk, jel ide onda dividenda malo veća?
Zašto bi prodali Trgovinu Krk? Kupili su ju zato da mogu plasirati proizvode pekare Radnik Opatija. A Radnik Opatija su kupili zato da mogu plasirati svoje brašno. Ja sam zadovoljan kako Trgovinom Krk u kojoj povremeno kupujem tako i kruhom pekare Radnik Opatija. Nažalost, njihove proizvode ne možeš kupiti u Sparu itd.
Ma Radnik Opatija je pekara koja djeluje lokalno a ne nacionalno pa nisu zanimljivi velikim trgovačkim lancima.
Pod Trgovinu Krk sam mislio na objedinjenu Trgovinu Krk.
Kako god očekujem povećanje dividende, ipak je zarada veća a zalihe pogotovo.
-
Ma Radnik Opatija je pekara koja djeluje lokalno, a ne nacionalno.
Svejedno. Ja u Rijeci u načelu ne mogu dobiti kruh Radnika Opatije, a upravo mi je on najbolji. Možda se nisam dovoljno potrudio? Kupim ga obično usput u Malinskoj na Krku u Trgovini Krk. Kako bilo, vjerojatno Plodine, Spar i ostali diktiraju cijene i uvjete za kruh na svojim policama.
-
-
Kad ovdje cijena jednom eksplodira, tako negdje 2035., sve će se pušiti.
Ajde neka, dobro zarađuju, samo nek tako nastave.
-
Zašto ne raste cijena na ovakve fundamente ?
Jel to zato što prodaju hranu i duhan ?
-
Jel da je to za nevjerovat?
Uz solidnu dividendu..
Oko ove dionice se najviše lomim, ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
-
ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
Nije to ništa. Kupi Maistru. Da malo promijeniš temu i da unaprijediš tehniku. Ovdje si već stekao kondiciju, sada si već očeličio i možeš na napredniji level.
-
Zašto je ovakva pomama za dionicama danas? Obično je promet nikakav!
-
Ako bude tu i dalje kad stigne lova od TUHO, mozda ce čak i ozbiljnije uključim.
Do tada samo pratim.
-
-
možda je u pitanju novi format trgovina, samoposluga se preselila na burzu
Kristijan mrtav pijan ušao u dućan, uzeo vino i počeo piti: ‘Nemre mi niko ništ’Kristijan (25) ušao je usred dana mrtav pijan u dućan u Čakovcu, tamo s police uzeo bocu bijelog vina, otvorio je i počeo piti, piše Danica.hr. Kad ga je…medjimurski.hrsamo uzimaj dok ima, nemre nam niko ništ
-
možda je u pitanju novi format trgovina, samoposluga se preselila na burzu
https://medjimurski.hr/kristijan-mrta…e-mi-niko-nist/
samo uzimaj dok ima, nemre nam niko ništ
Nije istina da mu “ nemre niko ništ”, vidi što mu je napravio prekršajni sud……
“Trajno mu se oduzima predmet prekršaja, i to staklena boca zapremnine 1 litre s natpisom vino “Belje” u kojoj se nalazi pola litre vina, bez prava na naknadu”
-
Očito je pao neki deal. Sav promet je bio po 10,40.
Vrijeme je za hvatat poziciju za divku. Nekih 0,70 eura bi bilo sasvim korektno.
Jučer sam prelomio i ipak dokupio. Sve se nekako mislim, ovdje je situacija sad il nikad. Kad kažem "sad", mislim ove godine. Moraju više fundamenti odraditi.
S nekih +50% do kraja godine bih bio zadovoljan. 😁
-
Uz solidnu dividendu..
Oko ove dionice se najviše lomim, ne znam jel bih dokupljivao ili se kompletno riješio. 🤔
Kad se lomim, prodam, i ne lomim se više.
Ni jedna dionica, nije vrijedna mojih živaca!
-
Uz solidnu dividendu..
Ili ju imat manji dio u portfelju i nek stoji. Onda mi puno lakse.
-
Uz solidnu dividendu..
Meni ovdje nije pitanje hoću li zaraditi ili izgubiti, već je pitanje hoće li cijena ikad gore. U principu, možda gubim vrijeme čameći u dionici, to je ono što me živcira, a s druge strane smatram da se dionica pretvara u nebrušeni dijamant.
Al to su čari nelikviduša.
Slična situacija je bila na Generi, pa na Saponiji... i tako, ima par primjera. Čak je i Granolio skočio za 100%, s onolikim dugom. Sve su to različite situacije na svoj način, ali isto im je bilo da su sve redom bile nelikviduše s dobrim fundamentima kojima je cijena u jednom trenutku eksplodirala.
-
Cijena energenata i pšenice pada a cijenu brašna i pekarskih proizvoda neće smanjivati...biti će malo više zarade ove godine! Uz dignute cijene u maloprodaji i dobru sezonu ( trgovina Krk) prihodi će rasti. Top kompanija bez duga.
I cijena će s vremenom doći do realnih okvira...
-
Tako je. Neće to tako biti stalno, al ove godine će biti dobra berba svakako.
-
ova firma nema duga i ima preko pola milijarde kesa ekvivalenta za isplatiti preko dividende plus sto su napokon povezali i pospajali drustva unutar grupe pa je sam proces restrukturiranja zavrsio po meni jako jeftino ako uzmem da ce sljedecih 10 godina minimalna dobiti po godini biti 40 mil kuna za mene osobno manji dio portfelja sam odlucio ovdje pakirati
-
Jeftino Ukrajinsko žito preplavilo Hrvatsku. A ovdje imamo stabilnu firmu s masu keša koja s ebavi otkupom, preradom i prodajom istog.
Meni sve to smrdi na jako dobru godinu. Naročito Q2.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Komentari trgovanja na burzi - LIVE 16k
- harpun