1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Pitanja i savjeti

Plaćanje poreza kod trgovanja na stranim tržištima kapitala

• luxaxe123
  • March 6, 2020 at 7:22 PM
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 13
  • emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 13, 2020 at 11:27 PM

pa revolut u osnovi sluzi za trosenje a ne za investiranje tak da uplatom na revolut nisi pod prismotrom:)

ktome nakon revoluta mozes novce slat na trade212....

nikad nije problem novce poslat nego izvuc van.

Aj ak vadis par tisucu-dve kuna al ak vadis desetke tisuca i vise to neces moc napravit preko revoluta jer ti daje 1700kn podizanje na bankomatu a neces ni tolko potrosit po ducanima. Znaci jedino uplata na neki od racuna u HR i tu onda treba prijava...

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • November 16, 2020 at 2:16 PM
    Quote from Robertinjo
    Quote from Ledica

Porezna nema uvid i ne kontrolira tekuće račune građana već samo žiro račune i to veće iznose , ali i na žiro računu samo vidi novčani iznos , a ne tko je platio ili kome je plaćeno.

U jednom periodu trebali smo svi otvoriti žiro račune za isplatu dividende , ja sam zaboravila izvršiti promjenu kad je to ukinuto i kod posljednje isplate dividende iz tuzemstva zvali su me iz porezne uprave da objasnim od koga je stigla xxxx uplata jer oni vidi samo poveći iznos na žiro računu.

Zbog toga imaš obvezu u roku 8 dana od prvog primitka iz inozemstva prijaviti se u njihov Registar da te mogu pratiti i kontrolirati tvoje transakcije u inozemstvu , naravno ako ti to smatraš svojom neupitnom obvezom prema dragoj nam državi 😀

Upravo tako i ja razmišljam 😁

Da li postoji mogućnost uplate direktno na revolut bez posrednika npr u mom slučaju pbz, na uplatnom bankomatu,?jer onda je još manja mogućnost praćenja

Nije problem uplatit novac nego izvuc novac.

Da se ne ponavljam ...

Jos jedna od opcija je ovo :

RE: Trgovanje dionicama preko Revolut-a

Nadmudrivanje sa budalom je kao hrvanje sa svinjom u blatu ..... nakon nekog vremena skužiš da svinja uživa.

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 5, 2021 at 9:46 PM

Posto se blizi prijava poreza samo da provjerim neke stvari..

Mjenjali su se porezi naa dobit sa 12% na 10%.

kolko sam shvatio to se ne odnosi na dobit u 2020 nego u 2021 sto znaci da prijavu koju sad podnosimo ide po starom znacio 12% plus prirez ?

I jos jedno pitanjce.

Dal prijavljujete porez po srednjem tecaju na dan 31.12. ili na dan prodaje? dolar je dosta pao u zadnje vrijeme pa je obracun na dan prodaje isplativiji.

Teta u poreznoj kad smo zadnj put bili je bila dosta nejasna po tom pitanju al kolko smo je shvatili porezni obvezik moze sam izabrat dal ce izracunat na dan prodaje ili na zadnji dan godine. ka onebi smio mjesat dane. pa neke obracunavat na dan prodaje a neke na 31.12.

• my moon
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,037
    • January 8, 2021 at 9:19 AM

meni je isto rečeno da se može birati.

• Dino
    Početnik
    • January 14, 2021 at 1:07 PM

mene zanima koristim trade 212 pa ukoliko sam prodao dionice i ostvario dobit koji je postupak prijave itd. koristim prijenos direktno preko tekuceg pa ako porezna ne vidi uplate kako zna da sam trgovao te ukoliko mi se isplacuje dividenda takoder sta bi trebao napraviti.

Te ako se prijavim u registar ovaj kaze iz porezne da bi trebao doprinose placati iako vec sam zaposlen?

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 14, 2021 at 2:31 PM
    Quote from Dino

mene zanima koristim trade 212 pa ukoliko sam prodao dionice i ostvario dobit koji je postupak prijave itd. koristim prijenos direktno preko tekuceg pa ako porezna ne vidi uplate kako zna da sam trgovao te ukoliko mi se isplacuje dividenda takoder sta bi trebao napraviti.

Te ako se prijavim u registar ovaj kaze iz porezne da bi trebao doprinose placati iako vec sam zaposlen?

https://inter.capital/hr/uncategoriz…vremena-pitati/

Sve što Vas je zanimalo o trgovanju na stranim Burzama, a niste imali vremena pitati

Kako izračunati i prijaviti porez na kapitalnu dobit

• emil
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,470
    • January 14, 2021 at 3:20 PM

Evo da nadopunim sam sebe :

OBRAZAC JOPPD

Video uputa popunjavanja obrasca JOPPD

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • January 18, 2021 at 12:01 PM
    Quote from bumbar

Ako smijem pitati, zato ne trguješ na am burzi, npr. preko traing212, male provizije jednostavan pristup, a na stotine dionica?

Osim ako već ne trguješ.

ako ja smijem pitati, koja je priča s placanjem poreza u slucaju koristenja te platforme? kome se sve placa i koliko?

• bumbar
    Student
    Reakcija primljeno
    68
    • January 18, 2021 at 12:04 PM
    Quote from discover
    Quote from bumbar

Ako smijem pitati, zato ne trguješ na am burzi, npr. preko traing212, male provizije jednostavan pristup, a na stotine dionica?

Osim ako već ne trguješ.

ako ja smijem pitati, koja je priča s placanjem poreza u slucaju koristenja te platforme? kome se sve placa i koliko?

iskreno, ne znam tko će pitati ako na tekućem računu dobiješ isplatu

osim ako nije neka velika lova

dividendu ti odmah odbiju i naplate porez, a na dobit se plaća teoretski u hr

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • January 18, 2021 at 12:22 PM
    Quote from bumbar

iskreno, ne znam tko će pitati ako na tekućem računu dobiješ isplatu

osim ako nije neka velika lova

dividendu ti odmah odbiju i naplate porez, a na dobit se plaća teoretski u hr

mislim da ce pitati porezna,

lova je uvijek velika, tko investira 3 kune?

koliko sam ja cuo za prihod iz inozemstva se mora javiti poreznoj u roku 8 dana da te nesto registriraju, upisu negdje

tako da sumnjam da se porez na dobit placa "teoretski"...

ta pitanja mene sprjecavaju da krenem tamo, neki moji poznanici vec okrecu ali ne znaju sto rade, samo da se ne iznenade...

nobody expects croatian tax inquisition

• Batka
    Student
    Reakcija primljeno
    191
    • January 18, 2021 at 2:48 PM
    Quote from discover
    Quote from bumbar

Osim ako već ne trguješ.

Porez na dividendu odbije zemlja u kojoj se trguje, a u slučaju da nema Ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja (np. USA), dodatno je porez potrebno platiti i u Hrvatskoj; do 1.1.2021. stopa je bila 12%, od ove godine 10% + prirez.

Porez na kapitalnu dobit plaća se u Hrvatskoj, a obračuna se na kraju godine za inozemstvo, kao i za tuzemstvo. Stopa je isto tako 12%+prirez; od ove godine smanjena na 10%. U slučaju da obveza postoji, potrebno ju je prijaviti i platiti od 28.2. za prethodnu godinu.

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • January 18, 2021 at 2:52 PM

plaća li se porez na kapitalnu dobit i amerima pošto nema tog ugovora o dvostrukom oporezivanju?

ukoliko se trguje americkim dionicama? i ako da koliko se njima plaća?

• fajrvol
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    461
    • January 18, 2021 at 3:21 PM

Ne plaća se porez jer nismo US rezidenti da to tako prevedem. Kod isplate dividende npr. Revolut sam oduzme porez dok za dionice vrijedi pravilo kao i kod domaćeg tržišta. Plaća se porez samo kod nas.

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • January 19, 2021 at 12:35 AM
    Quote from emil

Posto se blizi prijava poreza samo da provjerim neke stvari..

Mjenjali su se porezi naa dobit sa 12% na 10%.

kolko sam shvatio to se ne odnosi na dobit u 2020 nego u 2021 sto znaci da prijavu koju sad podnosimo ide po starom znacio 12% plus prirez ?

I jos jedno pitanjce.

Dal prijavljujete porez po srednjem tecaju na dan 31.12. ili na dan prodaje? dolar je dosta pao u zadnje vrijeme pa je obracun na dan prodaje isplativiji.

Teta u poreznoj kad smo zadnj put bili je bila dosta nejasna po tom pitanju al kolko smo je shvatili porezni obvezik moze sam izabrat dal ce izracunat na dan prodaje ili na zadnji dan godine. ka onebi smio mjesat dane. pa neke obracunavat na dan prodaje a neke na 31.12.

Display More

U zakonu o porezu na dohodak stoji da dobit izračunaš po valuti ulaza, te je preračunaš u HRK po srednjem tečaju po datumu koji ti stoji na JOPDD obrascu, te isti dan obaviš uplatu.

Nadalje jeli netko ispunjavao i predavao INO-DOH obrazac do 31.1 za predhodnu godinu evo primjeri direktno sa stranica porezne:

PRIMJER
    KAPITALNI DOBITAK – JAPAN
    Hrvatski porezni obveznik samostalno podnosi obrazac INO-DOH. On je otuđio udjele u japanskom
    trgovačkom društvu te ostvario kapitalni dobitak. Iznos isplaćenog kapitalnog dobitka preračunato po
    srednjem tečaju HNB-a na dan isplate iznosi 100.000,00 HRK. Kako nema izdataka koji se mogu
    priznati, bruto iznos kapitalnog dobitka će biti jednak dohotku sukladno hrvatskom poreznom
    zakonodavstvu. Hrvatska nema s Japanom u primijeni ugovor o izbjegavanju dvostrukog
    oporezivanja. Kapitalni dobici propisani su člankom 13. „Dobit od otuđenja imovine“ sukladno OECDovom Modelu ugovora o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja. Domaćim poreznim zakonodavstvom
    je propisana metoda odbitka (uračunavanja) kao metoda izbjegavanja dvostrukog oporezivanja.
    Pretpostavimo da je prosječna stopa poreza u Japanu na odnosni dohodak 25%. Japan će na iznos
    kapitalnog dobitka od 100.000,00 HRK ustegnuti 25.000,00 HRK poreza po odbitku. Stopa poreza na
    kapitalne dobitke u hrvatskom poreznom zakonodavstvu je 12% te će obračunati iznos u našem
    primjeru biti 12.000,00 HRK. Porezni obveznik nije uplatio porez na odnosni kapitalni dobitak u
    Hrvatskoj tijekom poreznog razdoblja i dostavio nadležnoj ispostavi Porezne uprave „Izjavu“ kojom se
    odgađa plaćanje poreza tijekom poreznog razdoblja ako tijekom poreznog razdoblja postoji obveza
    plaćanja poreza u inozemstvu. Sukladno hrvatskom poreznom zakonodavstvu porez na kapitalne
    dobitke plaćen u inozemstvu može se uračunati u tuzemni porez najviše do iznosa poreza
    obračunanog na dohodak od kapitalnih dobitaka koji bi platio u tuzemstvu. U našem primjeru moći će
    se uračunati 12.000,00 HRK u tuzemnu poreznu obvezu dok porezni obveznik preostalih 13.000,00
    HRK neće moći uračunati u tuzemnu poreznu obvezu. Napominjemo da se porezna obveza u
    Hrvatskoj po osnovu poreza na kapitalne dobitke određuje sukladno dostavljenom „godišnjem“ JOPPD
    obrascu koji obuhvaća svu kapitalnu dobit i ukupni porez plaćen u inozemstvu koji se može uračunati
    ne može biti veći od ukupne porezne obveze te je za obradu ove vrste dohotka potrebno pričekati
    obradu navedenog JOPPD obrasca.

PRIMJER
    DIVIDENDA – AUSTRIJA
    Hrvatski porezni obveznik samostalno podnosi obrazac INO-DOH. On je vlasnik dionica u austrijskom
    trgovačkom društvu te stvarni korisnik dividendi koje to društvo isplaćuje. Iznos isplaćene dividende
    preračunato po srednjem tečaju HNB-a na dan isplate iznosi 100.000,00 HRK. Kako nema izdataka
    koji se mogu priznati, bruto iznos dividendi će biti jednak dohotku sukladno hrvatskom poreznom
    zakonodavstvu. Sukladno Ugovoru o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja porezima na dohodak i na
    imovinu između Republike Hrvatske i Republike Austrije, Austrija smije ustegnuti porez po odbitku
    najviše po stopi od 15% od bruto iznosa dividendi. Ugovorom je oporezivanje dividendi propisano
    člankom 10. „Dividende“ što odgovara i broju članka sukladno OECD-ovom Modelu ugovora o
    izbjegavanju dvostrukog oporezivanja. Ugovorom je propisana metoda odbitka (uračunavanja) kao
    metoda izbjegavanja dvostrukog oporezivanja. Porez po odbitku na dividende u Austriji je 27,5%.
    Austrija će na bruto iznos dividendi od 100.000,00 HRK moći ustegnuti 15.000,00 HRK poreza po
    odbitku.

Po ovim njihovim primjerima u roku od 8 dana prilaže se "IZJAVA O ODGODI PLAĆANJA POREZA/PREDUJMA POREZA TIJEKOM _2017_____ godine", potom se do 31.1 sljedeće godine prilaže INO-DOH obrazac sa prilogom o potvrdi da si platio orez u inozemstvu(ako jesi),tada ti to priznaju kao olakšicu, te se sve skupa navede u JOPPD obrascu, poseban stavka za zarade u RH, posebna za zemlja sa sporazumom o dvostrukom oporezivanju, posebna za zemlje bez tog sporazuma.

Jer realno sami JOPPD obrazaca za zarade iz vani nije dovoljan, jer ne pokazuje,ni dokazuje ništa. Dok za zarade iz RH mogu vrlo lago provjerit uutar SKDD-a

• Marin83
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,535
    • January 19, 2021 at 10:39 AM

Evo našao sam još neke stvari sa stranica porezne:

Prijava u registar poreznih obveznika (RPO) ∑ obvezna je za građane koji su dohodak od kapitala stekli izravno iz inozemstva i treba je podnijeti u roku osam
    dana nakon prvoga primitka iz inozemstva, ali nije propisana obveza podnošenja
    Obrasca RPO za kapitalnu dobit iz RH.

Dakle, radi se isključivo o obvezi prilikom prve prodaje nekog financijskog instrumenta vani, za domaće tržište kapitala to se ne odnosi.

Izvješće o primicima, porezu na dohodak i prirezu te doprinosima za obvezna osiguranja (JOPPD) ∑ podnosi obveznik (graanin) do kraja siječnja 2017. za 2016.
    godinu. U izvješće se, meu ostalim, unosi sljedeće podatke:
    − vrsta izvješća = 8,
    − za dohodak iz RH = kombinacija šifri 1001 do 1006,
    − za dohodak iz inozemstva = kombinacija šifri 1004 do 1006.

Dakle, kako sam već pisao JOPPD se podnosi zajednički za kapitalne dobitke u inozemstvu i doma, sa tim da u jednom stupcu staviš dobitke doma sa posebnim šiframa,a posebno dobitke iz inozemstva sa posebnom šifrom također.

Koliko sam skužio, dividende i primljene kamate iz inozemstva se ne unose u godišnji JOPPD obrazac, već se za njih podnosi INO-IZJAVA max 8 dana od primitka, a 31.1 za predhodnu godinu podnosiš INO-DOH obrazac sa priloženim potvrdama da si za dividendu i kamatu platio porez, pa porezna sama napravi obračun i odluči moraš li platiti išta poreza i ako mora koliko. Ukratko, ako si za ove dvije vrste kapitalnih prihoda vani već platio porez, to se priznaje, te se plaća samo razlika do 10% koliko je u nas, a ako je porez vani odrapan više od 10% ne plaćaš našoj poreznoj ništa.

Također sam skužio da bi bilo ovima koji imaju veće zarade, bilo dobro kapitalne dobitke voditi kao prihod od samostalne djelatnosti..jer na koncu, bolje je platiti doprinos za mirovinsko(kroz isplaćeno plaću), jer od toga doprinosa imaš korist u budućnosti, nego platiti 12% poreza(prirez+porez) kao fizička osoba, od toga nemaš ,ama baš nikakve koristi.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • January 19, 2021 at 3:27 PM

Evo primjer na temelju kripto valuta

https://www.porezna-uprava.hr/HR_publikacije…y.aspx?id=19590

Porezni tretman kapitalnih dobitaka po osnovi trgovanja kriptovalutama

Zbog učestalih upita o načinu utvrđivanja dohotka od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka koje fizičke osobe ostvaruju trgovanjem kriptovalutama, u nastavku dajemo slijedeću uputu:

Dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka u Zakonu o porezu na dohodak (Narodne novine, broj 115/16; dalje u tekstu: Zakon) uređen je člankom 67. Prema tom članku dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka utvrđuje se kao razlika između ugovorene prodajne cijene, odnosno primitka utvrđenog prema tržišnoj vrijednosti financijske imovine koja se otuđuje i nabavne vrijednosti te imovine. Primicima po toj osnovi smatraju se primici od otuđenja financijskih instrumenata i strukturiranih proizvoda, odnosno između ostalog i primici od instrumenata tržišta novca. Kapitalni dobitak je razlika između vrijednosti koju je porezni obveznik uložio na početku trgovanja i koju je zaradio pri dospijeću ili prodaji te financijske imovine.

Trgovanje bitcoinima smatra se financijskom transakcijom, sukladno presudi Suda EU-a u predmetu C-264/14, od 22. listopada 2015. te se slijedom prethodno navedenog, na dohodak ostvaren po osnovi trgovanja bitcoinima, kao i svim ostalim kriptovalutama, plaća porez na dohodak po osnovi kapitalnih dobitaka, budući se radi o dobitku po osnovi kupoprodaje te kripto, odnosno virtualne valute, što je ekvivalent instrumentima tržišta novca. Porez se plaća na razliku između nabavne i prodajne cijene umanjenoj za možebitne troškove trgovanja.

• StatusQuo
    Majstor
    Reakcija primljeno
    4,117
    Bookmarks
    1
    • January 19, 2021 at 3:52 PM

I ovaj tekst mi je dobar

https://mytetka.com/2020/01/porezne-glavobolje-dio-1/

Porezni tretman ugrubo

Kapitalni dobici ostvareni u Hrvatskoj oporezuju se po stopi od 12% (plus prirez) ukoliko su financijski instrumenti (a) kupljeni nakon siječnja 2016. godine, (b) prodani unutar dvije godine od kupnje te (c) viši od 112 kuna. Kapitalni dobitci ostvareni u inozemstvu u načelu se ne oporezuju u državi primitka već u Hrvatskoj po navedenom principu.

Dividende se, načelno, također oporezuju po stopi od 12% plus prirez, no konačan porez u velikoj mjeri ovisi o tome ima li Hrvatska potpisan ugovor o izbjegavanju dvostrukog oporezivanja s navedenom državom ili ne. Ukoliko kompanija (ili fond, recimo ETF) ne isplaćuje dividendu već ju reinvestira, takva nije predmet oporezivanja, no kapitalna dobit proizašla iz prodaje dionica jest (po istim gore navedenim pravilima).

Ukoliko imate štednju u nekoj od inozemnih banaka ili ste ulagali u neku od P2P platformi te ostvarili kamate u inozemstvu također ste dužni platiti porez od 12% te prirez. O tome sam već pisala u tekstu Porez na kamate iz inozemstva. Važno je napomenuti kako je svejedno da li je kamata samo obračunata (pripisana) ili isplaćena na račun.

I ne zaboravimo, primitci koji nastaju trgovanjem kriptovaluta smatraju se također financijskim instrumentima i oporezuju se po istim načelima.

U slučajevima u kojima porezni obveznik propusti iz nekog razloga prijaviti poreznu obvezu, Porezna će uprava podatke o nastaloj obvezi dobiti od poreznih tijela država članica EU-a i ostalih država, uključujući i porezno tijelo SAD. Koliko se to danas stvarno događa ostaje vidjeti.

U prvom ću se postu baviti predajom dokumentacije vezane uz oporezivanje kamata i dividendi, dok ću u nastavku pisati o kapitalnim dobicima i gubicima. Stay tuned

• D_artagnan
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,978
    Bookmarks
    1
    • January 19, 2021 at 8:23 PM
    Quote from StatusQuo

Evo primjer na temelju kripto valuta

https://www.porezna-uprava.hr/HR_publikacije…y.aspx?id=19590

Porezni tretman kapitalnih dobitaka po osnovi trgovanja kriptovalutama

Zbog učestalih upita o načinu utvrđivanja dohotka od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka koje fizičke osobe ostvaruju trgovanjem kriptovalutama, u nastavku dajemo slijedeću uputu:

Dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka u Zakonu o porezu na dohodak (Narodne novine, broj 115/16; dalje u tekstu: Zakon) uređen je člankom 67. Prema tom članku dohodak od kapitala po osnovi kapitalnih dobitaka utvrđuje se kao razlika između ugovorene prodajne cijene, odnosno primitka utvrđenog prema tržišnoj vrijednosti financijske imovine koja se otuđuje i nabavne vrijednosti te imovine. Primicima po toj osnovi smatraju se primici od otuđenja financijskih instrumenata i strukturiranih proizvoda, odnosno između ostalog i primici od instrumenata tržišta novca. Kapitalni dobitak je razlika između vrijednosti koju je porezni obveznik uložio na početku trgovanja i koju je zaradio pri dospijeću ili prodaji te financijske imovine.

Trgovanje bitcoinima smatra se financijskom transakcijom, sukladno presudi Suda EU-a u predmetu C-264/14, od 22. listopada 2015. te se slijedom prethodno navedenog, na dohodak ostvaren po osnovi trgovanja bitcoinima, kao i svim ostalim kriptovalutama, plaća porez na dohodak po osnovi kapitalnih dobitaka, budući se radi o dobitku po osnovi kupoprodaje te kripto, odnosno virtualne valute, što je ekvivalent instrumentima tržišta novca. Porez se plaća na razliku između nabavne i prodajne cijene umanjenoj za možebitne troškove trgovanja.

Display More

A kako je sa prodajom kriptovaluta koje su stvorene.. ne trejdanje. Recimo izrudario si 10k kn i ni ne prebacujes ih u HR, nego sa tim iznosom placas dalje digitalnim walletom ? Tko to moze i kontrolirati buduci da je virtualno?., tj. Jedan prebaci drugome

• discover
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    434
    • January 20, 2021 at 8:54 AM

ili dobivenim na giveawayu :) ?

npr dobio sam prije x godina crypto koji je tada bio bezvrijedan

• Batka
    Student
    Reakcija primljeno
    191
    • January 20, 2021 at 9:37 AM
    Quote from discover

ili dobivenim na giveawayu :) ?

npr dobio sam prije x godina crypto koji je tada bio bezvrijedan

Oporezuju se kapitalni dobici ostvareni kupnjom/prodajom unutar 2 godine. Što se tiče eventualnog pravdanja porijekla imovine, dobro je imati neki dokaz o darovanju, kad god da se ono desilo. Znam slučajeve kada nije priznato "poklonila mi baka".

• 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 13

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.) 2.1k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:11 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 3:03 PM
    2. Odgovora
      2.1k
      Pregleda
      903k
      2.1k
    3. Bokyklc

May 15, 2025 at 3:03 PM
    1. KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.) 451

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:15 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 11:17 AM
    2. Odgovora
      451
      Pregleda
      199k
      451
    3. All

May 15, 2025 at 11:17 AM
    1. Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k

• zlocesti
      • September 18, 2020 at 8:28 PM
      • Tržišta kapitala - USA
      • zlocesti
      • May 15, 2025 at 10:38 AM
    2. Odgovora
      10k
      Pregleda
      2.8M
      10k
    3. accountant

May 15, 2025 at 10:38 AM
    1. INGR (INGRA d.d.) 1.9k

• harpun
      • February 13, 2020 at 7:06 PM
      • Dionice
      • harpun
      • May 15, 2025 at 10:37 AM
    2. Odgovora
      1.9k
      Pregleda
      828k
      1.9k
    3. SILVIO2024

May 15, 2025 at 10:37 AM
    1. Best buy 1.4k

• gta1
      • February 15, 2020 at 10:05 PM
      • Dionice
      • gta1
      • May 14, 2025 at 1:39 PM
    2. Odgovora
      1.4k
      Pregleda
      789k
      1.4k
    3. Goran

May 14, 2025 at 1:39 PM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• KODT (Končar - Distributivni i specijalni transformatori d.d.)

Bokyklc May 15, 2025 at 3:03 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

All May 15, 2025 at 11:17 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

accountant May 15, 2025 at 10:38 AM
  • INGR (INGRA d.d.)

SILVIO2024 May 15, 2025 at 10:37 AM
  • Best buy

Goran May 14, 2025 at 1:39 PM
  • ZABA (Zagrebačka banka d.d.)

vitoo May 13, 2025 at 4:46 PM
  • KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)

All May 13, 2025 at 1:31 PM
  • Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora

imavrek May 13, 2025 at 11:47 AM
  • Komentari trgovanja na burzi - LIVE

All May 13, 2025 at 7:27 AM
  • MDKA (Medika d.d.)

vodoinstalater May 13, 2025 at 12:23 AM

Popularne Teme

• Porez na kapitalnu dobit

456 Replies, 4 years ago
  • Brokeri i brokerske naknade

389 Replies, 5 years ago
  • Brokeri za trgovanje dionicama na stranim tržištima

289 Replies, 5 years ago