A kaj mislite zakaj je otišao.. umjesto da kapetan zadnji napusti brod koji tone.. ne kažem.da IGH nema posla.. ali kako se ti poslovi obavljaju? Prosječna plaća im je pala sa 18 000 na 9000 .. ok zaposlili dosta mladih inženjera. Povećao se broj zaposlenih. Ali dug i dalje postoji...
IGH (Institut IGH d.d.)
-
-
-
Imaju dug, koji je veliki uteg.Po meni, najači pokretač ekonomije, građevina...Stoga, u ovoj godini će se upumpat veliki novci,u velike projekte, da bi se sve pokrenilo i prije vratilo u normalu...Projekti su već spremni, ubrzo sljede natječaji.Igh će sigurno sudjelovat, velikim djelom.Ova godina će bit, odlična za igh, u to sam siguran....
-
https://www.seebiz.eu/tvrtke/institu…kapitalu/253579
Podmirili PIK dugovanje . 👏👏👏
-
neki i kupuju
IGH PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. 544 0.09% 9,678 -
neki i kupuju
IGH PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. 544 0.09% 9,678 Kupuje to baš PBZ ili je to netko iza tog računa 9?
-
Sve se posložilo: vraćanje duga; zaposlen priličan broj mladih doškolovanih inžinjera i posla preko glave
-
neki i kupuju
IGH PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. 544 0.09% 9,678 Kupuje to baš PBZ ili je to netko iza tog računa 9?
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D. Skrbnički 9,678 2021-03-12 1.58 -
https://gospodarenjeotpadom.rijeka.hr/polovinom-ozujka-zapocinju-radovi-na-izgradnji-sortirnice-u-
Ugovorni voditelj projekta Institut IGH d.d. Zagreb
-
https://gospodarenjeotpadom.rijeka.hr/polovinom-ozuj…ihacevoj-dragi/
Moglo bi ovdje biti ugodno iznenađenje za 1Q, neovisno od ovog poslica.
Jos kad lovica bude uknjize od Peljeskog za 1Q.
-
Cudna
Kako to misliš da su podmirili dugovanje? Sklopili su ugovor kojim se uređuje način podmirenja duga.
Netko je drugi otkupio dug ili će ga tek otkupiti ili će B2 kapital preuzeti imovinu koja sluzi za osiguranje duga. Oni sredstava za uobičajeno, novčane podmirenje duga, nisu imali niti danas imaju. A niti će imati, dok netko ne dokapitalizira ili na neki drugi način financijski ojača društvo.
Al zanimljiva je brzina u sazivanju sjednice NO i donosenja odluke..... po noći. Voda došla do grla.
-
-
Cudna
Kako to misliš da su podmirili dugovanje? Sklopili su ugovor kojim se uređuje način podmirenja duga.
Netko je drugi otkupio dug ili će ga tek otkupiti ili će B2 kapital preuzeti imovinu koja sluzi za osiguranje duga. Oni sredstava za uobičajeno, novčane podmirenje duga, nisu imali niti danas imaju. A niti će imati, dok netko ne dokapitalizira ili na neki drugi način financijski ojača društvo.
Al zanimljiva je brzina u sazivanju sjednice NO i donosenja odluke..... po noći. Voda došla do grla.
Alooooo. Ne citas dobro. Procitaj Predmet.
Znaci Podmirili PIK, SENIOR u rekonstrukciju.
-
Al ovo mi je smjesno , hitno sazvan sastanak u 9 sati navecer ??!! Pa ne bi da gori kuća ili netko umire , osim toga čemu tu drama uopće spominjati u dopisu?
-
Al ovo mi je smjesno , hitno sazvan sastanak u 9 sati navecer ??!! Pa ne bi da gori kuća ili netko umire , osim toga čemu tu drama uopće spominjati u dopisu?
možda su dobili ponudu koju nisu mogli odbiti
-
Cudna
Sve ja dobro citam. Netko ih očito je nagazio i išao je kuršlus. A taj netko zna dobro datume i vrijeme potrebno da se nešto provede i dogodi. I onda oni suočeni sa kuršlusom pristaju na modalitete B2 al za sada samo još namjerom, a ne konačnom realizacijom. Taj dokument moguće sad sluzi tom nekom tko ih je nagazio i ostalim vjerovnicima da se ipak nešto kreće. Sto će se točno pokrenuti, na koji način i sto će to značiti za ostale vjerovnike i dioničare to ćemo tek saznati. Ako ćemo....
Moguće naravno da sam ja u krivu, al meni to tako izgleda. Ovo njihovo iznenadno potpisivanje namjere rješavanja situacije sa ključnim vjerovnikom.
-
-
Da li je moguće, da netko preuzme dug i da igh plaća manje kamate u budućnosti?
-
Prijelomni trenutak za IGH, bilo je i vrijeme....ako ne sad, poslove će birati...nažalost potresi...Sve je pod kontrolom!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
-
U 9 sati navečer?
A kad pogledas širi kontekst i rasprodaju dionica od većih dionicara povezanih s njime i namjeru prodaje dionica iz trezora, sve se to bas savršeno uklapa u priču o “nemoralnoj ponudi”.
Ja mislim da su i dalje dionice IGH u invesitorskom smislu skoro pa “bezvrijedne” odnosno da vrijede kontrolu nad poslovanjem i dugovima. Ako se radi o PIK trazbinama onda je namira u imovini, al obzirom da ne znamo niti o kojoj se imovini radi, a niti okojem obujmu imovine, možemo samo spekulirati koliko je to dobro za vrijednost koju drze ostali vjerovnici, a kolika nakon njih, za dioničare.
Već neko vrijeme vidi se da iz firme promatraju i komentiraju preko nekolicine malih dionicara od kojih su neki i u top 10, sto se komentira u javnosti i po forumima. I onda plasiraju afirmativne dopise..... tipa.... dobili smo ovaj i onaj posao od 2-3 milijuna kuna?! Skinuli smo dimnjak u Čigoču bez da smo morali izmjestiti rodino gnijezdo?! Wtff. A koga to zanima? Zamisli da Podravka ili HT koji su u visoj kotaciji burze od IGH počnu burzi dostavljati dopise tipa prodali smo kamion Vegete vise od ocekivanja ili u Štakorovcu su prošli mjesec žitelji surfali dvostruko vise nego u isto vrijeme lani radi postavljanja optičke infrastrukture od seoskog dućana do crkve?!
A ovdje sve pojasne “Rusom” i nemoralnom ponudom? Kao da u posljednjih 7-7 i pol godina od sudske potvrde predstecajne ili u posljednje tri godine u kojoj defacto ne otplaćuju senior dug, nisu to mogli odavno rijesiti na sličan način?!
-
Ne znam naravno o cemu se radi. Sumnjam da je B2 kapital udruga sa humanitarnom misijom. Sumnjam da je pao neki dogovor od kojeg bi dionicari mogli profitirati.
-
Cudna
Ne znam ja ne vidim da su nesto otplatili vec da su kako kazu jasno da uredjuju nacin podmirenja pik dugovanja i preostalog Senior duga.
" uređuje način podmirenja PIK dugovanja INSTITUTA IGH, d.d., te preostalih Senior obveza prema društvu B2 KAPITAL d.o.o. "
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 266
- calypso