Jedna za grube igrače
Nema je na platformama Revolut i Trading 212.
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=HTBX&ty=c&p=d&b=1
Ako se nekome radi analiza, volio bih čuti mišljenje.
Jedna za grube igrače
Nema je na platformama Revolut i Trading 212.
https://www.finviz.com/quote.ashx?t=HTBX&ty=c&p=d&b=1
Ako se nekome radi analiza, volio bih čuti mišljenje.
Nekako mi
hmm- nekako mi smrdi da ce ovo jos dole.. bilo bi ljepo da nam i zlocka malo pogleda ovo .Ja cu nadgledat i pricekat da ode ispod 9 ako ne i blize 8.
Display MoreNekako mi
hmm- nekako mi smrdi da ce ovo jos dole.. bilo bi ljepo da nam i zlocka malo pogleda ovo .Ja cu nadgledat i pricekat da ode ispod 9 ako ne i blize 8.
Hvala na feedbacku, no volio bi to malo konstruktivnije. Zašto to smrdi?
Prilog, neki graf?
Netko je ovdje nedavno spomenuo da ima fundametalista pa da ima tehnicara i da ima oni koji trze po filingu..
e ja sam onaj treci
gledao sam Lac pred kraj proslog mjeseca kad je bio negdje na 11 i tad mi je nesto smetalo u toj dionici..
kolega upupup (i drugi, koje zanima):
osim što TANH prema TA izgleda dobro čak i na kraći rok, da ne govorimo o duljem vremenskom roku, evo dam vam napravio mali pregled zadnjih informacija o kompaniji
ovdje nam ostaje jedino se pouzdati u TA i nadati se da će iz nekog razloga potegnuti prometi...
meni osobno to nije dovoljno, ima boljih prilika
ili kako je netko rekao na forumu, nemam toliko keša koliko je prilika
kolega upupup (i drugi, koje zanima):
osim što TANH prema TA izgleda dobro čak i na kraći rok, da ne govorimo o duljem vremenskom roku, evo dam vam napravio mali pregled zadnjih informacija o kompaniji
- ovdje i detaljnije ovdje prema zadnjoj korporativnoj akciji, financijski tijek je bogatiji za $10 mil (6.060.608 dionica po $1.65), treba im za radni kapital; prema ugovoru, spominje se i pravo da investitori kupe dodatne dionice po cijeni od $1.81, sve ovo je bitno jer se ne radi o razvodnjavanju barem prema trenutnoj cijeni na burzi od $1.51
- o razlici između stock options i stock warrants imate ovdje
- po vijestima koje stižu s terena, društvo što samo, što preko podružnica, stalno radi i isporučuje: proizvodi na bazi ugljena, autonomni i 'bespilotni' električni čistaći ulica, minibusevi (klasični motor i električni), da ne lijepim pojedinačne vijesti, proguglajte
- dosta bitno za promatranje dugoročnih trendova i karte, potpora još iz 2019. godine je negdje na razinama $1.4-$1.5 tako da ja ne bih ulazio ovdje dok se ne testira opet ova granica kao potpora
- zadnji podaci o short interest (ne trgovani promet) bilježi povećanje od 112,87% na nekih 7% float-a što me iznenadilo, pa savjetujem oprez jer dionice bilježe takve skokove obično kad se cijena prebrzo popne? podatak je na 30.11. pa možda za tjedan dana saznamo friškije stanje od 15.12., svakako mi je ovo podatak koji zabrinjava
- bilancu sam pogledao i ne znam kaj da velim, strašno im varira radni kapital od kvartala do kvartala ali i po godinama, kao i ostale stavke, tako da tu nemam ni preporuke, čudni su podaci uglavnom (a i zadnje stanje je od 30.6.2020.)
- o padu cijene na ove razine nemam mišljenje, kao je palo tako će se vrlo vjerojatno i vratiti iako sumnjam na te razine na kojima je bilo, poslovanje bi ipak trebalo pokazati rast potpisanih ugovora i bit transparentnije, no to su ipak Kinezi , bez zamjerke
ovdje nam ostaje jedino se pouzdati u TA i nadati se da će iz nekog razloga potegnuti prometi...
meni osobno to nije dovoljno, ima boljih prilika
ili kako je netko rekao na forumu, nemam toliko keša koliko je prilika
Kolega accountant zahvaljujem za ove vrlo korisne informacije.
Do nekih informacija sam i osobno došao, ali ih nisam shvatio važnima, tj. redoslijed događaja mi se učinio važnijim.
Prvo je cijena porasla na oko 3.5$.
Onda je uslijedila dokapitalizacija sa novim dionicama po 1.65$ , pa je zbog toga cijena pala na približno 1.5$
To je bilo popraćeno velikim interesom za shortanje, ali pretpostavljam da je taj dio priče završio.
Vjerujem da već sami početak tjedna počinje sa oporavkom dionice, a uskoro je moguć i znatniji rast.
LAC
Ovisi koliki vam je vremenski rom na kojeg ulazite. monthly, vidim curves, nalik scallopsima
Weekly je puno strm za povući trend line, meni i to izgleda nekako zaobljeno
Dnevni... u rasponu je, i to bi se moglo istrgovati
Kratki vremenski intervali- formiran je down channel, a nekako pokazuje nevoljkost da dodirne doljnji rub, pa je vjerojatnije da če prema gornjem rubu, nego prema doljnjejm. Čini mi se da vam je prvii reward jedan dolar, što je nica, to je skoro 10%
LAC
Ovisi koliki vam je vremenski rom na kojeg ulazite. monthly, vidim curves, nalik scallopsima
Weekly je puno strm za povući trend line, meni i to izgleda nekako zaobljeno
Dnevni... u rasponu je, i to bi se moglo istrgovati
Kratki vremenski intervali- formiran je down channel, a nekako pokazuje nevoljkost da dodirne doljnji rub, pa je vjerojatnije da če prema gornjem rubu, nego prema doljnjejm. Čini mi se da vam je prvii reward jedan dolar, što je nica, to je skoro 10%
Nesto mi nije jasno.
Lac je 9,44 -9,46 a graf upucuje da je 12
sta propustam?
jel to zlocka ima kristalnu kuglu pa crta buducnost laca na 12
lac na nyse je 9,45, a na kanadskoj tsx 12.06, otuda razlika
12 mu je target na gornjem rubu kanala, ako misli još koji put prošetati
Al' generalno, po nosu ipo grafu, treba imati na umu i target veći od tih 12,50
Fuckić otvorila sam kanadsku burzu
Whooops
No, princip je isti, sve su ostalo nijanse
https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik…-forda-15036218
Nevjerojatno , da stave g.. no na Ipo, rasla bi mu cijena 🙂
https://novac.jutarnji.hr/novac/novcanik…-forda-15036218
Nevjerojatno , da stave g.. no na Ipo, rasla bi mu cijena 🙂
Neki i otkazuju IPO.
pfe je mislim na dobroj razini. ja usao sa 600 komada trenutno
U plusu prodao BA kupljen u petak /na vrijeme jer su objavili da iaju kvarove na Dreamlineru)
u minusiću PSX kupljen danas, mislio sam da će više tumbat.
Čekao nisko PINS, AVIS rentacar i još čekam Pfizer
Prodao BA danas +7%, Prodao PFE po 40,91 i kupio ga ponovo po 39,50. Prodao Zyngu +9% i kupio UAL. Jesam li pametno napravio vidjet ćemo. Znao sam da PFE neće otići na 50$ npr. ali ovaj pad nisam očekivao. Procjenio sam da će otici do bar 42-43 ali za danas ništa. Čekamo dalje.
masu dionica ima taj oblik "pitona koji je progutao slona " /Mali Princ/.
Zastanu kada zatvore liniju i tu sad svi čekamo kud će
uopce mi nije jasno zasto je ovako samljelo pfizera, a jos sanofi i gsk imali katastrpfa rezultate. umjesto da poraste dobrano, oni dole. a jos danas pocinje cijepljenje. ili sutra. uglavnom, vise dobrog nego loseg. ja uzeo jos 100 kom na 39.17. Kako imam puno komada, vec sam u gubitku 500$ a pad niti 2% od kad sam kupio tj. prosjek
eto imene na 39.10.
no, bilo bi previše filmski da se baš odqvde odbije