Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
Bilo mi je bolje da sam ovaj dan prespavao....
Si modernu hvatao?
Na kraju sam ipak uzeo nesto moderne.
E sad mi nije jasno dal se ovo odgadanje odobrenja u EU odnosi i na modernu ili je to samo za Pfizer?
-
I ja htio uzeti na 132 i odustao jucer navecer. Šteta. Odnosi se i na jedne i na druge. Stvar je u tome da i onako do onda neće biti cjepiva za EU, nego vecinom za SAD i UK, pa onda kao oni čekaju
-
ja sam za sada samo u tehnoloskim, apple, amd i nvidia. prve dvije su +, nvidia nije ni mrdnila. ne znam sta cu danas, mozda najpametnije nista ne dirat
-
Ja se idem vubiti
Imala Modernu
Chicken prerano izašao
-
Ja se idem vubiti
Imala Modernu
Chicken prerano izašao
Dok je u plusu nikad nije prerano.
Problem nastaje kad se izlazi prekasno jer je onda najcesce crvenilo...
Sjecam se BTC-a na 4k pa na 10k pa na 15k pa na 20k pa onda opet na 3-4k.
Svi koji nisu prodali evo ih opet na 20k.
Znaci dokle god ne prodas nisi izgubio nista (odnosno dok te neki Borg ne sje..)i dalje imas istu kolicinu btc-a...
Zato ja sad imam HOLD crvenila u potfelju.. i nisam izgubio nista dok ne prodam ..
-
Fora graf, prikazuje razliku koliko se prinosa ostvaruje preko noći (pre/post market trgovanje) naspram intraday (working hours) promjena indexa -> promjene se zbivaju van radnog vremena burze što tjera ulagače na držanje dionica.
-
Ja se idem vubiti
Imala Modernu
Chicken prerano izašao
Dok je u plusu nikad nije prerano.
Problem nastaje kad se izlazi prekasno jer je onda najcesce crvenilo...
Sjecam se BTC-a na 4k pa na 10k pa na 15k pa na 20k pa onda opet na 3-4k.
Svi koji nisu prodali evo ih opet na 20k.
Znaci dokle god ne prodas nisi izgubio nista i dalje imas istu kolicinu btc-a...
Zato ja sad imam HOLD crvenila u potfelju.. i nisam izgubio nista dok ne prodam ..
Potvrda na sve navedeno.
Iz Moderne izašao na 146 tko bi očekivao da će preći 170. A da sam ostao bih razbijao glavu zašto nisam izašao na 146 kada je pala na 130.
Zato ponavljam što je kolega emil napisao - dok je u plusu nije prerano -
Koji okret moderne. Strasno. Treba pricekati da se smiri, jer ga hvatati ovako je tesko ne ostati opecen, ako ne mislis duze ostati u njemu. Uskoro ce rezultati JNJ pa ako budu jako dobri onda ne znas kako će ovi reagirati. JNJ ima jos bolje cijepivo, jer se treba cijepiti samo jednom tj. ne mora biti bolje iz perspektive zastite, ali je svakako bolje dobiti jednu injekciju, jer kod ovih drugih kompanija dobivas cijepiva 2 puta, odnosno daju se u rasponu od 2 tjedna kod pfizera i 3 kod moderne (ili 2, nisam siguran), a za to se vrijeme već možes zaraziti.
-
mislim da u trecoj fazi testiranja i jnj ide s dvije doze
-
-
I od pfizera se daju u rasponu od 3 tj. Ne, mislim da JNJ ima samo jedno cijepljenje, ali nisam 100%. Pratio sam razvoj cijepiva prije nekih 6 mjeseci, pa sam do sad dosta toga zaboravio
-
malo uranio s izlaskom iz amd :(, usao u pltr
-
Izasla analiza za NMCI i NMM. Ono sta sam vam pisao je opisano
https://seekingalpha.com/article/439251…_content=link-0
mislim da se morate registrirat da mozete procitati
-
koje ludilo danas na moderni
Gore-dole pa gore i evo ga juri prema dole odakle je krenuo.. Moglo se ovdje fino trajedat danas
Pratio sam usput i Pfizer al nista- poskocio na pocetku i zaledio se na 40.50 ....
-
Samo trejdajte .
Navijam za svih vas
-
Bogme i rano u PLTR.
Ispod 20 to treba čekati.
-
Meni danas cudo. Znaci idem kupovati modernu na 128 i ne uspijem, i onda na 129 i ne uspijem i onda 130 i ne uspijem i rekao ma pricekat cu i vratit ce se, kad ona gore kao luda. onda sam okrenuo na solarce i okrenuo JKS 3x, LUV 2x, kupio opet CSIQ, kupio NVDA odmah na poceku, ali nju cu drzati, Istrejdao jos neke solarce i dokupio sitno JD-a pa da vidimo sta bude sutra. Sad cu shortati HL ako me poklopi na 5.20 i to je to; evo poklopilo me :). Ovakvi dani su rijetki
-
Ja čekam PLTR ispod 20 i kupujem. PLUG isto pada i uskoro bi mogao opet biti zanimljiv. Pfizer mi trenutno na +10% ali mi ga se ne prodaje. Nije ludovao kao Moderna pa mislim da bi trebao još gore. Ostatak dionica kao EA, Zynga, Paypal, Viatris i Boeing u blagom plusu 1-2% to ne diram i čekam.
-
Pfizer prodaj 10.12 kad dobije odobrenje od FDA-a. Tad ce ici sell on the news. Bar mislim.
-
Bogme i rano u PLTR.
Ispod 20 to treba čekati.
a na kraju dobro ispalo, amd je trenutno nizi,
pltr sam ocekivao malo jaci oporavak na otvaranju, ali izasao sa dolar po dionici zarade
izasao iz applea, drzim jos nvidia
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k