A što se preporučuje ako da gas?
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?
-
-
-
smanjili kamatu?.....zašto, ako je sve "u redu"?..... prvo je pisalo 5,00 a sad su promjenili na 5,25.......hakiralo ih ko Hak?.....slike u prilogu....
-
zanimljivo! obje točne interest rate 5,00-5,25%!!! i odmah u 15 minuta indexi izgube iše od 1%!!?? neočekivano iznenađenje?
-
Danas je realno odustao od borbe protiv inflacije. Nadao sam se bar još 0.25% da se manija malo ohladi i stabilizira tečaj dolara. Ali ništa od toga. Šta zaradim na stranim obveznicama popušiti ću na tečajnim razlikama. Badava na njima i 10% godišnje ako dolar bude trunuo.
-
Neka tarapana na sve strane danas a nikog nigdje.
Ja sam otvorio dosta shorta danas (NG, EURUSD) ali malčice prerano. Boli. -
Prerano ti je za šort. Zadnjih par tjedana stvarno je totalno ludilo. Ne znam šta ih tjera ni odakle tolike pare. Pitam se samo odakle toliko municije.
-
Od rasprodaje kripta?
-
Interesantno mi je da se kripto u svemu tome vrlo malo micao ...
-
QQQ je otišao s 310 na 371 u manje od dva mjeseca. A cijeli je pun teškaša od kojih su neki veći od 1T$ i svi redom na jako visokim valuacijama.
I to u vrijeme kamata na treasury iznad 5% te kamata na Junk od skoro 10%.
-
Jel netko proucavao koji ETF u EU ima ove firme? Tj, dali ima takaf ETF?
Nevjerojatno do čega se dovela Europa: ‘Od ovog rata profitiraju jedino Amerikanci! Samo pogledajte Poljake...‘‘Ne možete samo ispružiti ruku i pritisnuti neki gumb. A svo voće koje visi na nižim granama već je ubrano‘, kažu šefovi iz obrambene indsutrijewww.jutarnji.hr -
-
Prodao sam sav HIMX (kupujte).
Dokupio T.
Sitno kupio VIR (hoću niže)
Ostavio sam si TRMD, EDAP,ABCL i RC
mada potonji.... dobio sam ga jer je progutAo BRMK.
Ovaj rast danima... Svrbi me da sve rasprodam. kaće Kata Klizma?
-
Po dužem vremenu konačno prodao PPIV ostalo još nešto sitno. Juče sam kupio nešto Plug power, ali puno se je več povzpeo ali prognoze su da ima još mjesta. Sad razmišljam ili se natankam do vrha sa ovo dionico ili tražim nešto drugo za Long?
ANALYSTS OPINION: Oppenheimer forecasts $21, UBS forecasts $24, JP Morgan forecasts $20 and Citigroup
forecasts $20. -
evo, za obožavatelje teme :
Medical Properties: Don’t Ignore The 20%+ Short InterestThe current short interest on Medical Properties stands above 20%. In my mind, such a high short interest is for good reasons. Click here to read my analysis.seekingalpha.com -
Nafta tehnicki vrlo lako mozda napravi novo dno, cetiri puta je pokusala proboj sad mozda to znaci dobar otpor samo tu je descending triangle koji je inace continuation obrazac osim u malom broju slucajeva iako ovaj nije bas idealan skroz, vidjet cemo brzo gdje ce , a to ce odredjivat i ostalo ponasanje trzista s obzirom da je pomak u nekom smjeru vrlo lako u rangu +10%
-
Dodao bih nesto naftaskih dionica ali ovaj graf me malo cese na botuncicu, iako nekako me osjecaj vuce da ce ovo prema gore okrenit, bacio sam taman malo oko na ovih par coal dionica sta iman na listi svi se nesto zelene zadnje vrijeme ima tko koji graf koji ukazuje na neke moguce preokrete vezano za ujeee
-
Kad malo razmislim nekako mi 70$ više ne izgleda tako puno para kao nekad. Ne možeš na Jadranu noćiti jednu noć za te pare. A ono barel nafte za te pare ne izgleda mi skupo. To je kao 30$ iz 2008. Ili 45$ iz 2016. Zapravo ne pamtim da je nafta bila jeftinija osim u kovid-u i 2016.
-
Kad malo razmislim nekako mi 70$ više ne izgleda tako puno para kao nekad. Ne možeš na Jadranu noćiti jednu noć za te pare. A ono barel nafte za te pare ne izgleda mi skupo. To je kao 30$ iz 2008. Ili 45$ iz 2016. Zapravo ne pamtim da je nafta bila jeftinija osim u kovid-u i 2016.
kilo kruha u pekari je pramasilo litru na pumpi, a i to nije pravo kilo nego duplo manje bar
-
Vruće ljeto, sunce sije, ona sedmo pivo pije....
Uhvatila malo vremena , i pribrala se, i pogledala stare grafove, nakupilo se toga
Našla sam Canadian Solar, iz 2020... ličilo je na diamond half staff pattern, bila sam postala taj graf i pogledala danas , kako se situacija razvijala... e pa tako je.
Treba dakle naučiti crtati, mada crtati i trgovati nije isto.
Chicken kakav jesam nemam živaca za swing, najdulje me papir drži u day trade, a za to mi nedostaje vidna oštrina, i brzina refleksa.
Možda da svog psa naučim da stisne buy i sell
Na diamond topu, half staff sam se obogatila BTW, znate gdje
-
Plinari mi mogli uskoro poletiti jako visoko.
nadam se da ce opet bit topla zima
Ukrajinski ministar: ‘Taj ugovor uskoro istječe. Ne vidim rješenje. Prijeti ogroman udarac Europi, ali i nama!‘Konzultantska tvrtka ICIS otkriva koje su europske zemlje u tom slučaju daleko najranjivije...www.jutarnji.hr -
Plinari mi mogli uskoro poletiti jako visoko.
nadam se da ce opet bit topla zima
Netherlands to permanently shut down Groningen field
kažu to je najveće plinsko polje u EU
i ja se nadam toploj zimi!
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-