Shanghai Returns To Lockdown For Mass Testing Just Days After Reopening | ZeroHedge
Ovo je ko' noćna mora , ponavlja se
Ne razumijem zašto to čine, i ćemu služi.
Osim da manjkom svega što ne stiže hrani našu inflaciju
Shanghai Returns To Lockdown For Mass Testing Just Days After Reopening | ZeroHedge
Ovo je ko' noćna mora , ponavlja se
Ne razumijem zašto to čine, i ćemu služi.
Osim da manjkom svega što ne stiže hrani našu inflaciju
----------I’m still thinking the Fed will pause the first time stocks get sloppy, or unemployment starts to rise, but maybe I’m wrong. So far, no signs of that. Still, they’ve not been tested yet.
Prvo su mislili da je inflacija privremena, i da će pojesti sama sebe
Onda su mislili da smo vidjeli vrh , sada skrušeno priznaju da nismo
Svi pričaju o rastu kamatnih stopa, nitko o tighteningu.
Da li je FED zavrnuo špinu, ili još teče ? Prava će nevolja biti tek kada prekinu dotok novca
Bit će finog šorta ovih dana... Na CNBCu Jim zasukani Cramer zagovara 100 basis points hike
Mav of WS objavio da je otvorio šort poziciju u CRWD, više u nedjeljnom izdanju na njegovom kanalu...
takvo povečanje sljedeći tjedan vjerovatno bi dodatno šokiralo market ali možda bi omogućilo da vidimo vrh inflacije ako bi se nastavilo s 50 basis points sljedeći mjesec......pitanje je kako bi to utjecalo na kreditno tržište i vrlo "jaku" ekonomiju ali ovakvim (ne)postupcima market i inflaciju budu "uhvatili nikad" ......jel več će sljedeći mjesec vrlo vjerovatno (a zapravo sigurno) imati još veću m/m inflaciju ako se nešto ne promjeni jel več prvih 10 dana ovog mjeseca pokazuje tu tendenciju.......
Na tragu naših razmišljanja o 3200..
Goldman Sees S&P Tumbling To 3150 When The Recession Hits | ZeroHedge
Kolegice, budite korektni i prenesite sve sto piše u tom članku. Sve bitno, a ne ono sto se vama svidja i sto ni vi htjeli. 😉
Tko vam je lani bio crnac, a ?
Ajde si pročitati
Bilo kako bilo, ovo je market u padu, jutros futuresi 38xx, fali mačja dlaka za službeni Bear, 20% manje od ATH.
Prema tome ili se baviti nečim drugim, ili short side, ili prodati svaki bounce.. nije još vrijeme za long pozicioniranje
Postovana kolegice mislim da bi možda trebali ipak malo smanjiti Gloom&doom doživljaj jer Zerohedge vam je prilično pristrana “tiskovina” i tamo sigurno nećete dobiti uvijek nepristran pogled odnosno pregled situacije. Drugim riječima ovo sto tamo citate je analiza prilagođena potrebama želja i poruka korisnika Zerohedgea. Ne kažem ja da se to tako ne mora ili ne može odigrati nego da sve sto tamo citate morate uvijek uzeti sa malo zadrške. Tko dulje prati sajt, zna da se tamo recesija najavljuje svakodnevno valjda posljednjih 10 godina. Jednom će se i dogoditi, sada je vjerojatnost veća nego prije nekoliko mjeseci al jos to uvijek nije ono sto bi nazvali jako ili potpuno izglednim događajem.
😉
Sve pet
Pripremi se za najgore, nadaj se boljem.
Možemo otvoriti kladonicu, Briti se klade i za manje razloge...... S&P 3200 nije nerealno očekivati
Obzirom da sam u cashu ne pišem Gloom, sve pršti od veselja
A u međuvremenu short side ili swing na bounce, ili naprosto ne trgovati
kaze se kad se izuju shorteri, onda oni dizu cijenu jer trce za papirom
Na kriptovalutama je danas harakiri (BTC -11%, ETH -17%). Posljedicno tome slijedi pad na Nasdaq-u i tech dionicama, a onda vjerovatno i na S&P-u.
Sve je ovo očekivan razvoj događaja. Ne znam što bi tu bilo čudno. Vremena su neizvjesna, market visoko, moralo je jednom krenuti nizbrdo. Do prije tri mjeseca market se mogao početi hladiti samo uz pomoć nuklearnog oružja ili invazije nasilnih izvanzemaljaca, ostale vijesti ma kako loše bile nisu bile u stanju izazvati ni korekciju.
Na kriptovalutama je danas harakiri (BTC -11%, ETH -17%). Posljedicno tome slijedi pad na Nasdaq-u i tech dionicama, a onda vjerovatno i na S&P-u.
sve je to točno što navodite osim premise da je to zbog BTC-a
ne pada tržište zbog BTC-a, pogledajte indekse u Europi
došla maca na vratanca
Mene još samo zanima je li mi skori potop kontejneraških vozarina uračunat u cijenu kod Zim i DAC ili ne. Po cijeni se čini da je ili barem uglavnom je. A možda griješim.
Dok čekamo današnji potop, evo vijesti iz Europe:
Cini mi se da je promet u ovom danasnjem padu dosta slabiji ?
sve je to točno što navodite osim premise da je to zbog BTC-a
ne pada tržište zbog BTC-a, pogledajte indekse u Europi
došla maca na vratanca
U pravu ste da BTC nije uzrok ovog pada, vec rekordna inflacija i stezanje FED-a.
Zanimljiva je korelacija između kripta i Nasdaq-a, jer obicno prate jedno drugo u zadnje vrijeme.
Nasdaq indeks danas -4%
Vix indeks straha je danas 33 +19.5%
Meni se čini da je ovaj pad danas navlakuša.
Hoću reći, svi će se nakrcati put opcijama, plus kaj će masa u short, a sutra izbijanje iz cipelica. No, to se tak meni čini.
Danas short NVDA, 3 dolara razlike. Sad nek se igraju dalje.
Ali ovo je jako opasna igra sad.
Volumen - NI-KA-KAV!
Na kojoj stranici nadjete tu sliku trzista?
Na kojoj stranici nadjete tu sliku trzista?
internetskoj
finviz.com
al ta mi nije dobra sad trazim neku koja ce mi zeleno pokazivat