Može li itko pogledati malo dalje od nosa i snimiti što bi valjalo kupiti za Long ?
Jednom.
Ono, moje pjesme moji snovi
Bank of America, Coca Cola itd
BRKA -B
Vojna industrija?
Može li itko pogledati malo dalje od nosa i snimiti što bi valjalo kupiti za Long ?
Jednom.
Ono, moje pjesme moji snovi
Bank of America, Coca Cola itd
BRKA -B
Vojna industrija?
a zašto raste clover health investment?
strejdao marketu, MQ
Danas ipak ništa od nuklearnog napada?
Danas ipak ništa od nuklearnog napada?
Samo da Hajduk bude prvak. ![]()
Ovi Amri su pravi amateri spram nas. Ni pasti ne znaju
S&P mizernih 1,27%
Danas je kod nas trebalo imati cojones i kupiti na popustu velike lijepe papire sa dobrim poslovanjem i redovnom dividendom, mogao se uhvatiti i DY 6%
Što se trebalo vani, ne znam.
Prespavala.
Al' tko spava, zlo ne misli. ![]()
Moj idol je opet u zimu pa sam i ja u zimu opet. ![]()
danas upalio long
nakon dulje vremena
ASML u premarketu uzeo pola na $595, dodao na otvaranju još pola preko $600
prodao maloprije na $625
nemam živaca više gledat kako plešu indexi, bi-nebi
a vidim da će uskoro i neke sankcije objaviti pa nije dobro dugo tavoriti u poziciji u ova nesigurna vremena
sretno ekipa! drš'te se!
Ja sam svoje odrede raspustio, sutra možda opet pregrupiranje:
oxlc
panl
mq 2×
ares
alk
puno zujali malo meda dali, no barem smo pokazali da i u ratu ne gubimo nadu
ja sam danas u strahu od svjetke krize i svjetsog rata odlucuio opet ulozit u ZSE. ak treba ispusit lovu nek se bar pusi po hrvtaskoj:)
Posto me vani ide s brodarima (EGLE) odlucio sam i dalje plovit s brodarimapa sam uzeo ATPL(370) i JDPL(50).
Po meni sam dans super to protrgovao a sutra cemo vidjet dal je to stvarno bilo super ili ne.
Evo ameri već okreću u plus..jedino im je još dow u minusu...al do kraja trgovanja i to bi moglo u plus...i opet će današnji prodavatelji kukati.
ponovno samušao u amzn , izašao ušao u asts, sad čekam da pobegnem.
bravo za burzu, stameno i kameno
Kolega tin
Ti dođeš nešto kao dnevni semafor ![]()
Daj malo doprinosa... svi pratimo to, znamo gdje pogledati grafove i indekse
pitala si za neke dione, evo možda je ova dobra, svakako je ugodno iznenadila u techu: SQ Stock Surges on Rosy Profit Outlook (bloomberg.com)
vidim, dosta je pala: SQ on finviz.com
da pojasnim jučerašnji earnings report, bilo je straha oko izloženosti Bitcoinu, i u bilanci a tako i kroz prihode, jer je BTC opet ronio u zadnjem kv. 2021.
Dorsey brije opako na kripto ![]()
reakcija ulagača se vidi, u afteru su ju dobro digli
sad pričekati da vidimo jel će držati te dobitke
inače, imaš na Trading212 odličan long 3x SQ: Leveraged 3x SQ ETP
pa ako imaš par tisučaka na bacanje... uloži i zaboravi na par mjeseci
https://finance.yahoo.com/m/f99de998-1c93-3d11-8cd6-93c2fb95e221/the-s-p-500-entered-a.html
Joseph........korisnik yahoo finance , komentirao je članak ovako
--------Even though some newsfolks say it is a start of a correction, data in that table say that the roaring bear market has been here for some time - half of S&P500 is down between 20% and 50% and half of NASDAQ down more than 50% from 52w highs:
30% of NASDAQ components are down between 20% and 50%
46% of NASDAQ components are down more than 50%
51% of S&P500 components are down between 20% and 50%
2% of S&P500 components are down more than 50%
The Show Must Go On
malo prije si na TA temi pročitao moje misli a sad postao nešto što sam maloprije gledao........stvarno nevjerovatno
..... sad se več pitam da li sam ja stvarno ja, ili sam ja ti, ili si anektirao ono malo što imam u glavi, ili pak "veliki umovi" isto misle......
.......
Ili pak svi vide isto i svi ce radit isto i market ce ici u tom smjeru jer svi vide smjer na isti nacin ![]()
Ili pak svi vide isto i svi ce radit isto i market ce ici u tom smjeru jer svi vide smjer na isti nacin
najgore je što za dobar dio marketa ove godine ne vidimo ništa pa sve leti ko muha bez glave.......ili zapravo mislimo i znamo da vidimo pa zato tako leti....... ![]()
koliko pameti na ovom svijetu a opet ne znamo ništa........ ![]()
![]()