Može li itko pogledati malo dalje od nosa i snimiti što bi valjalo kupiti za Long ?
Jednom.
Ono, moje pjesme moji snovi
Bank of America, Coca Cola itd
BRKA -B
Vojna industrija?
Može li itko pogledati malo dalje od nosa i snimiti što bi valjalo kupiti za Long ?
Jednom.
Ono, moje pjesme moji snovi
Bank of America, Coca Cola itd
BRKA -B
Vojna industrija?
a zašto raste clover health investment?
strejdao marketu, MQ
Danas ipak ništa od nuklearnog napada?
Danas ipak ništa od nuklearnog napada?
Samo da Hajduk bude prvak.
Ovi Amri su pravi amateri spram nas. Ni pasti ne znaju
S&P mizernih 1,27%
Danas je kod nas trebalo imati cojones i kupiti na popustu velike lijepe papire sa dobrim poslovanjem i redovnom dividendom, mogao se uhvatiti i DY 6%
Što se trebalo vani, ne znam.
Prespavala.
Al' tko spava, zlo ne misli.
Moj idol je opet u zimu pa sam i ja u zimu opet.
danas upalio long
nakon dulje vremena
ASML u premarketu uzeo pola na $595, dodao na otvaranju još pola preko $600
prodao maloprije na $625
nemam živaca više gledat kako plešu indexi, bi-nebi
a vidim da će uskoro i neke sankcije objaviti pa nije dobro dugo tavoriti u poziciji u ova nesigurna vremena
sretno ekipa! drš'te se!
Ja sam svoje odrede raspustio, sutra možda opet pregrupiranje:
oxlc
panl
mq 2×
ares
alk
puno zujali malo meda dali, no barem smo pokazali da i u ratu ne gubimo nadu
ja sam danas u strahu od svjetke krize i svjetsog rata odlucuio opet ulozit u ZSE. ak treba ispusit lovu nek se bar pusi po hrvtaskoj:)
Posto me vani ide s brodarima (EGLE) odlucio sam i dalje plovit s brodarimapa sam uzeo ATPL(370) i JDPL(50).
Po meni sam dans super to protrgovao a sutra cemo vidjet dal je to stvarno bilo super ili ne.
Evo ameri već okreću u plus..jedino im je još dow u minusu...al do kraja trgovanja i to bi moglo u plus...i opet će današnji prodavatelji kukati.
ponovno samušao u amzn , izašao ušao u asts, sad čekam da pobegnem.
bravo za burzu, stameno i kameno
Kolega tin
Ti dođeš nešto kao dnevni semafor
Daj malo doprinosa... svi pratimo to, znamo gdje pogledati grafove i indekse
pitala si za neke dione, evo možda je ova dobra, svakako je ugodno iznenadila u techu: SQ Stock Surges on Rosy Profit Outlook (bloomberg.com)
vidim, dosta je pala: SQ on finviz.com
da pojasnim jučerašnji earnings report, bilo je straha oko izloženosti Bitcoinu, i u bilanci a tako i kroz prihode, jer je BTC opet ronio u zadnjem kv. 2021.
Dorsey brije opako na kripto
reakcija ulagača se vidi, u afteru su ju dobro digli
sad pričekati da vidimo jel će držati te dobitke
inače, imaš na Trading212 odličan long 3x SQ: Leveraged 3x SQ ETP
pa ako imaš par tisučaka na bacanje... uloži i zaboravi na par mjeseci
https://finance.yahoo.com/m/f99de998-1c93-3d11-8cd6-93c2fb95e221/the-s-p-500-entered-a.html
Joseph........korisnik yahoo finance , komentirao je članak ovako
--------Even though some newsfolks say it is a start of a correction, data in that table say that the roaring bear market has been here for some time - half of S&P500 is down between 20% and 50% and half of NASDAQ down more than 50% from 52w highs:
30% of NASDAQ components are down between 20% and 50%
46% of NASDAQ components are down more than 50%
51% of S&P500 components are down between 20% and 50%
2% of S&P500 components are down more than 50%
The Show Must Go On
malo prije si na TA temi pročitao moje misli a sad postao nešto što sam maloprije gledao........stvarno nevjerovatno ..... sad se več pitam da li sam ja stvarno ja, ili sam ja ti, ili si anektirao ono malo što imam u glavi, ili pak "veliki umovi" isto misle...... .......
Ili pak svi vide isto i svi ce radit isto i market ce ici u tom smjeru jer svi vide smjer na isti nacin
Ili pak svi vide isto i svi ce radit isto i market ce ici u tom smjeru jer svi vide smjer na isti nacin
najgore je što za dobar dio marketa ove godine ne vidimo ništa pa sve leti ko muha bez glave.......ili zapravo mislimo i znamo da vidimo pa zato tako leti.......
koliko pameti na ovom svijetu a opet ne znamo ništa........