Kakvo je stanje s turistima na Lošinju u lipnju? Koliko vidim, na dosta mjesta na obali imamo pad brojki...
LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)
-
-
-
Usporedba - kamping turistički promet za Mali Lošinj broj noćenja:
siječanj - svibanj 2022: 59.085
siječanj - svibanj 2022: 69.078
dakle povećanje od nekih 17%, nije zanemarivo. Naravno, treba vidjeti pod kojim cijenama, koliki je rast troškova itd.
Izvor: HTZ, dokumenti u privitku
-
Ne volim kada od Losinie dobijem email o 30% popusta za srpanj.
-
Ove godine očito app strategija a plan B sorry, šalili smo se.
Vidjeti ćemo na kraju kako su odigrali.
-
Broj noćenja u kampovima na Lošinju skoro 96% u odnosu na lipanj 2022.
Po statistici baš su Nijemci ti koji su podbacili.
-
Lopari trenutno slaba popunjenost, skuplje mobilne kućice poluprazne... ipak je 7. mjesec. Planiraju se nove luksuznije ali trebati će poraditi na popunjavanju tih kapaciteta. Neće ići samo od sebe.
-
Eto nam i izvješća... 15 eua keša po dionici ... hoće li kome pasti na pamet podjeliti nešto dioničarima?
5 eura bi bilo ok
-
Eto nam i izvješća... 15 eua keša po dionici ... hoće li kome pasti na pamet podjeliti nešto dioničarima?
5 eura bi bilo ok
Točno tako. Oni sve svoje obveze isplate kešom. I još im ga ostane... Bolje da taj višak isplate dioničarima.
-
Keša uvijek nakon sezone ima, ali ga potroše u slijedeća dva kvartala kadpadnu prihodi.
Realno, očekivao sam ovdje puno bolji rezultat nakon ovakve sezone.
-
Nije baš da potroše jer nebi bilo na računu toliko novca. Ulažu oni zadnjih godina i u kampove itd.
Ja nisam ni malo razočaran, jednostavno su nas malo razmazili posljednjih godina.
Ipak, imam dojam da ne koriste optimalno taj novac i pošto ga inflacija poprilično nagriza da bi bilo najbolje da ga isplate dioničarima.
Problem su vjerojatno većinski vlasnici koji odlučuju a ne dijeli im se toliki novac sa malim dioničarima.
-
-
Nije baš da potroše jer nebi bilo na računu toliko novca. Ulažu oni zadnjih godina i u kampove itd.
Ja nisam ni malo razočaran, jednostavno su nas malo razmazili posljednjih godina.
Ipak, imam dojam da ne koriste optimalno taj novac i pošto ga inflacija poprilično nagriza da bi bilo najbolje da ga isplate dioničarima.
Problem su vjerojatno većinski vlasnici koji odlučuju a ne dijeli im se toliki novac sa malim dioničarima.
Baš mi je čudna ta politika bez dividendi s obzirom da su veliki broj malih dioničara lokalni stanovnici koji znaju biti nezgodni za većinske vlasnike
-
Unazad nekoliko godina sva trgovina između prvih 10- 11 dioničara, mahom insajdera određena mimo burze.
Iznimka NB
Cijena se spustila na 23,40 - keš 15 eura po dionici.
Nevjerojatno.
Lplh i dalje koristi europske fondove, osim za kamp, sada i brodogradilište cca 500 tisuća eura za solare. Ogromni iznosi s obzirom na TK 15 mil. eura.
-
Kakvo je ovo danas bilo proklizavanje ...
Blažena nelikvidnost
-
Kakvo je ovo danas bilo proklizavanje ...
Blažena nelikvidnost
Mozda netko nije vidio izvjesce :
https://eho.zse.hr//fileadmin/issuers/LPLH/FI-LPLH-a38cddf5c2714d02b05d7a56e964978d.pdf
-
Antony Sahanić u pomorskoj večeri od 39:00 Pomorska večer - Hrvatski radio (hrt.hr)
-
Ovo danas potegnulo, bloger ima dosta u ovome, ne bi me čudilo da dosegne i više razine...ruku na srce, fundamentalno vrijedi - doduše, vrijedilo je i prije pa je često bio ćorak
-
Unazad nekoliko godina sva trgovina između prvih 10- 11 dioničara, mahom insajdera određena mimo burze.
Iznimka NB
Cijena se spustila na 23,40 - keš 15 eura po dionici.
Nevjerojatno.
Lplh i dalje koristi europske fondove, osim za kamp, sada i brodogradilište cca 500 tisuća eura za solare. Ogromni iznosi s obzirom na TK 15 mil. eura.
Dioničari 6 i 9 izmjenili 1.000 komada mimo burze.
Vidjeti ćemo hoće li br.6 nastaviti s podjelom.
-
Ovo danas potegnulo, bloger ima dosta u ovome, ne bi me čudilo da dosegne i više razine...ruku na srce, fundamentalno vrijedi - doduše, vrijedilo je i prije pa je često bio ćorak
NB se uključio ponovo u kupnju...
-
I to 8.4.2024.
Uvijek korak isprid
-
I to 8.4.2024.
Uvijek korak isprid
ovo nisam ni vidio
-
-
Nepročitani postovi
-