pio prošli prosinac uz riblju večeru i tad mi je bila 👌
sutra ćemo, za ručak, ponovit.
kad ovo nađeš na akciji, isplati se peškati koju
Meni je to najbolja malvazija i općenito jedno od boljih vinčeka.
Živija !
pio prošli prosinac uz riblju večeru i tad mi je bila 👌
sutra ćemo, za ručak, ponovit.
kad ovo nađeš na akciji, isplati se peškati koju
Meni je to najbolja malvazija i općenito jedno od boljih vinčeka.
Živija !
Gospe mu st-brajo šta nisi čuo Acu Vučića da je malvazija toliko loše vino da ju ni on ne pije?
Gospe mu st-brajo šta nisi čuo Acu Vučića da je malvazija toliko loše vino da ju ni on ne pije?
možda je on pio onu skuplju verziju koja leži u amfori, pa mu nije dobro sjela
Display MoreGood choice !
Ali pamtiš sunce ti žarko !
Kako ti se sviđa?
Dobronamjeran savjet.....Malvazija cosetto prima luce
Kad popiješ dvije tri boce više nego što treba počinje ritam i baloni u glavu kao da si na tripu, a istovremeno se osjećaš kao neki pijani konzul iz antičkog Rima.
I Vučić prelazi na malvaziju...🥂
Kabola je stvarno dobra a treba probat i Benvenuti i Coronica malvaziju, meni jako dobre.
Ottocento bijeli i Ottocento crni su na repertoaru kad se proda Optima ali garant.
Gradjevinari su već odradili veliki rast na temelju očekivanja da ce obnavljati Zagreb. Taj optimizam je splasnuo i očito je da će proći još vremena prije neke strukturne obnove.
Za to vrijeme male građevinske obiteljske tvrtke obnavljaju kuce i pojedinačne zgrade.
Mislim da su građevinari trenutno u down trendu i ja čekam dno iako će tehničkih odbijanaca biti. Ne želim spekulirati gdje će dno biti. Čekam obrat trenda.
Kolegice moja draga, konstantno na pogresan nacin ulazes.
Prvo si govorila protiv Atpl kad je bila 150kn,pa si je uzela kad je dosla na 190,kad je odradila rast.
IGH bi vjerojatno uzela na100kn,jer prosle godine si imala sansu pa nisi, pa sad ponovno aludiras na tu cijenu, ali i na moju žalost taj film necemo moci gledat. Pa ti je zao sto nisi ni Ingru uzimala kad je bila 5,6,7,... dok si pisala postove protiv Ingre imali si veliku sansu kupiti po tim cijenama. Ti kao da se boris protiv vjetrenjaca.
Nakon svake krize građevinari izađu prvi. 2021g za nase građevinari ce bit presudna odnosno nikad od postojanja HR građevinari nisu imali imali toliko natjecanja, sto obnova Zagreba, željeznice, mostovi, luke,...
Sto kolega Neo kaže da IGH nece imati od Peljeskog mosta veci posao, a ja ga pitam koja je razlika od jednog veceg posla ili 5-10 manjih poslova?!
Kolegice moja nije lako uci ili pogoditi trenutak kada uci u dionicu, a jos teze je znati kad uđes kada izaci.
Znam da ces i dalje po svome, ali ti zelim uspjeha u tvojim daljnjim ulaganjima.
Display MoreGradjevinari su već odradili veliki rast na temelju očekivanja da ce obnavljati Zagreb. Taj optimizam je splasnuo i očito je da će proći još vremena prije neke strukturne obnove.
Za to vrijeme male građevinske obiteljske tvrtke obnavljaju kuce i pojedinačne zgrade.
Mislim da su građevinari trenutno u down trendu i ja čekam dno iako će tehničkih odbijanaca biti. Ne želim spekulirati gdje će dno biti. Čekam obrat trenda.
Kolegice moja draga, konstantno na pogresan nacin ulazes.
Prvo si govorila protiv Atpl kad je bila 150kn,pa si je uzela kad je dosla na 190,kad je odradila rast.
IGH bi vjerojatno uzela na100kn,jer prosle godine si imala sansu pa nisi, pa sad ponovno aludiras na tu cijenu, ali i na moju žalost taj film necemo moci gledat. Pa ti je zao sto nisi ni Ingru uzimala kad je bila 5,6,7,... dok si pisala postove protiv Ingre imali si veliku sansu kupiti po tim cijenama. Ti kao da se boris protiv vjetrenjaca.
Nakon svake krize građevinari izađu prvi. 2021g za nase građevinari ce bit presudna odnosno nikad od postojanja HR građevinari nisu imali imali toliko natjecanja, sto obnova Zagreba, željeznice, mostovi, luke,...
Sto kolega Neo kaže da IGH nece imati od Peljeskog mosta veci posao, a ja ga pitam koja je razlika od jednog veceg posla ili 5-10 manjih poslova?!
Kolegice moja nije lako uci ili pogoditi trenutak kada uci u dionicu, a jos teze je znati kad uđes kada izaci.
Znam da ces i dalje po svome, ali ti zelim uspjeha u tvojim daljnjim ulaganjima.
Kolega ulaz u Atpl mi nije 190 kuna, a i ne volim čekati u dionici 3 mjeseca, radije ju platim 10 posto skuplje prije rasta.
Igh sam kupovala na 100 kuna. Prodala jesenas.
Ingru nisam nikada trzila. Zao mi nije nista.
Ali dosta o meni
Da, istina sve isto je, ali ništa isto nije!
Uključio je se i Mamić a koliko se sjećam i on je imao ili možda još ima gradjevinsku operativu tako da će se stvari sada ubrzati a idu i izbori.
A i sam ministar kaže ako ne bude dovoljno uključit će i potencijal na drugoj strani granice!
Pogodite na koga je mislio!
.
Admine...............
Nisu priložili graf
Admine...............
Nisu priložili graf
Admine...............
Nisu priložili graf
Ja ću moju skicu dostaviti žurno.
Nedostaje mi još samo jedan dip!
Isprika unaprijed!
Ipak, samo je novac u pitanju!
..., a novac kvari ljude
Ipak, samo je novac u pitanju!
..., a novac kvari ljude
i žene još više
..., a novac kvari ljude
i žene još više
... da, da jer vole da se druže sa nama i našim teško zaradjenim na burzi kunama i to po butigama, dubaima i milanima, jahtama i skrivenim pješčanim uvalama, ... pa nas prate u post na ovakvim i sličnim forumima!
a stara narodna veli:
S kim si još gora si!
.
Sada kada sam se otrijeznio ovdje u Birtiji i čuo prve vijesti danas u 3 i ovu Škorinu izjavu da će obzirom na tempo izdavanja dosadašnjih rješenja biti potrebno još dodatnih 300 godina da se izdaju samo rješenja za obnovu, mislim da ću ovu moju skicu gore morati ipak malo korigirati!
Ili da ne diram ništa bar do sutra?
.
Kad spot pređe 16000 usd...tada sljedi potpisivanje TC ugovora i tu je uvijek TPNG ostvarivala dobit...
znači, logika je da će tržište spustiti cijenu, jer TPNG u Q1 svjesno radi pušionu čekajući da u Q2 vozarine narastu na razinu da ih vežu dugoročnim visoko profitabilnim ugovorima?
bez uvrede, al ovo je čista logika nekoga tko tkive sadi s mirovnicima i/ili fondovima, pa zna i dokle će nešto narasti da se iskrca, tj. uvali svoje dionice mirovincima i/ili naivcima.
tko nije skužio da ti imaš uvid u "Sveti Gral", tj. trgovinski priručnik (mirovinskih) fondova, taj nek se odma odlogira s foruma i ostavi burze.
ja sam te malo pratio i imaš presavršen track record na dionicama di se ništa ne događa bez da se mirovinci i/ili fondovi tamo ne uključe, a uopće se ne oglašavaš tamo di se mirovinci i/ili fondovi ne muvaju.
e sad, kolegijalno bi bilo reći što je mirovincima i/ili fondovima sljedeće "u fokusu", pa da se svi ukrcamo prije njih, a da nas onda oni guraju prema gore, a ne da mi "mali" služimo kao "topovsko meso" da se navedena ekipica može iskrcati po cijeni boljoj nego su planirali.
ako ćeš biti kolegijalan, imaš teme ZSE bets i Prognoza cijena, pa slobodno tamo stavi neki idući tip
Jutros, dok ispijam prvi čaj od šljiva, čitam da je ova poruka iz 2006. godine upravo prodana za $ 2,9 Mio!
Jučer se neki smiju na ovu moju gore tehničku analizu ne znajući koliko ću se ja smijati i radovati za 15 godina na plaźi hotela President u Dubrovniku gledajući kako zalazi sunce duboko u more!
Htio sam samo u stvari predloźiti da se za skupljače umjetnina otvori nova tema ART (stara hrvatska skraćenica za umjetnost).
ps
Ova vijest gore je ujedno i signal za kupovinu crypto valute kojom je plaćena poruka - provjeriti!
.
good luck svima ma koliko vas ima!
.
Ma nitko se ne smije
Tehničari su uvijek raspoloženi za zafrkanciju.
Svake vrste
Burza još nije ni otvorena a moje objave se šalju ekspresno u Birtiju!
Loš znak!
Hik!
.