Sad se možemo mirno vratiti na 42,00 kn i pojesti burek...
oluja prošla, brod malo oštećen, nepotopljen i većina utopljenika sada gleda kako se uspeti nazad a ovi s palube udaraju po prstima, pec pec, nema po 40 više
oluja prošla, brod malo oštećen, nepotopljen i većina utopljenika sada gleda kako se uspeti nazad a ovi s palube udaraju po prstima, pec pec, nema po 40 više
Nemogućnost kontroliranja emocija je najveći neprijatelj. Svaki dan to viđamo na burzi...
EDIT:biti će još koje istresanje, kada se probude ovi što kasno ljegaju.
I ovaj forum je postao mjesto gdje rijetko tko nešto napiše. Forum je potonuo za godinu dana.
DA...burza je propala, to sam vidio na poslovnom...
Nemogućnost kontroliranja emocija je najveći neprijatelj. Svaki dan to viđamo na burzi...
EDIT:biti će još koje istresanje, kada se probude ovi što kasno ljegaju.
tj. ovi što do kasno deru po rumu
Panika efekt je odradio svoje, moguć još jedan udar i to je to.
Nije burza problem. Drugi su to razlozi.
Panika efekt je odradio svoje, moguć još jedan udar i to je to.
ma s čim će, pa ne štampa ECB dionice
Nije moralno zarađivati na potresu.
Naravno. A kad spominješ "moralnost", što je s firmama koje zarađuju na prodaji cigareta, alkohola, kemikalija, oružja i tenkova, pa i lijekova - svi oni sasvim lijepo zarađuju na tuđoj nevolji, ali to nije nemoralno. To je OK. Koliko vidim doza cjepiva za C19 je došla i do 45 eura bez imalo srama. Lijepo i moralno.
Inače - for the record - činjenica je da se već nekoliko puta poklopilo da netko kupi dionice Ingre baš kad u Petrinji zatrese. Slučajnost, ali bizarna.
Inače - for the record - činjenica je da se već nekoliko puta poklopilo da netko kupi dionice Ingre baš kad u Petrinji zatrese. Slučajnost, ali bizarna.
To je netko spojio trading kompjukter na seizmograf pa si olaksao posao kupovine.
Tole, drz se! Mi u Zagrebu imamo ogromne stete po stanovima ali nista prema tvojem kraju.
No po meni je tu prilika za nas s jacim novcima...
- što preporučujete za nas s slabijim novcima ???
Otići na pivo ili gemišt u neki kafić ako ima terasu,preporućujem vino jer je to za tijelo i dušu, znači Kutjevo
Ako dobro trazite onda burek jos mozete naci po 12kn..a ako budete bolje trazili mozda načas ugledate štrumfove. 😁
Poštovani, može neko stavit zadnje brojke baltic index od jucer.
Hvala puno👍
The Baltic Dry index is down 1.5 percent to 1,675 points on Friday, according to The Baltic Exchange.
Capesize fell 2.2 percent, while Panamax fell 3.3 percent. Handysize and Supramax rose 2.1 and 0.6 percent, respectively.
👍
- za britvicu uvijek imate.
Za to ces morati kupiti analizu kad bude gotova za 2 ili 3 tjedna 😁 ako je budem prodavao. Ali dosta je njih ok. Naravno da su neki bolji neki losiji, ali ni ja jos ne znam tocno kako stvari stoje. Zato i radim analizu
alias
svrha ovog foruma je RAZMJENA informacija i ideja
za prodaju istih si na krivom mjestu, to se oglašava negdje drugdje
ovako se to može shvatiti besplatnom reklamom tvojih analiza a pošto u tebe nema džabe, onda nije u redu ni da se ovdje džabe promoviramo
slažeš li se?
svi smo stručni u nekom svojem mini svemiru, netko je parketar, kovinotokar, teta u vrtiću
ovdje smo radi iste stvari a to je dijeljenje
a.
Pošteno. I onako mi se nije pisala Kuzis, ono sta mi ovdje djelimo je posao od 20 minuta. Izrada analize je mjesec dana. O tome se radi. Nista ja nisam oglašavao jer mi to uopce ne igra ulogu dal će itko kupiti. Sve ok
Tako lijepo.
Nisam pokrenula temu da se ne volite 🙃
Mada tema zamrla. Nakon početničke sreće na krilima tržišta sada treba uložiti trud i vrijeme. Biti discipliniran. Baviti se.
ovaj izgleda nije slušao snimke Uskoka gdje spominje i Majku božju, kakav Krkanski smrad
12.30 - Smrt naših pokojnika vraća na s na početke i pred nas stavlja obzore. Njegova je rodna Hercegovina prožeta kršćanskom ljubavlju. Stalno je spominjao svoju pokojnu majku i u njemu se osjetila trajnost duhovnosti iz koje je niknuo kao i ljubav prema malom čovjeku sto je jedan od postulata kršćanske kulture - napisao je između ostalog kardinal Josip Bozanić u oproštaju od Bandića.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/danas-…bandica-1473319 - http://www.vecernji.hr
Jako mi je žao to izreči, jako je nepristojno, nije red, ......ali to iza njega neće se duuuugi niz godina iskorjeniti.
U Praškoj, ljudi kleče i plaču.
Za milijarde dugova.
Samome sebi za spomenik.