Pitam se ovih dana kako nam brokeri prežive, i neće li staviti ključ u bravu
Revolut je mnogima pomrsio račune.
Možda je i njima vrijeme da se moderniziraju, prošire spektar usluga, smanje naknade
Pitam se ovih dana kako nam brokeri prežive, i neće li staviti ključ u bravu
Revolut je mnogima pomrsio račune.
Možda je i njima vrijeme da se moderniziraju, prošire spektar usluga, smanje naknade
Znamo kako je završio Braveheart na kraju, te uz uzvik Freedom otišao u Ambis.
Tako bi i ATPL mogla na kraju završiti slobodna u Ambisu uz postojeću
netransparentnost Uprave.
Mozda je to sve sabotaža, ili mozda fatamorgana, tko ce ga vise znati
Evo jedna prigodna pjesmica. Uvijek se nasmijem na ovaj jedan stih
"I can't stand it, I know you planned it
I'mma set it straight, this Watergate
I can't stand rockin' when I'm in here
'Cause your crystal ball ain't so crystal clear
So while you sit back and wonder why
I got this fuckin' thorn in my side
Oh my god, it's a mirage
I'm tellin' y'all, it's sabotage"
Inace, odlicna pjesma.
evo onda i jedna prigodna za rastanak s ATPL
Pa PSN nije još propast kolega.
ma jok, već prošao nekoliko komada neokrznut a mrtav
Onda u ponedjeljak prodati po 30, u utorak kupiti po 20. Zasto bi samo Zadro zaradjivao😂
ma jok, već prošao nekoliko komada neokrznut a mrtav
Onda u ponedjeljak prodati po 30, u utorak kupiti po 20. Zasto bi samo Zadro zaradjivao😂
Eto kako se zarađuje na padu cijene i lošim vijestima, ja sam mnogo impresioniran koleginice Marielena
Ako ce tko zaraditi na stecaju onda ce to biti crni jastreb iliti papalina iliti... niz nastavite sami. Imao je toliko nickova da sam ih sve zaboravio. Moze se reci da je bio zbilja uporan. Ali, kako sam onda pisao, 2 ili 3 puta mi je pomogao sa svojom TA. Kratka je prica pa da je ispricam. Znaci kupim secer vani preko ETF-a i drzim ga. Sad mi se nekako cini da ce se sve promjeniti i da je mozda najbolje da ga prodam. Odem tako na poslovni i temu Viro, i vidim da nas svestrani Jastreb piše kako je secer napravio double bottom i obrnuto iskrivljenu konvergenciju i da očekuje snažan zamah gore. Meni je to bio jasan signal da moram uteci i prodati. Kunem se bogom da je bio nepogrijesiv. Kad god je rekao raketa, to je bio pad; oštar. Hvala mu.
Znam da nema veze sa VIRO ali nekad kad zna pisati ko da se malo dijete igra po tatinom mobitelu. Ali sve je to sa nekim planom
A secer bi i mogao uskoro gore, samo kako ce to vise pomoci Viru😅
Kolega secera ce uvijek trebati bez obzira na "zdrav zivot".
Ja mislim da ce Viro opstati na trzistu u nekom obliku, samo mali dionicari od ovoga ne mogu imati puno srece.
P.S. Alias tko zna, mozda si htio kupiti jeftinije😅
I ne samo to. Nego sam vjerovatno i multinick i zapravo sam ja marielena, i sam sebi tepam
Ja mislim da ce Viro opstati na trzistu u nekom obliku, samo mali dionicari od ovoga ne mogu imati puno srece.
I ne samo to. Nego sam vjerovatno i multinick i zapravo sam ja marielena, i sam sebi tepam
Ne bi vjerovao ali BudFox je ljetos imao tu teoriju😂
Kolega @alias ne zamišljam vas kao ženu, ali nikad ne znaš
Marielena , dok ne vidim vašu sliku ili bar neki pokazatelj da ste stvarno žensko, biti ću skeptičan
Možemo na privat i o programiranju, ako baš treba hahahaha
Kolega @alias ne zamišljam vas kao ženu, ali nikad ne znaš
Marielena , dok ne vidim vašu sliku ili bar neki pokazatelj da ste stvarno žensko, biti ću skeptičan
Možemo na privat i o programiranju, ako baš treba hahahaha
evo jedna što izgleda trguje preko nove aplikacije na mobu
https://images1.midas-network.com/images/portals…p4z14levwam.jpg
Display MoreDisplay Morekod nas se tržište kapitala nikada nije oporavilo od sloma 2008 a ne vidim ni da hoće u skorije vrijeme.
sljedećih par godina očekujem trgovanja na razini tih iz nama istočne duplo veće države.
očekujem daljnje osipanje kvalitetnih kompanija te potencijalno i delistiranje određenih.
sve u svemu, jako loše..
no i dalje postoji par dobrih kompanija čije dionice vrijedi dugoročno imati.
biti trejder na našem tržištu kapitala je ravno samoubojstvu. naravno, pritom mislim na iole ozbiljnije trejdere na ne tzv. burekđžije.
držati dionice na našem TK je ravna samoubojstvu. Koliki su prinosi dugoročnih? Ako i jesu nekakvi, nisu viši od dvadesetak posto godišnje. Ove godine su u minusu pa će im trebati minimum dvije godine da se vrate na staro. Moj plus je samo ove godine 42% a prošlu bolje da i ne spominjem da me ne proglase ratnim profiterom.
Dobro nam dosao nazad kolega...
Nema st-brajo vise ovlasti da te bana...
držati dionice na našem TK je ravna samoubojstvu. Koliki su prinosi dugoročnih? Ako i jesu nekakvi, nisu viši od dvadesetak posto godišnje. Ove godine su u minusu pa će im trebati minimum dvije godine da se vrate na staro. Moj plus je samo ove godine 42% a prošlu bolje da i ne spominjem da me ne proglase ratnim profiterom.
Dobro nam dosao nazad kolega...
Nema st-brajo vise ovlasti da te bana...
očekivao sam povratak pod nadimkom Papalina
Ajde, stra svađe, nesuglasice, razmirice, sve je to ad acta.
Pa ovo su ko' karmine, naše drage ZSE, svi su dobro došli