ode i beton lagano prema stvarnim vrijednostima
-
-
-
ako gledamo malo brojke i usporedimo ih sa drugim bankama, bojim se da tu neće biti ničeg dobrog u eventualnoj ponudi.
ako nemate dionice, nema ni potrebe da se bojite, prepustite to nama koji imamo
-
Na kraju bu INGRA bolja prica od Optime 😄😎🙄
-
pa bolje od Zabinog
-
Ja ne ocekujem rast. Niti vjerujem u veci pad. Najvjerovatnike trgovanje u opsegu 180-210kn iduci period.
Vec u petak cete ocekivati rast preko 250 kn u narednom periodu. Cim se ukrcate.
-
bio sam škrt nadokupljivati po 50, tako da je sutra red odriješiti kesu
-
Kad god izadje ocekujem jace zeleno. Svi graditelji ce izbaciti zelena izvjesca. Osim ako nisu namjerno izbjegli situairati radove.
Posla u gradjevini na bacanje..tesko je uopce naci radnike.
-
Decki, ako ne valja slobodno zaobidjite.
Nista lakse od toga.
-
Kolega BudFox, sad ću vam reći nešto od čega će vam se dignuti kosa na glavi: ATPL ima book 0 kn. Plovi dalje isključivo zahvaljujući dobroj volji kreditora, a to se može promijeniti u svakom trenutku. Postojeći dioničari su ovdje na vrlo tankom ledu jer je razvodnjavanje vrlo izgledno, možda čak i bankrot. Pogledajte Đuru i kako će tamo proći dioničari. Prije toga Agrokor. Prije toga xxx drugih d.d.ova u problema. Trenutni dioničari ovdje više nikad neće gledati 400 kn
svašta se može ovdje pročitati
-
Decki i cure, jos jednom: ako ne valja pa onda brate ne valja. Ne diraj.
-
-
izgleda je netko zaboravio šifru od trezora
nema veze, ima i kod nas novca za par dana
-
Da ne ispadne da drukam reci cu odmah da sam ja ovdje kupac i da zelim jeftinije kupiti. Izvjesce je ocekivano. Rekla sam da prije izvjesca ne zelim kupovati. Zasto je to nekome napad na osobnoj razini ne znam.
Hvala na savjetima. Ja na TPNG danas sigurno nisam na kupnji. Ja sam kupovala kada nije nitko htio kupiti. Danas sigurno ja ne kupujem.
Ja kontriram laznom optimizmu. Kada netko kaze da dionica ide na 700 kuna pa na 4 znamenke i sl, zanimaju me argumenti za to.
Da se razumijemo, ja sam trejder. Kupujem u padu, pa zadam target i prodam.
Sve je u redu, znamo se mi Bananko vec dugo na forumu, kritizira se i crnjači, a nalozi na kupnji
Škicnuo sam malo izvješće iako više nemam ATPL, onako, iz znatiželje.
Iz zla u gore iz kvartala u kvartal.
Još i dolar pada kao kamen.
https://www.novilist.hr/vijesti/svijet/miris-recesije/
Nadam se da će Atlantska prebroditi i ovu krizu.
Lijepo da ste nam se i vi dosli javiti kako to nista ne valja...hvala na lijepim zeljama za prebrođavanjem ove krize . Nadam se da ce se Optima uskoro dobro prodati, pa da se dio kapitala od prodaje Optime prelije i ovdje ako se izvuku
BULK: BALTIC CAPESIZE INDEX + 3.4% TO USD 18,326 / DAY
-
Teško da ću se ja više petljati sa ATPL.
Tko se jednom opeče i na jogurt puše.
Ako se Optima proda, a COVID-19 kriza nastavi, trebati će dobro razmisliti što i kako dalje.
-
Teško da ću se ja više petljati sa ATPL.
Tko se jednom opeče i na jogurt puše.
Ako se Optima proda, a COVID-19 kriza nastavi, trebati će dobro razmisliti što i kako dalje.
Kljucna rijec je AKO...o toj prodaji se vec knjiga komentara moze ispisati na ovom i poslovnom forumu u zadnjih godinu i pol, a od prodaje jos ni P.... bez obzira na to zelim da se dobro proda jer i ja imam neku sicu Optime...
-
Kljucna rijec je AKO...o toj prodaji se vec knjiga komentara moze ispisati na ovom i poslovnom forumu u zadnjih godinu i pol, a od prodaje jos ni P.... bez obzira na to zelim da se dobro proda jer i ja imam neku sicu Optime...
Znam da imaš OPTE jer se tamo javljaš.
Nadam se da na OPTE neću proći kao tu na ATPL.
-
Da ne ispadne da drukam reci cu odmah da sam ja ovdje kupac i da zelim jeftinije kupiti. Izvjesce je ocekivano. Rekla sam da prije izvjesca ne zelim kupovati. Zasto je to nekome napad na osobnoj razini ne znam.
Hvala na savjetima. Ja na TPNG danas sigurno nisam na kupnji. Ja sam kupovala kada nije nitko htio kupiti. Danas sigurno ja ne kupujem.
Ja kontriram laznom optimizmu. Kada netko kaze da dionica ide na 700 kuna pa na 4 znamenke i sl, zanimaju me argumenti za to.
Da se razumijemo, ja sam trejder. Kupujem u padu, pa zadam target i prodam.
Sve je u redu, znamo se mi Bananko vec dugo na forumu, kritizira se i crnjači, a nalozi na kupnji
Škicnuo sam malo izvješće iako više nemam ATPL, onako, iz znatiželje.
Iz zla u gore iz kvartala u kvartal.
Još i dolar pada kao kamen.
https://www.novilist.hr/vijesti/svijet/miris-recesije/
Nadam se da će Atlantska prebroditi i ovu krizu.
Lijepo da ste nam se i vi dosli javiti kako to nista ne valja...hvala na lijepim zeljama za prebrođavanjem ove krize . Nadam se da ce se Optima uskoro dobro prodati, pa da se dio kapitala od prodaje Optime prelije i ovdje ako se izvuku
Krivo kolega. Nisam ona, ako je ona uopce zensko
Moje misljenje je da to sto se pise na ovakvim forumima ne utjece na cijenu uopce. Bez ikakvih iluzija, tu smo nas par.
Cijenu dionice ipak diktira trziste.
Kolega opte rizicnija investicija od atpl.
P. S. Nemam opte
-
P. S. Nemam opte
Ja na to gledam ovako:
OPTE je ispuhani luftić koji pluta na površini.
Ili će netko pokupiti i napuhati luftić u prvom šutu, ili će netko pokupiti luftić u drugom šutu bez napuhavanja.
U svakom slučaju će netko spasiti luftić i nastaviti ga koristiti.
ATPL je luftić koji pluta, ali se stalno pojavljuju nove rupice koje treba krpati i kroz koje polako ulazi voda.
-
Povećanje plaće radnicima govori da će još bolji rezultati u budućnosti dolaziti iz Petrokemije. Problem je jedino što se na ZSE cijena dionice ne ponaša u skladu s objavljenim rezultatima. Iz svega je vidljivo da su dostignuti preduvjeti da cijena dođe na dotičnu stotku...
veliki je problem jer je ministar u ovome trenutku promijenio resor i sada smo zbunjeni
-
Krivo kolega. Nisam ona, ako je ona uopce zensko
Moje misljenje je da to sto se pise na ovakvim forumima ne utjece na cijenu uopce. Bez ikakvih iluzija, tu smo nas par.
Cijenu dionice ipak diktira trziste.
P. S. Nemam opte
Ok, moja isprika, zamijenio sam vas.
Nadam se da ste vi zensko, bar u mojim mislima
Kolega moj, treba nabrojati sve promasaje, pa cu ja pobrojati svoje. Popusio sam ove godine na RIVP, ADPL, ATPL, DDJH (ovo sam vec otpisao davnih dana). Zaradio nesto sitno na trejdu Optimom i TPNG brutalna zarada (skoro 100% zahvaljujuci Neu, hvala jos jednom).
Bilo je prilika za spusiti pare ove godine i te kako... ne bi nikad rekao pocetkom godine da ce biti tako dok Kinezi nisu us.r.ali cijelu jubilarnu 2020. godinu sa svojim virusom .
P.S. Vjerujem da ste vi bolje srece od mene, pa ste spusili samo na ATPL, a na ostalim dionicama ste zaradili...
-
foxiću
pa nije u ovo doba ništa loše popušiti pokoju! najnovija znanstvena istraživanja govore da se virus puno teže hvata na pluča koja su "zaštićena" katranom.
p.s. ja već 22 g popušim tu i tamo poneku, nekoliko puta i ozbiljne novce, ali se gleda konačni rezultat. tako da ... no sikiriki
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun