Zapamtite Milanović je lik za čije je mandata minimalac bio 2300kn neto...penzije rasle 2.3% u 4 godine ,htio je dati autoceste u koncesiju na 40 godina, a njegov ministar gospodarstva se zaduživao po kamatama od 5-7% , te isti taj ministar je napustio INA nafta polja u Siriji, bez jednog jedinog centa naknade. A ni njegova srbo i rusofilija nije na odmet.
-
-
-
Nemogu zamisliti neki drugi narod koji bi nakon što je bio najgori premijer ikad ponovo istog lika birao za premijera. Ali ne može se zanemariti moć hrvatske samodestrukcije
-
Nemožeš očekivati promjene, a raditi iste greške, tj. da ne učiš na svojim greškama.
Pri tome mislim na sve političare koji su bili tu zadnjih 30 godina i skrivali se iza bilo koje stranke. Da se i danas glasa za stranku a ne osobu i njene sposobnosti za ulazak u sabor je van svake pameti.
Ali to im je svima u interesu, jer puno njih nikad nebi došli u sabor da ih treba izabrati po njihovom obrazovanju, sposobnostima i onom što žele napraviti za dobrobit svih nas.
-
Zapamtite Milanović je lik za čije je mandata minimalac bio 2300kn neto...penzije rasle 2.3% u 4 godine ,htio je dati autoceste u koncesiju na 40 godina, a njegov ministar gospodarstva se zaduživao po kamatama od 5-7% , te isti taj ministar je napustio INA nafta polja u Siriji, bez jednog jedinog centa naknade. A ni njegova srbo i rusofilija nije na odmet.
Alert 📢 HDZovac detektiran 🤣
Nisam još vidio poštenog političara....ali kod nas se jaše na pozitivnim ili negativnim trendovima iz vana, da je tada HDZ bio na vlasti isto bi bilo, isto tako da je Milanović ili bilo tko drugi ostao na vlasti jednako ili jako slično bi bilo.
Ono što mi se ne sviđa kod AP je njegov ego, koji je veći od Hrvatske, a HDZ je već s pečatom dokazana kriminalna organizacija 🧾
-
Dosta se sposobnih i odselilo nažalost. Što su sve mogli bit, gradit svoju domovinu. Da ne kažem da je i rat uništio mnoge mlade dobre ljude, nevidljivo oku. Ostatak se povukao u svoja 4 zida. I tako smo sad u zajednici naroda ali oni nama šalju Kaufland a mi njima VSS. Dobro smo pazarili. Mašala.
-
Alert 📢 HDZovac detektiran 🤣
Kakav HDZ-ovac... AP je lijevi centar, Milanović desni centar, čisto da se zna gdje tko ideološki stoji, sad što se nalaze u strankama suprotnog predznaka, samo govori u kakvoj smo konfuziji kao društvo...ovo ti je isto kao da HDZ kandidira Sanadera za premijera...jedina razlika između dvojice jest, da mediji u globalu naginju na lijevo i to oštro, pa je jedan bad guy drugi, deboto svetac.
Recimo AP ode jednom na godinu u Vukovar i Knin i ostatak godine može ljevičarit do mile volje, isto je sa Milanovićem ode u Srb i Jasenovac i ekstremno desničari cijelu godinu...problem je u populaciji kojoj je bitna forma( insignije i pokliči), a nema pojma o sadržaju ( ideološkom stavu pojedinca o društvu i ekonomiji)...
-
-
Nisam u svojoj poruci nigdje napisao ništa o političkom spektru. Slažem s ovim što si gore naveo da je to jedna velika bara. Svima im je ista poveznica "interesi", koje prodaju pod krinkom neke ideologije u koju opće ne vjeruju.
-
Dosta se sposobnih i odselilo nažalost. Što su sve mogli bit, gradit svoju domovinu. Da ne kažem da je i rat uništio mnoge mlade dobre ljude, nevidljivo oku. Ostatak se povukao u svoja 4 zida. I tako smo sad u zajednici naroda ali oni nama šalju Kaufland a mi njima VSS. Dobro smo pazarili. Mašala.
Auu baš se vidi da su sposobni otišli...snerva sam se dok mi je uspija složit ponudu za stolariju točno onako kako sam želija...em ja moram studirat po "stare dane" da bi zna što mi treba, jer ovaj nemaj veze sa životom, em ja morao prepravljat mjere meštra koji je sve smanjiva junački po 3 centimetra ( jer to tako mora).
Nema veze što vanjski zid nema fasadu i što bi tu trebao mjeriti otvore, ne on će iznutra(jer se to tako radi),a špalete unutra obrađene, i sad bi ja trebao sve špalete nanova obradit, kako da ne ...
A da ne govorim da sam sve sam prostudirao u veze motora za rolete i adaptera za wifi za upravljanje na istima, jer ovaj što prodaje nema pojma o tome, "jer ja sam ih prvi to pitao..."(na adaptere mislim)
-
HDZ je skupina neliječenih kleptomana, ali ova bulumenta koja se skupila u i oko SDPa je nevjerojatan skup besposličara i vucibatina, a na čelu im je očito čovjek upitnog zdravlja koji je idol svakog pravog uhljeba.
Ovakve stvari raditi u vrijeme mira, dakle bez izvanredno stanja, znak je ili teške psihičke bolesti ili još veće boliqrčine za sve, osim za svoju guzicu.
Nažalost, cijelo stoljeće kasnije, i dalje vrijedi ona Matoševa:
"Vidje Hrvatska mnoga čuda,
al ne nađe štrikova za toliko Juda"
-
-
Gotovo je sa NVDA
Koji su to likovi?
-
Ovakve stvari raditi u vrijeme mira, dakle bez izvanredno stanja, znak je ili teške psihičke bolesti ili još veće boliqrčine za sve, osim za svoju guzicu.
Pa stvar je očita, Milanović je izgubio busulu kad je Turudić postao glavni državni odvjetnik...zbrojite dva i dva...znači Turudić toliko toga ima o Milanoviću, da je ovaj mali Putin spreman i na puzajući državni udar da zaštiti svoju stražnjicu...
EDIT: Isprika na off topic i molim admina da prebaci gdje je mjesto.
-
Odite negdje drugdje bistriti politiku, ovdje tome nije mjesto!!!!!!!!
-
Pa stvar je očita, Milanović je izgubio busulu kad je Turudić postao glavni državni odvjetnik...zbrojite dva i dva...znači Turudić toliko toga ima o Milanoviću, da je ovaj mali Putin spreman i na puzajući državni udar da zaštiti svoju stražnjicu...
EDIT: Isprika na off topic i molim admina da prebaci gdje je mjesto.
Da je tako pazio bi Milanovic na govor ne bi ih ovako napadao, ocito nemaju nista o njemu jer bi vec davno to izaslo negdje u nekoj novini
Milanović o upozorenju Ustavnog suda: Puč nepismenih gangstera. Bacit ćemo kliku u more!Zoran Milanović čestitao je Peđi Grbinu na 'maestralnom nastupu pred novinarima', a onda je poručio ljudima iz SDP-a da budu jako lukavi jer ih je 'gangsterska…www.tportal.hr -
Auu baš se vidi da su sposobni otišli...snerva sam se dok mi je uspija složit ponudu za stolariju točno onako kako sam želija...em ja moram studirat po "stare dane" da bi zna što mi treba, jer ovaj nemaj veze sa životom, em ja morao prepravljat mjere meštra koji je sve smanjiva junački po 3 centimetra ( jer to tako mora).
Nema veze što vanjski zid nema fasadu i što bi tu trebao mjeriti otvore, ne on će iznutra(jer se to tako radi),a špalete unutra obrađene, i sad bi ja trebao sve špalete nanova obradit, kako da ne ...
A da ne govorim da sam sve sam prostudirao u veze motora za rolete i adaptera za wifi za upravljanje na istima, jer ovaj što prodaje nema pojma o tome, "jer ja sam ih prvi to pitao..."(na adaptere mislim)
to nam je bliska budućnost. koliko resursa imaš sam i sa kojim znanjem raspolažeš. jedino što će uhljebima i ljenčinama smanjiti prihode pa će kvaliteta doći do izražaja.
-
Milanović je sređivao sranja nakon kriminalca Sanadera, pa će izgleda opet nakon 3 puta večeg kriminalca i 3 puta gore pljačke koju je proveo HDZ na čelu s AP!
-
ovo je vrlo vrlo zanimljivo razmišljanje!!! ali nisam baš siguran da će dobiti tu priliku. meni ovi svi događaji izgledaju kao voda na mlin hdz-u.
-
Milanović je sređivao sranja nakon kriminalca Sanadera, pa će izgleda opet nakon 3 puta večeg kriminalca i 3 puta gore pljačke koju je proveo HDZ na čelu s AP!
Čovjek je bio elementarna nepogodna za RH, molim da se suzdržite ovih komentara, bez da ih potkrijepite ekonomskim pokazateljima
-
Čovjek je bio elementarna nepogodna za RH, molim da se suzdržite ovih komentara, bez da ih potkrijepite ekonomskim pokazateljima
mislim da ovaj članak o mladenačkim danima dosta dobro oslikava predsjednika kao osobu, od nadimka po generalu pa do omalovažavanja organizacije kojoj je teritorijalno pripadao, a sve zbog tog svoga ega i odgoja u maniri gojenca, dok za to proziva onoga drugoga,
očito se najbolje osjećao direktno u beogradskim skutima gdje ga već i mlade kolega opisuju kao manipulatora da bi se nekome pokazao ili dodvorio,
kao što sam reče, šaka jada
Vojnički dani Zorana Milanovića: Od ćate do predsjednikaU Komunističku partiju tvrdi da nikad nije ušao, ali ne želi komentirati svjedočenja nadređenih i podređenih u Partiji koji kažu da jestwww.vecernji.hr -
Po tom prikazanom grafu nije bio elementarna nepogoda vidljivo je iz te slike drastican da je pad BDP-a nastao za vrijeme hdz vlade, u sta ces sigurno uracunat i prvih pola godine milanoviceve vlade i pripisat utjecaju prethodne vlade, pa je ocigledno da je taj tu prikazani pad BDP-a anuliran u njegovom mandatu za siru seriju nisam gleda. Po tome ih ne mozemo nazvat elementarna nepogoda barem iz toga sta prezentiras.
Shodno tome mozes prikazat BDP HDZ vlade prije toga pa vjerovatno zakljucit da su bili super vlada s tolikim rastom bez obzira na zadnji pad, ali kad uzmes u kontekst odakle je taj rast dosao od pretjerane potrosnje prema neproduktivnoj imovinu i onda kad je imovina kleknila u vrijednosti sta je nakon toga milanovic nasljedio, banke ne sklone kreditiranju zbog opterecene bilance, gradjane s velikim kreditima s imovinom koja vrijede trecinu, uz to dodatno opterecena vecim kamatama zbog kreditnog rejting i utjecaja svicarca, posrnule tvrtke gradjevinskog sektora na koji se odnosio koliki udio bdp-a predstecajne nagodbe u sirokom rasponu kojima je cilj bio stabilizirat dugove i kompanije, a to se nista nije moglo napravit u godinu dana, nezaposlenost na 20% tako da je primarni fokus mogao jedino biti stabilizacija toga svega, a ne i ne znam kakav rast i na kraju svega rast je opet dosao od inozemne potraznje u kombinaciji s eu fondovima, a ne od domaceg rasta da bi se i hdz mogao necim nakon milanovica hvalit.
Pa kad imas banke koje ne kreditiraju, gradjane s velikom nezaposlenoscu, opterecenu kreditima, tvrtke opterecene losom bilancom i kreditima, drzavni kamate na velikoj razini onda zbilja imas problema da ocekujes boom jer potrosnja sa svake strane je u padu i ugusena da je mozes nekako brzo okrenit i potaknit neki boom
evo par slika o stanju tada do preuzimanja vlasti imas pad bdp-a samo iz gradjevinarsta 3%, rast nezaposlenosti bar 5%, kamate na drzavne obvezinice 8% s nemogucnoscu lokalnog zaduzivanja povoljnije i onda na kraju mandata imas pozitivan smijeru u tim parametrima koji je odredio kasnije rast potrosnje i rast bdp-a, tako da definitivno nije bio elemntarna nepogoda to sta je tada stanje se cinilo crno je posljedica svih ovih parametara ispod
Stopa Nezaposlenosti
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k